Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Щастя

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Це був дощовий вихідний день в квартирі Дазая. Він перевертається в ліжку, аби притиснутися до свого партнера, але розуміє, що його там немає.

Можливо його викликали на місію: так вирішив брюнет. Більше не хвилюючись про місцезнаходження Чуї, він вирушає до ванни, щоб трохи освіжитися.

З ледачими рухами та трохи стомленими очима, він лише чистить зуби та миє обличчя, йому занадто лінь приймати душ.

Дазай позіхає, ковзаючи рукою по сірих стінах. Дощ іде настільки гучно, що він навіть не чує звуки, що йдуть з кухні.

( Хтось смів залізти в мою бісову квартиру??)

Без роздумів, Дазай хапає пусту вазу зі столу в залі, (це подарунок йому від Йосано на день народження 2 роки тому, пробач Акіко…) готовий кинути його в грабіжника на кухні.

Він зупинився, коли почув знайоме наспівування , яки лунало з кухні. Оу, це Чуя на кухні.” –ііііі москаля нема, немає москаля, немає– Він ставить назад стару вазу назад на стіл і йде на кухню.

Дазай з’являється в полі зору з яскравим та скуйовдженим волоссям. Чуя виглядав задоволеним собою, поки щось читав… коробка з печивом?

Незабаром Чуя відчув присутність Дазая, і нарешті він дивиться на нього з легкою посмішкою на обличчі.

“Доброго ранку.” Каже Чуя, кладучі коробку з печивом на стіл. “Ти нормально спав? Я намагався не розбудити тебе.” Він питає, одночасно наближаючись до Дазая.

” Доброго ранку, і не хвилюйся, ти не розбудив мене.” І нічого собі, Чуя такий швидкий, тому що він вже поруч з Дазаєм і намагається хоч трохи привести в порядок його волосся.

Чуя відпускає його, перед тим заправивши частину волосся на місце та злегка усмішнувшись. ” Ти виглядаєш таким тупим, коли твоє волосся не на місці, і ти це знаєш.”

” І ти знаєш що твоє волосся зараз виглядає так само.”

” Не намагайся перекласти це на мене.”

” Але подивись на своє волосся. Ти виглядаєш як-”

” Скажи щось образливе, і я запечу тебе разом з цим печивом, бовдуре.”

“Йой, як загрозливо.” Тепер Дазай був тим, хто поправляє зачіску своєму напарнику. Дійсно, там ніби птах гніздився.

Він помічає, що Чуя навмисно залишив своє волосся без резинки. І йому подобаються моменти, коли він бачить Чую з розпущеним волоссям. Це дозволяє йому бути вдвічі чарінішим і залишає навколо нього якусь розслаблену ауру.

Він просто такий гарний, що не можна втриматися, щоб не зупинитися і не… помилуватися ним.

Чуя піднімає брову і дивиться на нього. “Ти пялишся. Щось на моєму обличчі?” Чуя починає мацати своє обличчя, але нічого не знаходить. Це змушує Дазая вибухнути сміхом, що трохи дратує Чую.

“Довбень! На моєму обличчі щось є? Одного дня, я обіцяю, я-”

Чуя зупиняється, коли відчуває ніжний поцілунок Дазая на його скроні, і майже миттєво розслабляється.

Трохи нахмурившись, Чуя продовжив,” …Добре, але серйозно, якщо на моєму обличчі щось є..” Дазай тягне Чую на руки, все ще трохи сміючись.

” Чібі, якби щось було на твоєму обличчі, я би сказав тобі на це. ”

” Брехун. Ти б цілий день на сказав мені про це, бо ти нестерпний та огидний.”

“Хмм, хорошо думка.” Чуя щипає його за бік.

” Ой! Добре. Ну йой, вибач – ПЕРЕСТАНЬ ЩИПАТИ МЕНЕ.”

Чуя сміється сам собі, поки йде назад до кухні, де на столі стоїть коробка з печивом. ” Гей, не хочеш допомогти мені зробити трохи печива?” Питає Чуя. ” Кілька тижнів тому Озакі робила це, і воно було в біса таке смачне, я хочу повторити.”

“Озакі? Приготувала печиво? І в них був навіть пристойний смак??” Спитав Дазай і Чуя кидає на нього різкий погляд.

” На себе подивись. Койо просто чудовий кухар.”

” Тільки не тоді, коли це куштував я.” Дазай принижує.

” Ти такий осел, божечку. Просто йди вже сюди.”

Дазай голосно і протяжно зітхає. ” Ти коли-небудь пік щось до цього, Чуя? Тобто я бачив як ти готуєш, але печеш? ” Чуя роздратовано закочує очі. ” Ні, але це не може бути так важко. Треба лише слідувати інструкції з коробки. ”

Ну, якби це було насправді так просто. ( Це просто, але вони просто тупі.)

” Ну, якщо чібі каже так, то можу я просто дивитися як ти робиш це? ” Дазай швидко блимає, щоб здатися невинним, але для свого хлопця він просто виглядає, ніби він не задумав нічого доброго.

” Ні, ти будеш допомагати. Я думав що це буде…” Чуя перериває зоровий контакт, виглядаючи трохи збентеженим.

” Ооо, невже Чуя хотів, щоб це було трохи романтично?”

” Йди до дідька. Але так. Я просто подумав, що це було б… мило чи щось таке.” Чуя знизує плечима, жахливо приховуючи, що трохи почервонів. Дазай просто вважає це милим.

” Не потрібно соромитися, вимовляючи це вголос ,Чуя.” Він каже , підійшовши до рудоволосого, який злегка зирнув, але за цим не було справжньої люті.

Дазай хапає його руку я тягне до своїх губ, легко цьомаючі. ” Давай зробимо це печиво разом, гаразд?”

Чуя киває, його серце таке щасливе і він почувається так, ніби зараз розтане, як те масло.

 

_________________________

 

Десь через 5 хвилин все йде до руйнування.

” Дазай .” Гукає Чуя.

” Що, дорогенький?”

” Що бісове яйце робить в розміщаному маслі? ”

” Хіба ти не сказав що потрібно додати яйце?”

” Розбите яйце. Ти що, тупий?”

” Чуя занадто грубий…”

Чуя дивиться на нього занадто багато часу, і Дазай реально вже починає нервувати.

Я точно вб’ю його, думає Чуя всередині себе.

 

__________

 

” Дорогий, я розігрів піч до 500°!”

” ТИ ЩООО?!”

” Ем, я розігрів піч до-”

” ОСАМУ ТИ ДІСТАВ БІСІВ РУШНИК З ДУХОВКИ?? ВІН ЖЕ ЗАПАЛИТЬСЯ!

” Що? У духовці немає рушника.” Так само, як він це каже, спрацьовує димова сигналізація, а в печі справді є рушник.

” ОТ ЛАЙНО!”

Після того як усе заспокоїлося і було зроблено 2 невдалі спроби зробити печиво, Чуя нарешті закриває дверцята духовки і зітхає. Коли він дивиться вгору, Дазай вже там.

” Як хтось настільки розумний може бути таким ідіотом, щоб не розуміти простих інструкцій?” Він каже це, щипаючі Дазая в мільйонний раз.

“Авв… ти думаєш що я розумний? Ти лестиш мені, Чууя!”

“Це все що ти почув?” Але в рудого сьогодні був хороший настрій, тому він не може впоратися з посмішкою, що наповзає на обличчя.

Він обвиває свої руки навколо талії партнера і залишає поцілунок на щоці. Посмішка Дазая така велика. Він не може стриматися, він просто тане від контакту.

” Осаму.”

” Хмм?”

Чуя посміхається з сонним тоном в голосі.” Я ненавиджу твоє тупе обличчя.”

Дазай починає дуже драматично задихатися.

” Чуя! Як ти можеш говорити такі образливі речі? ”

Чуя кладе своє обличчя на груди Дазая і сміється. “Ну що ти за людина, Я люблю тебе.”

Дазай обіймає його трохи сильніше і зітхає. ” Я також люблю тебе, Чуя”

” Ммм чи це була згода готувати зі мною більше?”

” Я люблю тебе, але не настільки, чибі.”

” З кожним днем ти наближаєшся до чергової поразки.”

” О нііі. Що я буду робити!”

Цього разу Чуї б’є його кулаком. Теж боляче.

” Добре, вибач , дорогенький.”

 

 

 

 

 

______

 

Оригінал роботи: https://archiveofourown.org/works/40394076#work_endnotes

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь