Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Тепер твоя черга

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

(Не великий опис головного героя)
Нарцисо Джонаро – сімнадцять років. Названий на честь його діда. Батьки: Джолін Куджо та Нарцисо Анасуй. Зовнішність: зріст: 174 см, волосся: рожеве довге, очі зелені. Характер: спокійний, намагається вирішити все мирним шляхом, ніколи не поспішає, трохи не впевнений у собі.
День народження: 13 березня.
ЗЗ: риби.
* * *
21 червня.
12:18.
Джонаро сидить на дивані вдома. Домашній телефон задзвонив.
— Джонаро, візьми трубку! — гукнула Джолін із кухні.
— Іду!
Він пішов, узяв телефон і сказав:
— Здрастуйте, це хто?
— Здрастуй , онук.
— Дідусь?
— Так це я. Я не пам’ятаю, чи розповідав я тобі, що приблизно тридцять років тому я з моїм другом літали до Італії.
— Ні, ти не розповідав.
— Добре, там був наш далекий родич: Джорно Джованна. Зараз ми не знаємо, що з ним, але раптом він небезпечний? Адже ти маєш стенд, думаю ти впораєшся.
— Що!? Я!
— Так, ти.
— Але ж я майже з ним не бився! Я не зможу! Раптом він справді небезпечний!
— Ти підеш не один, а з Акі Хіросе.
— Це син Хіросе Коїчі?
— Так.
— Гаразд, я подумаю. Бувай.
— Бувай.
Джонаро був у шоці. Він повісив трубку і пішов на кухню. Анасуй мив посуд, а Джолін сиділа за столом і пила чай.
— Мамо, зараз дідусь дзвонив.
— Що сказав?
— Він запитав: чи можу я поїхати до Італії і з’ясувати чи небезпечний Джорно Джованна. І те, що якщо я погоджуся, то я поїду з Акі Хіросе.
— А що ти відповів?
— Що я подумаю
— На мою думку, варто їхати. — Сказав Анасуй.
— Так, і тим більше ти не будеш один. — сказала Джолін.
— Хм… А, ви, маєте рацію.
Вони посміхнулися, а Джонаро підвівся і пішов повідомляти Джотаро про його рішення.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь