Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Сила тяжіння. Перший

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

ОПИС

Чайлду все рівно на нових моделей. Вони всі аматори порівняно з ним, але щось у цій дівчині змушує прикувати його погляд до неї.


Примітка: 

ПЕРЕКЛАД! Автор: allechant (тик), оригінал: the pull of gravity (тик)


Нікнейми персонажів і хто вони

Ying – Інь – Люмін . В іночастині фандому її часто так називають.

windbard – вітряний бард – Венті

icecapt – крижаний капітан – Кея

geolord – геолорд /земляний лорд – Чжун Лі

sinyan – Син Янь

ajax1 – Аякс –Тарталья

p4im0n – Паймон


 

Чайлду було нудно.

Плюхнувшись на стілець, він клацав по своїй клавіатурі, цим пробудивши монітор. Різке сліпуче світло змусило його жмуритися, і він потер свої очі, як тільки знайома головна сторінка TayvatFans виникла, вітаючи його в онлайн.

Зазвичай він просто сяяв усмішкою, готуючись вітати своїх глядачів. На жаль, він не був у настрої виставлятися напоказ.

Будучи одним з найбільш популярних вебкам хлопчиком на TeyvatFans – або TF, якщо коротко, він мав свої переваги. Були легкі гроші, і підписники його любили. Він не міг і бажати кращого підробітку.

І все-таки, це почало йому набридати. Нещодавно він почав почуватися трохи невдоволеним; навіть чортове робоче середовище не хвилювало його більше. А шкода, бо він любив красуватися – він любив це почуття, коли на нього дивилися, коли його хотіли.

Але навіть його фанати мало чим допомагали йому зараз.

Зітхнувши, він гортав сторінку без особливої уваги, сподіваючись, що щось кинеться в очі. Він не часто відвідував стріми інших вебкам моделей, але зрідка було б добре оцінити своїх конкурентів.

Втім, здавалося, що сьогодні буде на що подивитись. Навіть такі процвітаючі вебкам моделі як Бейдоу і Ліза дивно стихли. Чи проводилася зараз ексклюзивна подія на TF, про яку йому ніхто не розповів?

Гаразд, все одно. Можливо зараз чудовий час, щоб подивитися на молоду кров.

Він переглядав таблицю Висхідних Зірок, ледь приховуючи позіхання. Аватарка за аватаркою швидко перегорталися перед ним, міріади імен і квітів і обличчя, що ледь запам’ятовуються.

Потім він зупинився на одному конкретному стрімі, що привернув його увагу.

Інь“, – він прочитав. Який простий і непомітний нікнейм. Це змусило його зацікавитися чи це було її справжнє ім’я – більшість вебкам моделей любили називати себе більш показово. Синьйора була наочним прикладом.

Аватарка із себе не представляла нічого, крім затишного на вигляд ліжка, з розстеленим в’язаним покривалом. Модель було ніде не видно, хоча стрім вже був увімкнутий. Він замислився, дозволяючи курсору зависнути на посиланні сторінки. Чи слід йому натиснути на неї? Чи слід йому продовжувати гортати?

Та й все одно, що могло статися поганого? Він максимум витратить десять хвилин свого життя, дивлячись на те, як якийсь аматор дрочить.

Він розгорнув вікно стріму, де ще не було нічого, крім ліжка з покривалом. Але зараз він міг краще роздивитись кімнату, і вона виглядала… Прибраною. Він помітив книжкову шафу, забиту книгами, здається, вони були поставлені в алфавітному порядку, і стілець, на якому лежало кілька сорочок, акуратно складених стопкою за кольорами. Він глянув на ліжко, маючи намір дізнатися чи було покривало відповідно до колірної гами як і…

Зачекайте. Це плюшевий кролик висовується з-під подушки?

Боже, це було мило. Це наповнило його почуттям тепла та чогось приємного. Помилка новачка – не приготувати своє робоче місце перед тим, як увімкнути камеру, але цей випадок був кумедним. Він міг вибачити це.

Потім дівчина різко виповзла і показалася.

— Вибачте, що змусила всіх чекати! — Вона крикнула. — Були деякі, ем, технічні неполадки! Але зараз все добре, — вона додала, махаючи руками навпроти свого обличчя, виглядаючи схвильовано.

Він дивився, будучи зненацька новенькою.

Вона була мила. Не сексуальною, як Синьйора чи дивовижної краси, божественна Нінґуан , і якби він навіть був у настрої душити удава до кінця, він би на неї для цього вже й не глянув удруге.

Але в ній була витонченість, яка була немов ковтком свіжої води після цього параду непристойних дам, що прикрашали Зал Слави TF. Він зацікавився, як вона взагалі натрапила на цю платформу – вона не була схожа на людину, яка знає, чим був TF.

— Ем, що ж, я вперше знімаю, — вона почала, звертаючи свій погляд на камеру. На її щічках був легкий відтінок рожевого, — Я намагатимуся щосили, тому дайте мені знати, якщо ви, ам, захочете побачити щось ще?

Боже, вона була такою безневинною. Це майже ранило.

Чат був напрочуд активним, як для першого стріму моделі, і він швидко глянув на нього, цікавлячись, про що вони всі говорили.

icecapt: ти можеш почати зі зняття сорочки, люба 😉

— Оу-оу, точно! Спасибі тобі, icecapt! Я зроблю це. — Вона закивала, виглядаючи при цьому щиро вдячною за пропозицію; Чайлд нічого не міг зробити, окрім як важко зітхнути.

Але частина його була вдячна за коментар, його погляд був спрямований на екран, де Інь вже розстібала ґудзики своєї блузи, починаючи з самого низу. Вона трохи незграбно це робила, її пальці тремтіли, коли вона впоралася з ґудзиками, але потім у результаті він побачив трохи її гладкої, світлої шкіри і він увібрав повітря, дивно зачарований її незграбним стриптизом.

Не можна було відвести погляд.

Блузка помалу відкривалася, і коли вона розтибнула передостанній ґудзик, він ковтнув слину, помічаючи пагорби грудей, її простий бюстгальтер кольору слонової кістки. Єдиною окрасою цієї білизни була маленька сатинова стрічка прямо посередині, привертаючи його увагу. Це було… Це було мило.

— І-пробачте, що в мене немає нічого, е-е-е, сексуальнішого, — вона заїкалася, а рожевий на її щоках став виразнішим.

sinyan: не парся дєтк ! Ти все робиш ЗБС

— Дякую тобі, sinyan ! — Інь нахилила свою голову, навіть більш схвильована, наче це було можливо. — Я думаю… я думаю, мені слід продовжувати?

Ось блять.

windbard: далі трусики??? 😉

— Ем. — Інь задумалася, а потім продемонструвала на камеру сором’язливу усмішку. — Дайте мені скінчити знімати цю сорочку спочатку, добре?

windbard: не змушуй нас чекати, солоденька 😉

icecapt: стулися, windbard , ти над нею знущаєшся

windbard: хто питав твоєї думки, пласкозадий

p4im0n: якщо ви 2 не завалите хліборізку, я кікну вас обох зі стриму

Отже, у неї є модератор. Принаймні тоді вона не сама.

Інь хихикнула: “Не будь грубою, Пай. Вони просто підбадьорюють мене!”

Інший голос пролунав за кадром, пронизливий і сповнений роздратування.

— Всі мужики – це вовки, Інь! Не ведися на це!

windbard: ооо , тепер я хочу побачити модера пай на стрімі теж~ її голос прекрасний~

p4im0n: останнє китайське, тупий бард

windbard: угх ок добре

Коли Чайлд кивнув головою чату, Інь продовжила знімати свою блузку, спускаючи її з плечей, вона залишилася в ліфчику. Його погляд був прикутий до неї, поглядаючи на цю ніжну шкіру, і несподівано уявив, як він пробігався своїми пальчиками по її грудях, різко знижувався прямісінько до її сосниці, до м’якої шкіри, що була прихована.

Руки Інь були заведені за спину, потім вона запнулася, прибираючи погляд з камери. У нього не було й уявлення про те, що вона побачила – можливо, її модератор дав їй дозвіл продовжувати або вона просто зацікавилася чимось іншим – неважливо, що це було, вона подивилася знову на екран, рішучість мерехтіла в її медових очах і вона розстебнула свій ліфчик.

Він присвиснув, подався вперед, уже знімаючи цю тканину з неї у своїй голові. Коли ліфчик упав, йому довелося закусити губу, не зміг сконцентруватися ні на чому іншому, крім її голої шкіри.

Вона не була особливо красивою чи сексуальною. Він бачив стільки голих тіл, стільки жінок, які без сумніву були набагато спокусливішими, ніж вона могла б бажати стати. Але щось у ній змусило його зупинитися, змусити подавитися своїм голосом.

Його руки вже повзли до резинки боксерів.

sinyan: о мені нрав твої цицьки! Вони такі милі

— Дякую тобі, sinyan ! — Інь ковзнула своїми руками по грудях, покручуючи сосок між своїми вказівним та великим пальцями. Коли вона стиснула, пролунало її зітхання, а він не міг не застогнати. На мить він заплющив свої очі, представляючи вже свої руки на місці її. Якою ж м’якою вона має бути…

windbard: а зараз трусики? 🙁

Вона засміялася: “Окей, добре!”

Відкинувшись назад на матрац, вона розсунула свої ніжки, щоб показати прості білі трусики, вони чудово підходили до її ліфчика, така сама маленька стрічка прикрашала резинку. Потім вона невпевнено, знову засмутившись, запитала:

— Ем, що б ви хотіли, щоб я зробила?

windbard надіслав/ла 200 монет

windbard: ЗНІМИ ЇХ

Чайлд би написав щось windbard про те, що він безнадійний виблядок, якби він сам не жадав, щоб вона зняла ці безглузді речі.

icecapt: звідки у тебе в біса монети

windbard: завалися ти плаксива сучка

icecapt надіслав/ла 400 монет

icecapt: продовжуй

windbard: аксдбасид

windbard: Я РОЗПОВІМ ВСЕ ТВОЄМУ БРАТУ

icecapt: що я прошу перестати поводитися як збоченець??? Прошу

sinyan: хлопці припиніть сваритися

Інь знову засміялася, і чорт, це був наймиліший сміх, який він колись чув.

— Що ж мені слід продовжувати їх знімати? — Вона запитала, підстібаючи гумку трусиків великим пальцем.

windbard: ЗЧНІМИ ЇХ

sinyan: з windbard все норм

icecapt: пофіг

p4im0n: чи можу я його забанити за пробиття дна?

— Ай, не роби цього, Пай, — Інь покликала, — він відправив мені монети!

windbard надіслав/ла 400 монет

windbard: так і я буду їх відправляти якщо ти продовжиш хохо

icecapt: огидно

windbard: скажи це в обличчя

sinyan: хлоооопці

— Добре-добре! — Вона закивала головою і одним швидким рухом зняла трусики, спускаючи їх з стегон.

Його рука міцно стиснула край столу, що аж кісточки побіліли.

Вона акуратно склала трусики, відкладаючи їх убік – боже, як же, блять, чудово – перед тим, як повернутися до екрану, вона звела стегна разом.

— Ну, вони зняті…

windbard: не знущайся наді мною 🙁

windbard надіслав/ла 100 монет

sinyan надіслав/ла 300 монет

sinyan: не поспішай, сонце 🙂 не слухай його якщо тобі некомфортно

windbard: вона не почувається некомфортно через мене втф

icecapt: хтось може заарештувати windbard за цькування пж

windbard: ЗАТКНИСЬ

— Все добре, sinyan! Спасибі за турботу. — Інь усміхнулася так мило, що він аж видихнув, його пальці обхопили плоть, трохи стискаючи.

Вона глибоко зітхнула, потім подивилася на свої стегна, нервово: “Добре, я думаю, що більше не дражнитиму тебе, windbard ”

Потім вона розсунула ніжки, а його рука вже інстинктивно почала мастурбувати, через що з губ вирвався його стогін. Вона була прекрасна – гарненька, розчервоніла і мила, і те, як вона закусила свою губу, то, як вона дивилася своїми неймовірними медовими очима в камеру, то, як її блондинисте волосся м’яко лягло навколо личка, прикриваючи її рум’янець.

windbard: НАрешті АЛІЛУЙЯА

icecapt: ви бачили колись когось більш збоченого

sinyan: нєа 🙁

windbard: асджбайсу я нен4вижжу васвсіх

Вона хихикнула: “Це класно знати, що хтось хоче дивитися мене, — а потім зізналася, — я не думала, що хоч хтось зацікавиться переглядом мого першого стріму”.

sinyan: ав мала, але ти така мила!!

sinyan надіслав/ла 300 монет

Йому довелося погодитись. Інь чудова. Коли вона пішла своєю ручкою між ніг, дозволяючи пальчикам акуратно ковзнути у свою подружку – боже, він хотів бути там. Він хотів бачити, як вона дивилася б на нього, ці золоті очі округлилися б, коли він вбивався в неї, ненаситний.

icecapt надіслав/а 2,000 монет

icecapt: покажи нам як ти собі робиш приємно, красуне.

windbard: ти намагаєшся фліртувати з нею лололол

icecapt: принаймні я хоча б беру уроки

icecapt: на відміну від деяких

windbard: вибачення прийнято

Інь глянула на екран: “Дві тисячі… монет?” — Вона запищала.

Дві тисячі монет було значним стрибком у порівнянні з минулими донатами. Не дивно, що вона так занервувала.

icecapt: так

icecapt: ти заслуговуєш на це 😉

windbard: хоч у чомусь ми обидва згодні

Вона все ще була приголомшена: “Ам , добре. Звісно. Я… Я тоді чіпатиму себе”, — сказала вона, її голос з кожним словом ставав м’якшим.

І як вона обіцяла, почала рухатися, піднімаючись трохи вище, дозволяючи пальцю затриматися на кліторі, кожна дія була повільною і невпевненою. Він ковтнув слину, його погляд слідував за її рукою, зачарований кожним її маленьким рухом, кожним тихим стоном, що виходив з її рота.

geolord: це мило

geolord надіслав 50 монет

windbard: якого

windbard: по1 що ТИ тут робиш

windbard : по2 хто у тебе вкрав ці монети скупий КОБЕЛЬ

geolord: чому мені не можна тут перебувати?

geolord: ти не краще, поет-алкашня.

Чайлд проморгався. Чи це не акаунт для підписок Чжунлі? Що людина, яка входить топ десять вебкам моделей, робить тут?

Стріми Чжунлі були рідкістю, але, коли б він не з’являвся – був надмірно популярний. Хтось би подумав, що Чжунлі вже заробив достатньо, щоб бути хоч трохи щедрішим своїми донатами, але Чайлд зависав кілька разів із Чжунлі до цього і знав, що всі його гроші йшли… кудись.

Частина його хотіла дізнатись куди.

І, у будь-якому разі, звідки windbard знав Чжунлі? Ким ці всі люди приходились один одному?

Одна річ, коли всі вони були безликими незнайомцями. Але він знав Чжунлі, міг уявити обличчя з його нікнеймом, і думки про те, що той дивиться на неї, насолоджуючись її зітханнями, як її вільна рука гралася з соском, її стегна здригалися, розбивалися на шматочки, коли її пальчики ковзнули всередину статевих губ…

Чайлд перестав дивитися на чат, глянувши на ліжко натомість. На дівчинку, яка пестила себе, заплющивши очі, її гарненькі губи відкрилися, коли вона часто і важко дихала.

Він хотів покрити її скрізь поцілунками, з шиї і до її пупка, дражнячи, коли вона стискала його безпорадно. Прикро – він не міг пояснити, чому вона його так приваблювала, не міг більше ні про що думати, крім її великих очей, які повністю позбавлені будь-якої підступності.

Або це був лише її образ на камеру, те, як вона всім дякувала, коли вони з нею розмовляли, це відчувалося, ніби вона не дивиться на камеру, а прямо на нього.

windbard: інь гарнюня могла б ти розставити свої ніжки ширше і вставити ще пальчик сяб

windbard надіслав/ла 800 монет

Вона підняла голову, вигнулась на ліжку, щоб прочитати повідомлення, а в нього тепер чудовий вид на її обличчя, на те, як її милі очі затуманилися, позбавлені почуттів. Його стегна піддалися до руки, і він відкинув голову назад, зітхаючи.

Пройшло багато часу з того моменту, коли він стосувався себе не через свою роботу.

— До… Добре, — вона видихнула і зробила те, що просив windbard — він почув її зойк, коли вона вставила палець, а його член смикнувся.

Що вона відчувала?

Він думав про те, щоб отримувати її стогін, роблячи засоси на її шиї, блукати своїми руками по її тілу, торкатися її в найчутливіших місцях. Думав про те, щоб увійти всередину неї, коли вона вчепиться в нього, вистоюючи його ім’я цим солодким голоском.

icecapt: не шкодую, що перевірив сьогодні зірок

icecapt надіслав/ла 400 монет

—- Спасибі тобі, icecapt! — вона вражено вимовила, просовуючи інший палець. Її тіло здригнулося, і він свиснув; повітря покинуло його в одному довгому видиху.

Він хотів її.

windbard: так мило

geolord: безсумнівно, так і є

windbard: не погоджуйся зі мною

geolord: ?

Але Чайлд міг тільки дивитися на ковзання її пальців усередину та назад з її лона. Як вона закусила губу, як вона продовжувала грати з собою – нічого з цього не було показушним. Вона була недоторкана, справжня і цілком безневинна.

Він хотів більшого.

sinyan: здається ти насолоджуєшся

sinyan надіслав/ла 100 монет

  • Т-так! — її голос надірвався, майже схлипаючи. — Я думаю… Я думаю, що я…

Вона звучала так відчайдушно. Його рука тяглася до того, як він встиг подумати.

ajax1 надіслав/ла 10,000 монет

ajax1: скажи моє ім’я коли будеш кінчати

Хтось за кадром скрикнув, мабуть, це її модератор, а Інь розплющила очі.

— Я… Так, я… — її пальчики дражнили, пестили, а він дивився на неї, ігноруючи флуд повідомлень у чаті. Він був так близько, і він застогнав, здригався при думці про неї. Її теплота, її торкання…

— Я зараз… — вона повернулася до камери, її очі розширені, наповнені злиднями, а він тупо глянув на неї із завмиранням серця. Він міг повністю відчути напругу в її тілі, яке хотіло відпочити.

Потім її пальці занурилися всередину, і вона зігнулися дугою, її повіки тріпаючись прикрилися, а губи розкрилися.

— Аякс!

Він простогнав разом з нею, штовхаючись у свою руку, як він скінчив, його сперма виплеснулася гарячими та липкими струмками на його пальці. Це зайняло в нього секунду, щоб відновитися, і потім знову подивився на екран, зустрічаючи її погляд, він хотів бути з нею в цій кімнаті, розкрутити її на другий раунд під ним.

windbard: ХТО В БІСА ЦЕЙ АЯКС АЛЛО ДАЙТЕ ВІДПОВІДЬ МЕНІ

windbard: ТИ ОБІКРАВ ПІВНІЧНИЙ БАНК

windbard: ??? ІНЬ БУДЬ ОБЕРЕЖНА ВІН ШВИДШЕ ЗА ВСЕ КИДАЛА

icecapt: твою мать узбагойся

geolord: деякі люди просто мають гроші, windbard

windbard: ТИ ЄДИНИЙ ТУТ ЛЮБИТЕЛЬ ПОГОВОРИТИ, СТАРИГАНЕ

sinyan: зітхання

Він не був у настрої, щоб розбиратися з приколами windbard’а , тому він перевів погляд назад на Інь, яка все ще намагалася відновити дихання. Вона дивилася в камеру, її очі розплющені, ніби вона могла б його бачити.

— Спасибі за вашу щедрість, Аяксе, — вона видихнула.

Його ім’я так мило звучало її голосом. Не пристрасно, не хтиво, але його член знову зацікавлено смикнувся, а мурашки пробігли по спині.

Чайлд втік зі стріму; пропустив крізь свої пальці волосся, намагаючись заспокоїтися. Те, що він подрочив на когось, не було новиною. Він нічого не відчував, окрім задоволення.

Але коли він заплющив очі, він все ще міг бачити її. Все ще чути її голос, бачити її посмішку. Простогнувши, він провів рукою по очах, відкидаючи голову назад, вдивляючись у стелю. Він пам’ятав звичайний білий ліфчик, як вона стогнала, її життєрадісну посмішку.

Його погляд попрямував знову на екран, і він натиснув на її профіль, сподіваючись відволіктися. Інь, звичайно, постаралася над своєю біографією, і він швидко переглядав її, ледве зосереджуючись – тільки приєдналася в TF два дні тому, її улюбленою твариною був кролик, вона насолоджувалася їжею та подорожами, вирішила приєднатися до вебкаму , тому що чула, що це гарний спосіб виплатити свої студентські борги…

Боже, вона була мила. І блять, у нього були проблеми.

І все ж таки, він не пропустить наступний стрім ні за що. Пройшло багато часу відколи він натикався на модель, на яку йому подобалося дивитися.

Зітхнувши, він направив свій курсор на її ім’я та натиснув на дзвіночок.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Сила тяжіння. Перший