Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Хороший\Поганий день 1.5

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Телефон на беззвучному.

Пара в кабінці ніяк не почула б його вібрації, тому дзвінок від Мінхо залишиться в таємниці на невизначений термін.

«Бля-я-, Біні»

✹✹

«Не бере… дивно.»

Сьогодні йому доведеться підмінити його колегу в клубі, як завжди. Тільки навіщо?

Батьки його забезпечують, всього вистачає, сенс тоді витрачати час на підробітки?

Йому подобається. А Мінхо завжди робить що йому подобається.

Вайб, та музика в цьому місці, вона зачаровує і змушує рухатися, проникаючи тобі в кістки.

Однак сьогодні, мабуть, не найкращий день. З самого ранку не з тієї ноги встав, інакше ніяк не можна обґрунтувати його неприємний настрій без видимої причини.

Хоча одна причина є.
Вонючий Мьон.

Він вічно тиняється у клубі. Як на зло, лише у його зміни. Він та сама скалка з шипами в дупі, яку якщо і дістати, то залишиться не один шрам.

Типовий виродок. Не людина з сумною історією, через яку вона стала такою, просто недолюдина.

«Через 12 хвилин автобус, час би збиратися.» – швидко зібравшись у звичайну білу футболку та джинси з кедами, вийшов із дому захопивши трохи їжі для собаки.

Джинкі був у них як безкоштовний охоронець на вході. Якось просто пристав до господині дорогою, там біля входу і залишився на неї чекати. Тепер ось за їжу працює.

За пів години Мінхо було вже на місці. Погодував собаку і пішов усередину.

“Ти рано сьогодні, трапилося що?” – говорив хлопець біля бару.

Сьогодні Лі замінить його на нічну зміну.

«Так, Соль захворіла, а на іншому автобусі я б не встиг приїхати, краще посиджу трохи тут.»

“Нічого нового. Навіщо взагалі вона працює в місці з купою людей і кожну другу зміну пропускає?»

“У неї запитаєш, потім, якщо прийде.”

«Мда, якщо. Так що в тебе з тим хлопцем?

Що?

«Що?»

«Ну, у такій чорній вітровці.»

“Дуже зрозуміло про кого ти, тут же більше таких не буває, так?”

«Ну бля, він завжди з друзями приходить і дивиться на тебе.»

«З червоним пасмом на маківці?» – погано якщо відповідь позитивна.

«Та-ак, він завжди так дивиться на тебе, я думав ви зустрічаєтеся.»

“Ти серйозно ? Тільки через це ти зробив такі висновки?»

“Ну …”

«Хуй гну, Кім. Я цю людину ненавиджу найбільше на світі. А приходить він тільки щоб я собі очі вирвав, щоб не дивитись на нього.

«Оу, а що таке сталося, я вперше чую. »

«Мені особисто нічого. Вічно зайобує мого друга, м’яко кажучи. Як на мене, цього достатньо, щоб ненавидіти людину.

«Ох уже це життя підлітків, у житті і гірше буває, ніж один такий дрочун.»

«Може гірше і буде, але це не виправдовує все, що він робить. Один раз, мій друг вирішив таки поскаржитися директорові на нього, а потім і до поліції дійшло.

«Єбать, і як??»

«Він багатший за друга, так що нічого не вийшло.»

«Кричу, тобто стало ще гірше?»

«Ага, після цього ми всі зрозуміли, що від дорослих чекати допомоги не варто.»

“Ну, ти це, звертайся, я допоможу чим зможу.”

“Звичайно. Коли там моя зміна?

«Через годину приблизно.»

“Зрозуміло, піду в підсобці сиджу.”

Удень тут людей дуже мало. Так що весь сік буде якраз у зміну Лі.

«Ще раз подзвонити чи що?» – Спробувати варто.

Дзвінок.

Чонін підбігає до телефону і бере нарешті слухавку.

«Мінхо! Привіт, пробач, що не передзвонив, у мене просто зв’язку не було близько пів години. Я тобі писав у чат, але ти не відповідав.

«Нічого, я просто в автобусі не сиджу в інеті. Все точно добре? Я думав уже погано все.

«Все чудово просто! Сьогодні дуже хороший день, коли-не-коли.»

“Що-о, ну розповідай вже”

“Я зараз не особливо можу говорити, мені Чанбін показує цей мультик про Марсі”

«Оу, я радий, що все добре, ви ж тепер офіційно пара? Чи не забув що він дружок Мьона?»

“Не забув. Сподіваюся це гірше не зробить.

«А батько що?»

“Не знаю… Мама вже майже другий день не в мережі. Ні дзвінка, ні повідомлення. У тітки просто завжди було погано зі зв’язком, ось, думаю через це.

«Сподіваюся. Будь обережнішим з дружками Мьона, ок?»

«Чанбін не такий дружок…»

“І все ж ”

«Так-так, гаразд, я постараюся. Гарного вечора тоді?»

«Зміни, я знову підміняю Тіон»

«Вона все життя хворіє? Як не подзвоню ти на роботі.

«Може її вбили і пишуть що хворіє?»

“Лол, до речі може-може.” – Йені справді звучав радісно, невже все правда добре…

«Хах, гаразд, я потроху збиратимуся.»

«Добре, обережніше там. Успіхів!»

Успіхи…
Знай Чонін хто тут завжди сидить у  зміну Мінхо, він би так не говорив, і саме тому не знає.

«Лі-і!»

Його зміна.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь