Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Хто не гей, я не винен!

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Мін все ніяк не міг розкрити рота.  Вперше в нього не було слів, і він просто тупо крокував за Чіміном, який йшов попереду, підстрибуючи та співаючи пісню.

Вони прийшли в гуртожиток надвечір, і, як тільки відчинили двері, світло і музика вирубалися.  Повз них пробіг Чонгук з Техьоном на спині, а Джин з ковпаком дістав хлопушку.

— Чого так пізно, ідіоти?  У нас свято!

– Яке?

***

– Ну що, вип’ємо?

Хлопці включили музику на всю котушку та веселилися.  Чонгук непомітно погладжував коліно Техьона, чому той трохи здригався і прибирав руку наполегливого макне.  Намджун весь час торкався шиї Джина, і той дивився на нього вбивчим поглядом.
– Давайте ще вип’ємо?  — Джин почав наливати всім, але коли черга дійшла до Чіміна з Юнгі, пляшка була порожня.

– Ой!  А в мене ще є, – Джин непомітно підморгнув Чонгуку, і той натомість кивнув головою.

— Хьон, пішли до мене в студію, я нову пісню написав, хочу дізнатися про твою думку.

– Гейські натяки?  — Юнгі знову засміявся, а Чімін розчаровано зітхнув.  Невже Юнгі неможливо змінити?  Як цьому ідіоту пояснити, що кохання не залежить від статі?

Вігуки звалили, і залишилися лише четверо.

Джин налив хлопцям і вони продовжили.

— Хьон, як гадаєш, кому дістануться гроші?  — Намджун глянув на ящик з грошима, і Юнгі глянув туди ж.
– Як кому?  Мені звісно!  Ви ж усі підори!

Чімін, уже злившись, випив той алкоголь, який приніс Джин, і з характерним звуком, тільки голосніше, поставив на стіл.

Юнгі зробив те саме.

– І що це зараз було?  — спитав Мін у Чіміна.

— Просто ти непоправний!  Яким був, таким і залишишся!

– В сенсі?

– Просто ти вже задовбав!  У тебе одні підори навколо!  А знаєш, що тебе теж багато хто підором вважають, і, можливо, хтось зараз пише фанфіки про нас з тобою!

Настала незручна тиша.  Джин поглядом показав Намджуну, що настав час валити.  І вони під приводом збігати в магазин за випивкою звалили.  У гуртожитку нікого, окрім цих двох.

– Я просто не розумію!  Навіть після того поцілунку, ти все одно продовжуєш!

— А хіба щось мало змінитися?  Ти мене просто обслинив, а я не міг усунутись, бо ззаду були фанати, і якби нас з тобою побачили…

– То що?

– Ти хоч розумієш, що було б?  Хочеш усю групу розвалити своїми жартами?  — Юнгі розлютився і встав.

– Тобі ж сподобалося!  — Чімін став слідом, і Юнгі, почувши це, повільно розвернувся.

– Сподобалося?  — він повільно йшов у бік Чіміна, а той злякано відходив. — Думаєш, мені сподобалося?.. Так… Мені сподобалося… І дуже!  — Чімін врізався спиною в стіл, Юнгі впритул підійшов.  Внизу живота немов пурхали метелики, і обидва відчули шалене збудження.
– Хочеш повторити?  — пошепки спитав Чімін, облизавши губи.

— Ні… — Пак опустив голову, прикусивши губу, — До біса!

Після цих слів Мін вп’явся в губи Чіміна.  Пак не розумів.  Подобалось усе, абсолютно все.

Юнгі покусував губи і тягнув, охоплюючи руками талію і опускаючись нижче.  Чімін торкнувся шиї Міна, а той піднявши, посадив його на стіл.

Чімін так сильно притискав старшого, ніби бажаючи злитися з ним.  Так хотілося буквально спробувати його всього.  Лише це бажання оволоділо ним та його тілом.

Руки Чіміна на автоматі зняли з Юнгі футболку, і Пак відкинув її кудись убік, а точніше в раковину з брудним посудом.  Але зараз не до цього.

– Чорт, як дах зносить, – прошепотів у поцілунку Юнгі.

Чімін відсторонився і посміхнувся п’яною усмішкою, тому що алкоголь повністю заволодів ним.  Тяжке дихання, що збилося, опалювало чужі губи. — Хочеш мене?

– Так …

— Але ж ти не гей.

— А ти й не хлопець, ти чиста баба, тож заткнись і зніми це з себе!

Юнгі зняв толстовку Чіміна і відкинув кудись, припадаючи до шиї молодшого, а той уже забув, тихо стогнувши і зариваючись пальчиками в шевелюру Міна.

Чімін прикусив губи і заплющив очі від насолоди.  Юнгі цілував, покусував, а потім зализував.

Він руками досліджував усе тіло Чіміна, у цьому молодший не сумнівається, тому що чужі руки відчуває вже всюди.  До жаху хотілося облапати його всього, і зараз його руки були біля ширинки, але Чімін зупинив його:

– Давай краще в спальню, – прошепотів він біля самого вуха, так що по шиї Юнгі пройшло гаряче дихання.

– Як хочеш, маленький.  — особливо промовив останнє слово.

– Хьон!  Не називай мене так!  – по-дитячому проскулив молодший.

– Знайшов час обурюватися, – Юнгі підняв його, і Чімін припав до шиї хьона, поки той ніс його до кімнати.

Юнгі грубо вклав Чіміна, в прямому сенсі мало не кидаючи, благо все ж таки притримав за голову, і стягнув з нього штани, на яких вже була розстібнула ширинка.

Член уже пульсував.

Юнгі підповзає ближче, а Чімін, розплившись у вульгарній посмішці, злегка висунув язик.  Юнгі губами охоплює і знову затягує у мокрий поцілунок.

Рука по доріжці акуратно спустилася до боксерів і залізла всередину, обхопивши член, і Чімін безсоромно застогнав у поцілунку, але не припинив його.

Юнгі знімає боксери та стискає орган.  Чімін усувається і цієї ж секунди різко підминає Юнгі під себе.

— Містере «я не підор», не вважаєте, що це нечесно?  Я повністю голий, а ви у штанах.

— Так виправи це, — зухвало сказав Мін, трохи посміхнувшись.

Чімін повільно торкнувся губами шиї Юнгі і став спускатись нижче, попутно цілуючи.  Він розстебнув ремінь і, знявши його, відклав убік.

– Для чого це?

– Дізнаєшся.

— Цього нам не треба, — голова Юнгі кружляла, але йому це дуже подобалося.  Наче адреналін був у крові, і хотілося зірватися, але водночас було приємно, хотілося заплющити очі і залишити все вмілим ручкам меншого.

Чімін зняв непотрібну річ, і Юнгі судорожно ковтнув.

Чімін торкнувся збудженого члена через тканину і диявольськи посміхнувся.  У його очах грали чортики та алкоголь.

– Давай порівняємо, хто краще відсмоктує?  Я чи ця Чонхі з клубу?  — після цих слів Чімін зняв боксери Міна, покусуючи губу.

— А в тебе був досвід, підора шматок?

– Заткнувся б, блакитний натурал!  — Чімін трохи нігтиками провів з боків старшого.

— Навіть обзиватись не вмієш.

— Зате цілуюсь кльово.

– З цим не посперечаєшся.  Ну, покажи, що вмієш?

Чімін схопив член обома руками, і Юнгі влаштувався зручніше.  Пак провів язиком по пульсуючого органу, трохи обхопив голівку і відсторонився.

– Я хочу, щоб ти дивився на мене, – від цих слів Юнгі слиною буквально подавився.

– Кхм … Кхм … У сенсі?  Ну… Якщо ти так хочеш… — Мін трохи піднімається і спирається головою на узголів’я ліжка.

Чімін облизав губи, і Юнгі ледь дах не зносить від таких маніпуляцій.

Чімін знову приступає до свого заняття.  Він обхопив руками стегна Юнгі і стиснув їх, а Мін на це лише посміхнувся.  Чімін, проводячи язиком, взяв головку члена повністю, він знову обхопив руками член і трохи стиснув, чому Юнгі, сам того не усвідомлюючи, хрипко застогнав.

— Чорт, педику, що ти твориш?

– Ублажаю іншого педика.

Чімін знову обхопив і став рухати головою, попутно облизуючи язиком усередині.  Юнгі продовжує хрипко стогнати.  Його голос низький, а стогін немов насолода для слуху.

Юнгі зупинив Чіміна і, піднявши за підборіддя, жадібно вп’явся в пухкі губи.

– Пам’ятаєш твій крем для рук?  Із таким прикольним ароматом персика?  — спитав Юнгі пошепки прямо в губи.

— Хьон, це був не крем, — Чімін буквально задихається від такого перезбудження і вже навіть не розуміє, що каже.

– О боже, – Мін прикриває очі, – Похуй, потім розберемося.  Тоді точно неси цю хуйню.

Чімін сміється, знову облизуючи покусані губи та відстороняється, щоб знайти потрібну річ.

– Вау, – Мін зупиняється на секунду, – Пак Чімін, а я й не знав, що в тебе такий офігенний зад!

– Ага-ага, а хто постійно зависав на нього?  Думаєш, я не знаю, містере «я не педик»?

– Я?  Ха!  Та ніколи!

– Ну ну!

Усередині Юнгі все наче спалахнуло.  Було дуже дивне почуття… Вже просто до божевілля, до поколювання на пальчиках ніг хотілося Чіміна.  Тому поки Пак щось балакав, Юнгі підвівся і, підійшовши впритул, пішов і вимогливо поцілував молодшого.

Чімін з тюбиком у руці не розгубився.  У нього теж вмить з’явилося це шалене бажання.

Підхопивши і вже ніжніше поклавши Чіміна на ліжко, Юнгі погладжував його стегна, а потім стиснув праву сідницю, від чого Пак протяжно застогнав.

Юнгі розвернув його спиною і відкрив вид на шикарну п’яту точку молодшого.  Він дістав змазку і, не пошкодувавши, видавив собі на руку.  Юнгі ліг на Чіміна, покусуючи мочку вуха, і вставив один палець.  Чімін закусив губи і замичав, бо Юнгі вставив і другий.

— Мені… Подобається… Дуже… Продовжуй…

— Який ти зіпсований, Чімін, — Юнгі вставив третій палець і повільно водив ними.

Чімін продовжував, не шкодуючи свого горла, судомно видавати приємні для вух Міна звуки.

У Юнгі знесло дах, і як додавши четвертий, він відразу витяг пальці і розвернув Чіміна.

Такий гарячий і такий збуджуючий.

– Готовий?  — Мін нахилився, поцілувавши в вилиці і втикаючись у шию, щоб знову залишити пару міток.

Йому просто хочеться цілувати та цілувати.  Шалено дивне почуття та відчуття.

Він не дурень і чудово знає, як все це відбувається у хлопців, але зараз вперше він боїться зробити щось не так.

Чімін весь такий відкритий, красивий і шалено збуджений лежить під ним і мичить  від приємних відчуттів.  І Юнгі просто зараз боїться щось зробити.

– Хьон, твою матір, зроби вже щось.  Не бійся!

Юнгі намагався входити швидко і він це зробив, але до половини, чому з вуст Чіміна вирвався грудний і болісний стогін.

У куточках очей скупчилися сльози, і Юнгі поцілував його:

– Все добре.

Після цього він став повільно рухатися, не забуваючи орієнтуватися по міміці Чіміна.  У момент, коли Пак трохи прикусив губу, так гортанно стогнучи, Юнгі зрозумів, що зачепив простату.

З цього моменту Юнгі готовий присягнутися: він не знав, що Чімін стогне так голосно, так солодко і так протяжно.

Мін намагався залишатися на одному темпі, але все ж таки рухався спочатку повільніше, а потім грубо і швидко, доводячи Чіміна до піку, але потім позбавляючи його можливості закінчити.

Мін відчував, що вже на межі й хотів вийти, але Чімін цього не хотів.

— Хочу…

— Багато чого хочеш, — прошепотів просто у вухо і вийшов у цей самий момент.

Простирадло було забруднене, а Юнгі знесилено впав на нього.

– Ніхера собі…

– Що?  В захваті?  — з перепочинком, посміхнувшись, спитав Мін.

– Ні, просто ти важкий, – Чімін важко дихав, і сонно дивився в стелю. – І хто краще?

— Чонхі… — Чімін змінився в обличчі, — І мізинця твого не варта.  Ти відсмоктуєш у тисячу разів крутіше, — Юнгі цілує Чіміна у скроню і встає, щоб замкнути двері до їхньої кімнати.

– Навіщо ти це зробив?

– Я хочу спати.

Мін потягнув біле простирадло і викинув його на підлогу.  Він ліг поруч із Чіміном і, вкрившись ковдрою, притягнув його впритул.  Пак щось бурмотів, але не довго.  Незабаром він заплющив очі й одразу заснув.

*flashback*

– Що за ідея?

– Сіаліс Тадалафіл!  Сильний збудник, – поінформував коротко хлопців Намджун, – Якщо вони пересплять, ми залишимося у подвійному плюсі.  Гроші розділимо, а ці двоє довго ще не відійдуть від того, що сталося.

– Хьон, ти…

– Геній?

– Диявол!  – заволав Чонгук. – Посланець диявола!  Демон!  Цар пекла!

— Достатньо Чонгук, — зупинив Чонгука Те.

— Ставлю на те, що Чімін пасив!

***

– У мене є ще пляшечка, – Джин підморгнув Вігукам і, взявши ту саму пляшку з збудником, налив Юнмінам.

*кінець flashback*

— Вони поїбалися?  — до гуртожитку зайшли Вігуки.

– Чонгук!  — Джин убивчо подивився на молодшого.

– Ой!  Вибачте!  Вони поїбалися?  — пошепки запитав Чонгук.

– Думаю, так, – хлопці озирнулися і побачили футболку Юнгі в раковині, толстовку Чіміна на холодильнику та столові прилади на підлозі.

Телефон Джина завібрував, і той відповів на дзвінок:

– Хосок?  Вітання.

– Привіт, хьон, я завтра приїжджаю.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь