Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Частина 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Сем знову благав піти Діна на якийсь фільм, тому що втомився постійно бути мисливцем і відчувати щодня небезпеку за своє життя. Йому хоча б іноді хотілося відчути себе молодшим братом Діна, який йде з ним у кіно та клянчить велику склянку попкорну. Востаннє вони дивилися фільм у залі, наповненій людьми, майже півроку тому.
Зараз, нарешті поїдаючи свою порцію попкорну і запиваючи надто солодкою колою, молодший був справді задоволений. Дін теж був задоволений, тому що усміхнений поруч Семмі завжди викликав у ньому бурю ніжності та радості. Незважаючи на те, що молодший брат був вище за нього, він залишався ще дитиною для Діна, який потребував допомоги і порад.
На екрані миготіли картинки, відблискуючи у зіницях братів. На половині кіно вони обидва зійшлися на думці, що фільм посередній, який заслуговує на якісь три бали з п’яти. Проте картинка радувала їх як ніяк, адже у фільмі було аж чотири сексуальні жінки, на будь-який колір та смак, так би мовити. Ближче до другої половини фільму еротичних сцен побільшало і перешіптування братів затихло.
– Чорт, мене це збуджує, – після довгої тиші сказав Семмі, уважно розглядаючи темношкіру красуню на екрані в нижній бірюзовій білизні.
Дін засміявся зі слів брата, але потім машинально перевів погляд на штани молодшого. Вони стирчали неприхованим горбком. Він примружив очі в темному тьмяному приміщенні, намагаючись зрозуміти, чи це правда те, що він бачить. Семмі закинув собі в рот попкорну і раптово обернувся, ніби відчуваючи пильний погляд на собі.
– Що? — прожувавши, спитав молодший і розвів руками.
Дін сам не розумів, навіщо це робив. Йому здалося, що молодший жартує. Невже кілька напівоголених дівчат на екрані могли так порушити його молодшого брата? Без усвідомлення того, що відбувається, він поклав руку на штани Сему, злегка стиснувши насправді член, що встав. Він був затверділий і гаряче відчувався під широкою долонею Діна. Отже він не жартував.
Молодший не очікував такого дотику, тому машинально перекинув склянку з попкорном на підлогу, а голова його закинулася назад на спинку сидіння. Він не приховано застогнав, явно привертаючи увагу інших відвідувачів зали. Але стриматись було важко, йому, можливо, навіть хотілося, щоб Дін не прибирав свою руку від його паху. Він підкинув стегна нагору, дозволяючи руці старшого сильніше стиснути його член. Але Дін відсахнувся, злякавшись, і простягнув свою склянку з сирним попкорном, втупившись тупим поглядом в екран. Вони мовчали до кінця сеансу, намагаючись навіть не дивитись один на одного. Дін збудився не на жарт, коли застогнав його брат. Він уже не розумів про що фільм, він лише прокручував собі в голові, як кучерява голова падає на сидіння і з рота сочиться такий короткий, але шалено привабливий стогін. Семмі теж не міг дочекатися, коли закінчиться фільм, щоб обговорити ситуацію з братом і може навіть подрочить собі в туалеті, поки Дін чекає на нього у фойє.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Частина 1