Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Я тебе кохаю

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Літній вечір. Гаррі накрився пледом із зірками, яке йому подарував Драко на Різдво. Їхнє перше спільне Різдво. Ліниво розвалився на диванчику, тягнучи какао. Мелфой затримувався на роботі, ймовірно, рятуючи чергового котика. Поттер неймовірно ним пишався, його хлопець вивчився і тепер рятує життя. Через, часто ненормовану, працю вони могли не бачитися декілька днів. Признатися чесно, Гаррі дуже сумував. Драко завжди було мало. Вони зустрічаються вже третій рік, але з’їхалися тільки цього літа. Подолавши всі негаразди та проблеми, зрозумівши свої почуття до одне одного та наплювавши на суспільне невдоволення Золотим Хлопчиком — вони нарешті разом.
За роздумами, Гаррі не почув, як провертається ключ у дверному замку.

– Коханий, я вдома. Приніс тобі твої улюблені смаколики. Марта сьогодні затрималась у булочній, тому я встиг купити. – Драко ніс великий пакет з емблемою Мартової булочної.
– Привіт, сонечко. Як твої справи, що там сьогодні на роботі? – запитав Гаррі, обіймаючи чоловіка.
– Сьогодні був такий важкий випадок, у котика пішов гній з рани на пошкодженій лапці. Але ми впорались, її господиня аж розревілася, мені було так ніяково.
– Я впевнений, ти її герой, – посміхнувся Поттер. – Ну що, гайда вечеряти?
– Так, я жахливо голодний.

Після смачної вечері хлопці вирішили подивитися серіал (Гаррі підсадив Драко на маґлівську кіноіндустрію. Перший пообіцяв ніколи не казати про це Люціусу). Сидячи на дивані, дивлячись гарне кіно й обіймаючи одне одного, Драко зрозумів, що він готовий це сказати:

– Гаррі,я… давно хотів тобі сказати. Я кохаю тебе, – Мелфой,червоний як помідор, чекав від Поттера якоїсь реакції. Через хвилину просто скляного погляду, Драко почав думати, що він не мав цього робити. – Може, скажеш щось?
З рідних зелених очей потекли сльози. Він так чекав цього, він жив, знаючи, одного дня почує ці три слова.

– Драко, дякую тобі. Я тебе безмежно кохаю у відповідь. – Гаррі витираючи свої мокрі очі, був найщасливішою людиною у світі.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Я тебе кохаю