Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Чортові ідеальні кучері

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Вона була прекрасна. Ідеальна. Вона неймовірно розумна. І красива. Хоча Робін знала, що не треба дивитися лише на зовнішність людини, коли ти закохуєшся, вона це все одно робила. Їй неймовірно сильно хотілося доторкатися до її ідеально кучерявого волосся. Робін би хотілося розчісувати її волосся ввечері. Або зранку. Коли саме не має значення. Їй хотілося розчісувати її волосся. Не по-дружньому. Особисто. Їй подобався її стиль, хоча вона б ніколи не призналася про це нікому. Вона хотіла, щоб та дівчина усміхалася лише їй, щоб її сміх належав лише Робін. Ця закоханість не була така як з Вікі. Тоді все було легко та просто, вони були схожими, саме тому їхні стосунки недовго протривали. Вони непогані друзі й до цього моменту, і Робін б з задоволенням поділилася з Вікі про цю її закоханість. Але в цих почуттях Робін сама заплуталася. Їй дуже сильно подобалася Ненсі Віллер. Але це не мало бути так. В Ненсі є хлопець, та й Стіву подобається Ненсі. Їй не має подобатися Віллер. Ненсі на 100 і 1% гетеро. Та й навіть тоді Робін розуміла, що вона б хотіла влітати з обіймами в Ненсі після того як вони не бачилися пару годин. Чи розказувати їй годинами про фільми чи книжки які вона недавно подивилася/прочитала і вони їй сподобалися. Або навпаки не сподобалися і вона годинами злилася на персонажів та сюжет. А Ненсі б її слухала і може щось пекла(наприклад її найкраще печиво або яблучний пиріг), або просто сиділа і слухала. Робін б навіть погодилася сидіти мовчки годину(вона б ніколи не витримала стільки часу мовчки) поки Ненсі ходила і помагала іншим з тією шкільною газетою, якщо б це означало, що вони потім поїдуть в кафе на побачення. Чи ходити годинами по бібліотеці разом. Чи готуватися разом до екзаменів. Разом. Не як подруги, а як щось більше. Деколи Робін(колись, зараз вона б таке ніколи не зробила) могла пофліртувати з Ненсі, щоб підколоти Стіва, типу “дивися сюди Король Флірту я зараз вкраду твою дівчину” ну чи краще сказати колишню дівчину, хоча якась хімія між Стівом та Ненсі точно була і зараз. Колись, коли вони пішли в Upside down, щоб перемогти Векну/Генрі/Першого, коли ті гілки схопили Робін, вона могла поклястися що побачила страх в очах Ненсі. Але це точно не був страх “о-господи-тільки-не-Робін-як-я-зможу-жити-без-неї”, а більше “я-не-дозволю-своїй-подрузі-померти-при-мені” страх. Ненсі була таким типом дівчат яким був потрібен принц в житті(не лицар, який її б врятував від дракона, бо Віллер б тоді просто взяла рушницю і пристрелила того дракона), а не принцеса, яка ще й не вміє затикати рота. Що ще більше розривало з середини Робін, то те що вона не могла нікому розказати про всі ці почуття. Вона б розказала Вікі, та точно б зрозуміла і підтримала, але Робін завжди ділиться з Стівом спочатку, а про таке вона ніколи б не розказала Стіву. Це ж його колишня дівчина і дівчина, яка йому зараз  подобається. Тож розказати Стіву не варіант. Але якщо нікому не розказати, то Робін застрелиться. Вона попросить в Ненсі якись з її пістолетів. І може щоб та її сама застрілила. Ненсі точно погодиться, особливо якщо Робін почне багато говорити. Це те що заважає їй спати по ночах. Ненсі “завжди ідеальна” Віллер та неможливість розказати про це Стіву. В Робін вже і так кілометрові мішки під очима, що Стів, який спочатку її ще підколював, вже почав на повному серйозі за неї хвилюватися. А може вона не застрелиться, а просто помре від того що не буде спати. Цікаво чи можна померти від недосипу. Треба спитатися в Ненсі. А зараз напевно їй краще попробувати заснути, бо завтра Стів знову буде злим що Робін проспала і може навіть поїде без неї, як він весь час їй погрожує. Ще б забути на пару годин ті чортові ідеальні кучері.

 

А може все ж таки розказати Стіву?

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Чортові ідеальні кучері