Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Хедканон 1: Він, як твій найкращий друг

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

•Хедканони по Чорній Конюшині. Частина 1: Він як твій найкращий друг•

Ямі♡

▪︎ Союз гумористів. Маєте свої жарти та тип гумору, який практично ніхто не розуміє. Ви з ним весь час на своїй хвилі. Взаємні підколи і жарти. Та людина, яка зніме на відео ваше падіння і тільки потім допоможе встати.

▪︎ Має всі на світі настільні ігри. Спочатку такий тип проведення часу з другом здавався тобі нудним, але він втягнув тебе в це діло. Тепер ви жити без цього не можете.

▪︎ Постійно тягне тебе у бари/клуби, просто тому, що “альо, ну без не то”. Та й впринципі, бере тебе з собою усюди, куди не йшов.

▪︎ Тактильний в плані того, щоб жартом гепнути тебе по чолі чи потилиці. Той тип людей, який під час сміху відбиває тобі плече.

▪︎ Якщо у тебе проблеми, довго читатиме тобі моралі і розказуватиме, як же йому впадлу йти і рятувати твою сраку. Але ти не сумніваєшся, бо він прийде. Будь-коли і будь-коли.

Лакк♡

▪︎ Шкільні друзі. Сів з тобою за одну парту, просто тому, що захотів.

▪︎ Постійно змушує тебе сміятись, за що не одноразово прилітало від вчителя. Обом.

▪︎ Постійно викликає тебе на “дуелі”. Серйозно, у вас постійні змагання. Хто швидше з’їсть обід, швидше добіжить до класу, отримає кращу оцінку. А ще, часті змагання з армреслінгу. Без цього його день не зарахується.

▪︎ При зустрічі налітає на тебе з обіймами і ви падаєте на землю:)

▪︎ В цьому випадку, саме ти постійно рятуєш його. У тебе відчуття, ніби у нього взагалі відсутнє будь-яке відчуття самозбереження чи страху. Полізти на шафу вдвічі більшого і ширшого за нього? Легко. “О, а як ти думаєш, я приземлюся на ноги, коли стрибну з другого поверху?”. Тобі головне його вчасно зупинити.

▪︎ Буде дзвонити і репетувати у трубку, де ти і чому не в школі. Спробує прийти і викрасти тебе.

▪︎ Коли хворіє просто ігнорує це. Тобі треба закривати його вдома.

Фуеґолеон♡

▪︎ Спочатку вам дружити було складно. Ти навіть думала, що нічого не вийде, оскільки тобі здавалося, що він надто серйозно до всього ставився. Але з часом ти звикла.

▪︎ Підтримка – ось мова його дружби.

▪︎ Дружні обіймиии♡ Дуже теплі при чому!

▪︎ Дозволяє заплітати його волосся. У тебе є для нього набори резинок та заколок.

▪︎ Буквально король червоного. Одягається у червоне і тебе втягує в цю авантюру!

▪︎ Він з тих людей, який не розуміє, що смішного у нагетсі який крутиться під пісню. А ти не розумієш, що смішного у його анекдах, старих як світ.

▪︎ ДУЖЕ. подобається твоїй мамі.

▪︎ Вас всі шиперять, але ви справді, тільки друзі.

▪︎ Любите прогулянки вночі. Він з тих людей, який буде чекати поки ти нарешті вилізеш з вікна і потім скаже “ловлю”. І зловить.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь