Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Серцеве царство

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

В цій історії самі вибирайте вік буде багато розвилок в сюжеті і багато дир але і пояснені логікою цього світу”

 

1-“акт перший. Казка”

*Відкриваючи книжку ви можите багато дізнатися про щось,чи то нову історію, новину,Казку дицячу….а чи хочите почути доволі стару казку? про славне цаство яке тримало під контроль море Дефексус най буйніше море в світі яке наповнене морськими чортами,сиренами,русалками і морськими зміями…але спокійному життю не було вічно…старий піковий король захотів володіти цим царством наповнити себе силою кристалів,які були цініші за самий дорогий і чистіший ізумруд…була кровно пролита битва….від якої загинуло багато жителів цього чистого царства…але добро перемогло ворожнечу…але жителі були в розпачі…багато вбито славних воїнів які відали своє життя щоб інше життя жило,жінки,діти,старі,воїни,і прості жителі загинули…тому королева Джарана дала указ…

Закрийте царство під куполом нехай навіть блоха не зайде в теротії якщо зайде то помре від злісних громових хмарів!

кричала на балконі королева даючи свій наказ….люди були в захваті від ідеї закритися від жорстокого світу,жити в своєму де лише мир не війни і пролитою крові…тоді най сильніші маги в глові якому був “Джастал Свірвол” за допомогою кристалів створили купол який не пропускав світла не було дня лише ранок,вечі,ніч а карту сховали щоб ніхто не знав де вони…зірвали зі всіх карт світу царство це таємниче…і називалося це царство “Меланхолія”

2-акт.твоє старе життя

*ти молодша принцеса по статусу ніж твоя сестра яка носить на собі тіару сім кругім епелікса…ти сидиж нудьгуєж поїдаючи цукарку запиваючи це чаєм…твоя сестра Аранія підходе до тебе*

Аранія:бачу ти нудьгуєж…невже так нудно?

ти:придстав себе сидячою на табуретці і нічого не роблячи…

Аранія:оу…справді нудно…дивишся на мальунок сонця?

*ти дивишся на малунки в книжці як виглядає сонце*

Ти:да…мрію побачити сонце…коли я стану королевою я відкрию кордони і побачу сонце,справжнє сонце яке світе високо в небі радуючи всіх своїми теплими обіймами лучами

Аранія:*сумно і досадливо дивиться на тебе* це ніколи не….навіть не мрій…твоя мрія це лише муяж яке ніколи в ральності не здійснеться…Ніколи!

*ці слова ранили тебе в душу але ти ще віриш дицячою вірою побачити людей,з іншого контененту побачити сонце…побачити як можна жити не в чотирьох стіх ховаючись як миші від кота* а…але ж…

Аріанія:ніяких але, це крапка! розмова закінчина!

*вона пішла злісно щось бурмочичи собі під ніс а ти тихо плачиш дивлячись на малунки сонця….*

Ти:я побачу сонце якщо для цього треба пожертвувати своєю кровю…тільки одним оком побачити сонце…

3 акт.відьма помічниця

Ти:*ти сидиж на балконі дивлячись нудно на вечір раптом бачиш себе стреньку бабусю це Аранія та яка росповідала про сонце говорила що подоружувала за межі царства бачила луки,сонце і все інше вона підішла і якоюсь посмішкою питає тебе*

Аранія:дитино моя нодьгуєж? не треба нодьгувати…це тобі не личить…

ти:доброго вам вечора…а як не нодьгувати? нудно….

Аранія:що тебе торбує дитя моє?бачу серце і душа не приняті до спокою…тебе торбує коронація твоєї систри? чи який сопляк насмілився на тебе знущатися через твою мрію?

ти:ні…

Аранія:так що тебе торбує моя криштальна діва?

ти:я чомусь хвилююся…наче щось станиця важливе…

Аранія:твоя правда Серафіми тобі на вухо шепчуть твоє майбутнє…

ти:що моє майбутнє?

Аранія:да…майбутнє ти чуєш бо шепчать вітром яке дує на твоє прикрасне пишне волося…

ти:що вони говорять?

Аранія:це тобі дитино знати не треба…майбутнє це секрет коли це настане ти сама дізнаєшся…

Ти:я прошу вас дайти мені таке благословення! дайте мені знати…душа спокою шукає!

Аранія:слова пропитані відчаю але такі солодкі…не скажу… яке благословення дам то це твоєму майбутьньому чоловіку якому я патли порву якщо він зачіпне моє кришталеве сонечко…

ти:прошу вас…я на коліна стану помолюся за ваше здоровя і здоровя вашої матері!

*ти встала на коліна читаючи молтви з її хздоровя*

Аранія:*магією вітру тебе підняла з колін*

ану дурна дівно піднялася…ти дама а не рабиня хто на коліна це хлопець щоб просити твоєї руки або підані які скоряться тобі і будуть просити твого благословення!

не ти станеш,а інші на коліна ти маєш голову тримати високо в небо щоб підборідок до закату дізтавав!

ти:я …

Аранія:добре ти молишся це головне…чистій дівці я все розповім…твоя доля не проста….13 принцеса дала тобі дари…дала тобі її схожість…її силу…її мораль…ти схожа на неї як два яблука близьнюка…13 принцеса…гордість,впертість…любов до себе…

Ти:13 принцкса хто це? моя доля як і її?

Аранія:ні..твоя світліша ніж в неї твоя дожіка чиста як нефрит а її…кровю облите…

ти:що це значить?

Аранія:піду на покій сама побачиш свою її долю…і долю свої дітей..

ти:бабця Аранія це не смішно! *сміючись ти уе говориш* *Араніє хіхікає вона точно знає більше ніж говорить*

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь