Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Світанок, риммінг та анальний секс за 14 днів до Хеллоуїна

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Рай Це сів навпочіпки біля ліжка біля розсунутих ніг Тегона. Він потягнувся до тумбочки, дістаючи різні лубриканти.

– У нас є малиновий, полуничний, ванільний, м’ятний, женьшеневий, шоколадний, кавовий…
Але збудженому ТеГону вже було не до вибору:

– Давай полуничний, – брязнув він перше, що запам’ятав.

– Чудово. – Рай Це дістав тюбик із липкою рідиною. – Він, до речі, їстівний.
– Так? – байдуже закотив очі ТеГон. – Чудово.
Рай Це наніс трохи мастила на пальці і став дбайливо пестити ними пульсуючий і щільно закритий вхід у ворота насолоди – дупу. Спочатку він повільно наносив лубрикант за годинниковою стрілкою навколо ануса, потім проти годинникової. Потім видавив ще змащення і самим краєчком мізинця почав пестити внутрішню частину. ТеГон застогнав:

– Це так приємно.
Рай Це лише став поступово вводити найменший і найтонший палець усередину. Дуже повільно, здійснюючи неймовірно гнучкі паси, але не завдаючи болю партнеру. Член ТеГона пульсував і смикався, перебуваючи практично на межі оргазму. Кваку завжди розповідали, що анальний секс у позиції нижнього – це дуже боляче і завдає множинного дискомфорту, може призвести до травматизації та багатьох негативних речей, але зараз йому було так добре, що більшого блаженства випробувати здавалося важким.
Рай Це вийняв палець і додав ще лубриканта, тепер прикладаючись ротом. Його язик грав із зовнішньою та внутрішньою стороною ануса. Він то проникав язиком глибше, намагаючись пройти по кожному, ніби оголеному нерву, то дражнив ТеГона по поверхні – зволожуючи і готуючи благодатний ґрунт для проникнення.Після ігор з мовою Рай Це поступово ввів середній палець і нарешті дістав до простати. На очі ТеГона навернулися сльози і намагаючись приглушити стогін, що переходить у крик, він стиснув зубами рушник. На його живіт вихлюпнулася сперма.
Рай Це дістав палець з ануса і підвівся з корточок. Він переліз на ліжко, і, осідлавши стегна ТеГона, провів рукою по каламутній рідині, а потім облизуючи свої пальці.
– Ну, з почином, – привітав Рай Це.
ТеГон розтулив зуби і почав витирати очі рушником.
– Ну, дякую, – глухо відповів він.
– Ти окей? – Подбав Рай Це.
– Так звичайно.
– Тоді продовжимо, – вирішив невгамовний партнер.
– Ще? – Член ТеГона опав і в принципі, його все влаштовувало, а ось не здійснившиєся проникнення і оргазм, Рай Це не влаштовувало.
– Ти вже здувся?
– У мене це вперше! – обурився ТеГон.
– Оргазм? – Тон, що співчуває, так і сочився в його питанні.
– Не оргазм, звичайно, – зніяковів ТеГон. – А анал.
– Так не було ще аналу! – насупився Рай Це. – Я навіть палець другий не додав, не кажучи вже про члена!
ТеГон надув губи:
– То хочеш продовжити?
– Так, – Рай Це м’яв накачані груди ТеГона, як котик лапками. – Ти надто вузький, я тебе тільки почав розтягувати. Якщо розслабишся – ми швидко закінчимо.
– Це … Досить важко. Як я можу розслабитися, коли мені в дупу засовують ціпок?
– Тобі ж щойно було добре?
– Так, але…
– Так я тебе розтягну і ти навіть не зрозумієш, як пальці зміняться на член. – Умовляв Рай Це.
– Тільки ти все одно попередь, коли вставлятимеш.
– Попереджу, я все одно одягатиму презерватив. – Рай Це солодко і спокусливо посміхався, на що відреагував член ТеГона.
– Боже, продовжуй, – він відкинувся назад на подушки і закрив палаюче обличчя руками. – Це було страшенно добре.
Рай Це довго вмовляти було не потрібно. Він тут же спустився вниз і занурив член ТеГона, що знову збудився в рот, поступово вводячи середній і вказівний пальці в вже більш податливий анус.Рай Це повільно рухав пальці, здійснюючи кругові рухи, м’яко натискаючи на простату, змушуючи тіло ТеГона трястися дрібними судомами. ТеГон лише встигав вигинати талію і піднімати таз, йому було так добре з цією зовсім незнайомою людиною, яка просто чудово орудувала пальцями в його дупі. ТеГон вп’явся пальцями в подушку, що лежала осторонь, відчуваючи повне спустошення – він знову отримав розрядку, і пальці Рай Це більше не заповнювали його, від цього з’явилося почуття нестачі.
– Що там? – ТеГон розплющив очі і підвівся, щоб подивитися на Рай Це.
Той зігнувся над тумбочкою, демонструючи у всіх красі блідий зад, що сочився і не такі вже й великі яйця.
– Я шукаю презерватив, – відповів він. – Шукаю з полуницею, щоб підходив до лубриканта.
– Як дбайливо, – повертаючись у лежаче становище.
– Так, я добрий хлопець. – Сам собі кивнув Рай Це, – о! А ось і воно, здається, ще й світиться у темряві, вимкнемо світло?
– Ні, я хочу побачити твої очі, коли ти увійдеш до мене.
– Там не буде нічого цікавого. – Розкочуючи презерватив по своєму члену, відповів Рай Це.
– Чому?
– Тому що я проробляв це вже багато разів. Усі дупи однакові. Хтось ширший, хтось уже, але всі схожі. У дівчат все досить сухо, у хлопців цікавіше.
– З ким я займаюся сексом?
– Зі мною, – Рай Це вже примостився біля відчинених ніг ТеГона.
– А хто ти? – Він розплющив очі і дивився на партнера.
– А я, – повільно поринаючи всередину ТеГона, проштовхуючи свій член просто по міліметру, відповів Рай Це, – той, хто має дуже, – ТеГон схлипнув, коли Рай Це дійшов до середини свого члена, – багато, – Рай Це зупинився, щоб мінімізувати больові відчуття ТеГона, – кінків, – трохи швидший рух і його член увійшов на всю довжину.
– Сука! – заволав ТеГон, хапаючи Рай Це за руку.
Рай Це щось зашикав у відповідь і не виходячи з ануса, нахилився над ТеГоном і почав ніжно погладжувати його по прекрасному лазурному волоссі, яке розкидалося по постілі.
– Все добре-добре, – як мантру повторював Рай Це, витираючи сльози, що скупчилися в куточках очей ТеГона. – Тобі було боляче?
– Ні! Мені було несподівано! – Не перестаючи пускати сльози, відповів він.
– Ну все, все-все-все, все гаразд, я тебе добре підготував.
– Поцілуй мене, – раптом попросив ТеГон, усвідомивши, що за весь цей час вони цілувалися всього раз.
Рай Це наблизився до його губ і трохи торкнувся. ТеГон, обіймаючи ногами за талію, притяг його ближче до себе, поглиблюючи поцілунок. Рай Це став поступово рухатися всередині ТеГону. Кожен поцілунок дорівнював глибокому проникненню. Кожна перерва, щоб набрати повітря в легені, супроводжувалася відсуненням члена назад. Вони почали цілуватися, набираючи свій особливий ритм проникнення. Тертя, печіння та нові відчуття створили чуттєву атмосферу. ТеГон повністю віддав себе цьому новому потоку, не намагаючись розірвати цикл чи перехопити управління – йому було добре.
У цей момент кожен з них відчував себе важливим, потрібним і може бути навіть трохи коханим.
Поцілунки ставали коротшими. Вологі тіла ляскали одне об одного, створюючи вульгарний звук. Темп ставав швидшим. Рухи коротші. Рай Це перестав цілувати ТеГона зовсім і міцно вхопився за його ноги: розсовуючи їх ширше і проникаючи якнайшвидше. Марафон перетворився на спринт, що закінчувався. Рай Це відчув наближення розрядки.
– Закінчую! – застогнав він.
І його член, який вже нив і пульсував усередині дупи ТеГона, більше не роздумував про оргазм – вихлюпнув сперму в презерватив.
Вони важко дихали і дивилися один на одного. ТеГон погладжував свій набряклий член.
– Зараз-зараз, – пообіцяв Рай Це, поступово виймаючи свій орган, що вже розслабився.
Рай Це хотів знову взяти член ТеГона до рота, але той не дозволив:
– Не треба, – він підтримував Рай Це за підборіддя, – ти зробив сьогодні достатньо, просто рукою буде достатньо.
Очі Рай Це стали заплющуватися і напівсні він кивнув на знак згоди. Стиснувши член ТеГона, він став елозити вгору-вниз, погладжуючи головку і всю довжину. І цього справді вистачило. ТеГон швидко скінчив, виплеснувши останню на цьому забігу порцію сперми.
– Все, дякую, – чомусь сказав Рай Це і переповз з ТеГона на подушку.
Рай Це впав обличчям униз і відразу провалився в сон, лише сказавши наостанок:
– Не забудь покакати.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Світанок, риммінг та анальний секс за 14 днів до Хеллоуїна