Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

♡♡♡

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Поруч із Пітером Тоні забував, як дихати. Якби його запитали, чи вірить він у Бога, він однозначно відповів би «так». Тоні давно вибрав божество, якому хотів поклонятися днями та ночами.

Пітер прекрасний, навіть якщо він не божество, то бог точно створив його за своєю подобою. І Тоні страшно, щоразу до тремтіння в пальцях страшно торкатися цього божества. Йому не вірилося, що Пітер це дозволяв. Тоні здавалося дивом, що йому дозволено любити когось настільки прекрасного.

Пітер чудовий у променях передзахідного сонця, що проникає крізь тонку тканину штор. Зараз, як ніколи, він здавався ілюзією, мороком, насланим невідомо ким, щоб звести Тоні з розуму. Пітер був оголений, а легкий плед, що вкривав його під час сну, майже сповз на підлогу, адже той завжди спав дуже неспокійно. Тоні сотні разів прокидався, обплутаний то його руками, то ногами, але такі пробудження неймовірно хвилюючі та прекрасні.

Пітера хотілося розбудити, покрити досконале тіло поцілунками, але Тоні не наважувався це зробити. Він знав, що Пітерові це дуже не сподобається. Поспати Пітер любив навіть більше, ніж маренгу чи секс.

Промені заходу сонця ковзнули по грудях і пресу, Пітер скривився і перекинувся на живіт. Швидше за все, йому снилося щось дуже неприємне. Може, картинки минулого, яке він намагався забути. Тоні зітхнув і підійшов до вікна. Місто засинало, вже спалахували перші ліхтарі, а в будинках навпроти гасло світло. Кілька годин блаженної тиші доти, доки почнеться нічне життя. До моменту, поки місто знову спалахне сотнями вогнів, а нічні клуби та бари відчинять двері клієнтам. Тоні подобалося спостерігати, як місто змінюється, як перетікає з одного стану в інший, немовби ніч відкриває його справжнє обличчя.

— Знову гіпнотизуєш місто поглядом? – Тоні так задумався, що не почув, як Пітер прокинувся і підійшов ззаду.

Втім, той завжди ступав тихо й обережно, а товстий килим, у якому потопали ноги, зовсім заглушував кроки. Пітер любив усе приємне на дотик – він загалом був дуже тактильною людиною. Тоні звикав до цього досить довго. Сам він терпіти не міг, коли до нього торкалися без зайвої потреби. Хоча, коли це робив Пітер, все змінювалося.

Ось і зараз, варто було Пітеру обійняти зі спини, ковзнути пальцями під футболку, як Тоні миттєво розслабився, відкинувся на його груди і заплющив очі. У такі моменти він нагадував собі великого, ситого кота, що дорвався до бажаної ласки. Йому завжди було мало Пітера, він завжди хотів більше. Його б воля, він ні на мить не залишав того на самоті. Його любов до Пітера була дуже схожа на одержимість.

Пітер провів пальцями по ребрах, а його губи торкнулися ніжної шкіри за вухом, язик ковзнув нижче, залишаючи вологу доріжку на шиї. Тоні трохи повернув голову і поцілував Пітера, насолоджуючись його близькістю.

— Я хотів би гіпнотизувати тебе, а не місто, — посміхнувся він.

Пітер засміявся. Його пальці ковзнули вниз, відразу стягуючи домашні штани, сам він сильніше притулився до спини Тоні, щоб не дати розвернутися. Пітеру подобалося показувати, що має повну владу. Тоні дозволяв йому робити все, що завгодно. Він був готовий на все у всіх сенсах слова.

– Мене ти загіпнотизував давно.

Пітер покрив шию Тоні поцілунками, стягнув з нього футболку, провів язиком вздовж хребта, трохи прикусуючи шкіру зубами. Йому подобалося залишати непомітні сліди на шкірі, наче мітки, що доводять, що Тоні належав тільки йому.

Пальці Пітера пройшлися внутрішнім боком стеген Тоні, ледве торкаючись. Він знав, наскільки Тоні чутливий до таких дотиків. І завжди боявся лоскоту, чим Пітер часто безсоромно користувався. Але зараз ці дотики були такими приємними. Пальці Пітера почали пестити його член. Поцілунки покривали все: спину, плечі, шию. Здавалося, Пітер торкався всюди, причому робив це одночасно.

Тоні застогнав, а Пітер раптом прибрав руку і відступив на крок. На секунду Тоні здалося, що він звалиться без опори, а розчаруванням наче накрило, адже він був такий близький до розрядки. Але він завжди приймав правила гри Пітера, тому розвернувся кілька кроків наздогнав і повалив того на ліжко, завів його руки над головою, а сам влаштувався на його стегнах.

— Впіймав, — усміхнувся Тоні.

Він провів долонями по руках Пітера, бокам, торкнувся стегон. Пітер лише посміхнувся, лишаючи руки над головою. Він дозволяв Тоні пестити його, а ще розглядати у всій красі. Світла шкіра спокусливо виглядала в променях вранішнього сонця. Тоні торкнувся родимки біля ключиці язиком, спустився до грудей, обвів язиком ще одну біля соска. Одного разу він вирішив порахувати їх на тілі Пітера. Їх вийшло лише сорок шість, і до кожної Тоні хотілося торкнутися. Особливо йому подобалися три родимки на внутрішній стороні стегна. Він відвів ногу Пітера вбік, опустився біля ліжка на коліна, притягаючи його до краю, і провів язиком по родимках. То був його особистий фетіш. Він любив, обожнював Пітера, але саме ці родимки найбільше зводили його з розуму.

Тоні провів язиком по стегні, паху, розсунув сідниці і ковзнув усередину. Він чудово знав, що Пітеру подобається, коли він пестить його так, але ніколи це не скаже. А Тоні подобалося чути стогін, відчувати, як Пітер вигинається, рухається назустріч його язику, запускає пальці у волосся, притягуючи Тоні ще ближче до себе.

— Тоні, — стогін здався оглушливим у тиші кімнати.

Тоні розтягував задоволення, буквально вилизував Пітера, змочуючи слиною. Пітер сильніше стискав пасма його волосся, а потім потягнув, змушуючи Тоні підвестися. Тоні провів язиком по животу, злегка прикусив правий сосок, залишив слід зубів на ключиці, а потім поцілував Пітера, одночасно входячи в нього двома пальцями, щоб продовжити розтягувати та готувати. Йому не хотілося заподіяти болю.

Вони цілувалися повільно, Тоні просто насолоджувався моментом близькості. Пітер завжди був таким різним. Їхній секс бував швидким, пристрасним, навіть жорстким, але такий ніжний і неквапливий Тоні любив найбільше. Моменти, коли міг просто насолоджуватися, вивчаючи, здавалося б, завчене напам’ять тіло.

Тоні увійшов до Пітера, відірвався від його губ, щоб дивитися на нього. Йому подобалося спостерігати, як змінюється обличчя Пітера, коли той кінчає. Йому подобалося торкатися губ, немов ловлячи стогін задоволення. Йому подобалося відчувати, що Пітер належить йому повністю.

А ще спостерігати, як той пестить себе, наближаючи розрядку. А ще Тоні подобалося злизувати сперму з пальців Пітера. Декілька особливо глибоких і сильних поштовхів – і він кінчає, накрив руку Пітера на його члені, зробив разом з ним кілька рухів, доводячи до оргазму та його.

А потім ліг поруч, переплів пальці разом, підніс їх до губ, щоб провести язиком, відчуваючи смак сперми.

– Я люблю тебе. – Пітер повернув голову і глянув на Тоні, трохи посміхаючись.

Тоні притягнув Пітера до обіймів і поцілував. Він не знав, які слова підібрати, щоб описати те, що відчував. Він не розумів, коли Пітер став для нього всім, заповнивши життя собою. Тоні не знав, але був упевнений, що це саме те, що йому потрібно, а значить, він ні про що не шкодував.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь