Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Хмаринка

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Сьогодні мама купила мені щоденик. І тут можна писати все що я хочу. Мама сказала уявити що я розповідаю про свій день і записати це. Сьогодні я гралась з кубиками будувала чудову вежу. Поки брат не прийшов і не зламав її. Я зла на нього. Він навіть не вибачився!!! Я збодувала нову ще кращу зелену. Потім ми обідали макароном з котлектами. Було дуже смачно! Потім ми поїхали на машинці до магазину. Ми купили картопелі і маленькі помідорки. Вони такі прикольні. Я допомагала вибирати. Потім ми заїхали до банку. Потім ми поїхали купити цукерок! Мої улюблені з жовтою бжілкою. Я їх обожнюю! І ми поїхали до дому. Я навіть трохи заснула в машині і мені снився чудовий сон але я не памятаю про що він. Коли я проснулась я була вже вдома в своєму ліжку! І Тато покликав іти їсти. На вечерю була мяка картопеля і маленькі помідорки.Вони такі смачні і прикольні. Після вечері Тато дав мені дві бжілки і сказав шукати квіточку для них . Я шукала на вікні біля дверей навіть під ліжком але я не знайшла квіточки для бжілок. І Тато підійшов і запитав де я шукала а я відповіла що на вікні біля дверей під ліжком і не можу знайти квіточки для бжілок. Тато заспокоїв мене і сказав що квіточка це я!! Я така щаслива ! Я його люблю! В мене самий найкращий Тато! Я ще трохи подивлюсь мультики і піду спати.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь