Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Солодка ніч

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Приємного читання)

 

Жінки сиділи на ліжку та пили червоне вино.

– Ми до сих пір не поцілувалися. Це дивно! – засміялася Оля та надпила алкогольний напій.

Вони полюбляють вечорами сидіти в квартирі Лесі та розмовляти на різні теми, по типу: що нового та коли Нікітюк вийде заміж.

Повсякденні речі, які здаються такими недосяжними. Леся почувалася ніяково. Зазвичай такі теми заходять у глухий кут. Коли Полякова це відчуває, закінчує розмову дурними жартами.

– Вибач… Мені краще помовчати! – промовила Оля та допила келих червоного напівсолодкого.

Леся дивилася на біляву подругу, яку вже добряче занесло.

– Як це? Бути бісексуальною..– запитала молоденька блондинка.

– Чому тебе це хвилює?

– Чи.. – дихання частішало, – Чи можливе кохання між жінками?

– Я тобі більше скажу, мені воно здається більш щирим..

– Я не знаю, що зі мною відбувається, але я тебе хочу.

– Подруга, ти не виглядаєш п’яною..

Вони дивилися в очі один одного. Груди круглішали та ставали більш пухлими, а всередині почало перекриватись дихання. Руки дівчини доторкнулися до рожевих щок Полякової та поцілували в гарячі уста.

– Ти хочеш дізнатися, чи подобаються тобі дівчата? – перервала поцілунок.

– Я це відчуваю.. Десь у глибині серця, – продовжила його, впиваючись у мокрі губи; перервалася, – я не знаю, як це працює, але мені з тобою добре.

Полякова доторкнулася до грудей Нікітюк, стискаючи їх міцніше. Грубіше цілуючи її, кусаючи то верхню, то нижню губу. Переходила з обличчя до шиї, облизуючи ключиці. Водила язиком, залишаючи мокрий слід. Теплий светр швидко злетів з дівчини. Леся лягла, дивлячись, то на дівочі очі, то на її руки, які вправно знімали з неї одяг. Нікітюк залишилася повністю голою. Оля сіла на живіт молодої блондинки та почала цілувати її тіло. Сантиметр за сантиметром шкіра покривалася маленькими пухирцями.

– Ти дійсно цього хочеш? – щиро зацікавилася Полякова.

Леся розвела ноги, щоб та примостилася ближче до неї. Оля провела рукою по животу, спускаючись нижче. Рука опинилася на вологому кліторі дівчини. Жінка пальцями почала стимулювати його, періодично, ніжно входячи в Лесю. Набираючи швидкість, інтенсивно входила всередину, доводячи Нікітюк до оргазму. Стони заповнили всю кімнату, не залишаючи ні секунди тиші. Оля цілувала дівчину у пухлі, вже червоні губи. Грубіше, пристрастніше… Відчувала, як вона намагалася вхопити потоки кисню. Між ними не вистачало повітря.

Ноги Лесі почало трясти, а руки сильніше стискали постіль. Вона відсторонилася та вхопила жінку за руку, поваливши на ліжко. Нікітюк швидко зняла зубами її трусики та почала цілувати ноги. Піднімаючись вгору до внутрішньої сторони стегон. Молодша білявка доторкнулася пальцем до клітора, здавлюючи його. Від чого Полякова зводила ноги. Не даючи це зробити до кінця, Леся почала відлизувати їй. Робити кругові рухи язиком. Змінювати їх на поцілунки та укуси.

Ще декілька секунд і вона відчула гарячий струм, який пройшовся по тілу, перекривши дихання легеням. Нікітюк продовжувала, допоки тіло жінки не стало ватним. Вона почала цілувати живіт, переходячи до грудей. Поцілунок за поцілунком. Оля притягнула до себе Лесю. Дівчина обійняла її, та занурилася носом у волосся Полякової, дихаючи їй у шию. Молодша блондинка гладила живіт Олі, роблячи кругові рухи.

Очі повільно закрилися і вона занурилася у глибокий сон. Полякова кинула погляд на годинник та заснула в обіймах Лесі.

 

Дівчата прокинулися майже в один період часу. Вони дивилися в очі один одного. Тепла постіль зігрівала оголені тіла.

– Мені було добре з тобою…– тихо промовила старша білявка та міцніше обійняла Нікітюк.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь