Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Пролог. Я й досі тебе кохаю.

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Частина перша. Пролог. Я й досі тебе кохаю.

Брюнет стояв на балконі та допалював останню сигарету. Він поволі струсив сивий попіл, який одрузу підхопив вітер. Подивився униз. Темна доріжка, що веде до під’їзду, освітлювалася лише одним-однісіньким ліхтарним стовбом, що стояв неподалік від дитячого майданчика.

– Знаєш, я й досі тебе кохаю. Правда, кохаю. Кохаю…

Кому саме були адресовані ці слова, знав лише Дазай. Але, адресат, на жаль, не міг їх почути. Він би зрадів, почувши це, кинувся йому в обійми, та прошепотів би те саме у відповідь. Він цінував ці слова, адже так рідко чув їх.

Дазай спокійно потушив цигарку об перило балкона, потім кинув окурок у попільничку. Він підійшов до перила, взявся за нього руками, перекинув ногу. “Кохаю тебе, кохаю” – гірким відлунням віддавалось у його голові. Чоловік перекинув другу ногу, і вже сидів на перилові.

– Я тебе кохаю. І кохав, певне, з першого погляду.

Дазай усміхнувся. Він лиш відпустив перило та відштовхнувся ногами.

 

***

 

Дазай Осаму. Кожен, хто мав вплив у цьому місті, себто бізнесмен, політик, знали його ім’я. Він мав владу, певно більшу ніж у мера. Та що там говорити, у вузьких колах ходили чутки, що саме його люди займаються фальсифікацію результатів виборів, і мерів призначає Дазай сам. А як ще пояснити те, що мер закриває очі на його викрутаси і поліція його постійно відмазує?

Дазай має у власності страхову фірму та купу маленьких підприємств та закладів, що також приносять дохід. Звичайно, що піднявся він не на цьому. У минулому чоловік торгував наркотиками та зброєю, його головними клієнтами були доволі впливові люди. Дрібні підприємства та заклади дістались йому, звичайно ж, через борги клієнтів. Не всі ж можуть віддати їх грошима.

Саме при таких обставинах сьогодні він отримав стриптиз-клуб. Зранку його люди викрали боржника та перерізали йому горлянку. Такий новий заклад у колекції не аби як тішив Дазая. Це означало і те, що всі дівчатка також перейшли до його власності.

Певне, настільки ж сильно як гроші та владу він любив ще одну річ – секс. До партнерок він був не досить вимогливим, те що вона притримувалась гігієни, не страждала ожирінням та не була  старше 30 років, було достатнім аби потрапити до ліжка Дазая. А от до чого він був вимогливим, це до партнерів.

Дазай прискіпливо відносився до вибору хлопчика. Переважно, це не був хлопець на одну ніч. Він був статевим партнером Дазая на протязі приблизно місяця, доки йому хлопчик не набридав.

Брюнет надавав перевагу підліткам, хоча “тимчасовими особистими шлюхами” Дазая були і молодики віком до 25 років. Також важливий був зріст – не вище 175 см. Найбільше він любив руденьких низьких хлопців, не старше 18, з вузьким анальним входом. І якщо Дазай не помилився, саме такий хлопець працював у тому ж стриптиз-клубі.

Не один Дазай був таким збоченцем. Всі впливові чоловіки люблять розважатись з хлопчиками-підлітками.

Інформація про саме таку секс-іграшку неабияк зацікавила чоловіка. Він попросив привезти його особисто до нього у приватний будинок за містом. Дазай уявляв як цей рижий бестій робить йому мінет під столом у костюмі прибиральниці чи котика. Він вже знав як саме уперше трахне малого.

З його мрій його витягнув скрип дверей, що відкривалися. Дазай подивися у сторону входу у кабінет і перше що йому кинулось в очі – вогнянно-червоне волося.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь