Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Історія маленького секрету

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Це сталося через 3 роки після закінчення школи
Марі і Адріан почали зустрічатися і виїхали в передмістя. Городок був масштабненьким, багато населення, багато різних і старих місць, парки, річки, пляжі.У них були окремі будинки, про всяк випадок, якщо вони розтануться
Одного дня Марі вийшла з дому з конвертом, на якому було написано «Маленький секрет». Після вона закрила двері будинку і пішла в кафе.Вона дістала телефон і написала йому смс:
-“Є важлива новина! Чекаю на тебе о 14:00 на нашому місці»
І відправила. Через хвилин 15 вона підійшла до кафе і зайшла всередину. За столиком, біля вікна, сидів її коханий Адріан.Вона підійшла до нього, обняла, і поцілувала в губи. Після вона сіла з протилежного боку від свого хлопця. Перед ним він замовив собі сік, а своїй дівчині келих білого вина.Сідаючи, Марінетт сказала:-У мене Тобі є сюрприз.
І поклала конвер на стіл і просунула убік хлопця.
-Що це?
Відкривши конверт він дістав позитивний тест на вагітність.
-Щоправда хороша новина?
Агрест поклав долоню на лоб і уперся ліктем об стіл. Марі все зрозуміла відразу, але він скзав:
-Я не готовий стати батьком. Мені ще рано про це думати

Разом з тестом він поклав гроші в конверт і просунув назад дівчині. Марі від шоку взяла келих вина, випила його і почала дивитися у вікно від шоку.Адріан мовчки підвівся з-за столу і вийшов з кафе.Дюпен-Чен поклала долоню на лоб і сперлася ліктем цієї ж руки об стіл.

Через місяць
Маринетт розталася зі своїм бойфрендом. В один день вона прогулювалася парком у гарному настрої. На одній з лавочок сидів Адріан з якоюсь дівчиною.Проходячи повз них Марі дізналася в ній Хлою. Та виглядала як повія. Дюпен-Чен була в шоці від цього і швиденько пішла від того місця. Через пару днів наважилася піти в клиннику, в генікологічний відділ.До неї підійшла мед.сестра з папірцем на якій було написано «Аборт» і все що з ним пов’язано: які побічні ефекти і т.д.Марі треба було тільки поставити підпис.Мед.Сестра дала їй ручку, Марінетт взяла її і піднесла до місця де треба поставити підпис. Вона прочитала весь договір і …

Вона підписала договір, і вони разом з мед.сестрою пішли в операційну. Її переодягли в спеціальний одяг і поклали на ліжко. Після на неї одягли кисневу маску і вона відключилася.Їй все зробили і вона позбавилася дитини, чий батько зробив їй боляче. Через пару днів після операції її виписали і вона в той же день купила 15 бутлів вина: червоного і білого, 2 блоки сигарет і пішла додому. До вечора погода зовсім зіпсувалася і почалася злива. З дня марі випила 3 ​​пляшки вина поодинці і шкурила 2 пачки цигарок.Вона переодяглася в нічну піжаму і пішла спати. Таке тривало протягом днів 16. Погода всі ці дні теж була паршива.В одну з ночей, коли Марі, що сиділа на стільці в нічній одежині і докурювала останню пачку цигарок, їй у голову прийшла вся біль і туга і вона напівгола і боса вибігла з дому в холодну зливу.Закривши лодонями обличчя вона бігла куди ноги відчувають. Вона бігла вночі по знайомих вулицях, пробігаючи калюжі. Перебираючи дорогу, вона не помітила машини і бідкала далі, а машина її ледь не збила, але водій зумів зупинити її.Далі Марінетт побігла до мосту, який був над однією з найбільших річок цього містечка. На мосту проїжджали машини, але ніхто не зупинився і не зупинив дівчину.Вона підійшла до перегородки, перелізла її, тримаючись руками за поручень. Пару секунд вона дивилася в далечінь, а потім відпустилася і впала в річку, де збирається померти.

Але… Вона одумалася і не вирішила підписувати договір про аборт. Вона спокійно вийшла з клініки і попрямувала додому. Мед. Сестра усміхнено з нею попрощалася.І через 7 місяців вона народила сина від Адріана. Але за пару місяців до цього вона почала зустрічатися з Лукою. Вона йому все розповіла і він все прийняв. І вони тепер живуть разом і збираються одружитися. І сина вона записала на Луку.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь