Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Щетина

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

— Я ненавиджу цю щетину. Здається, мені доводиться голитися 100 разів на день, і вона все одно з’являється.

 

Ві черговий раз обурювався після душа, повернувшись додому після довгого робочого дня. Нічого не змінювалося.

 

Тим часом його дівчина увійшла у ванну і тихим голосом прошепотіла:

— А мені ось подобається твоя щетина. Особливо, як вона відчувається на моїх стегнах і на моїй…

 

Їй не треба було продовжувати.

 

Мить і вона сидить на стільниці у ванній, притиснута до дзеркала спиною і відчуває його губи на своїх. Його язик танцював витончений танець із її, а щетина змушувала губи стати ще чутливішими, подразнюючи ніжну шкіру.

 

Нижче. Ще нижче. Його поцілунки тинялися по тілу доти, доки не довелося стати на коліна, щоб із зручністю цілувати внутрішню частину стегна, піднімаючись до лона. О так. Їй подобалася його щетина. Ці неземні відчуття його гарячого та вологого язика, вмілих, пухких губ у поєднанні з колючою щетиною змушували її відчувати все набагато яскравіше.

 

Він змусив її кінчити. Два рази. І тільки тоді піднявся, потяг у їхню вітальню і зняв сторіз в інсту, поглядаючи на дівчину поряд, дражнячи її розкриттям їхніх стосунків.

 

Вона знала, що цього не станеться.

 

Боялася і, може, трохи сподівалася.

 

І ось увесь світ побачив ще одного Техьона, якого вона так любила.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Щетина