Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Світанок за 14 днів до Хеллоуїна

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Ми так і не поїли, – ТеГон підтримував за талію Рай Це, який старанно відмивав кров зі своїх рук.
Ноги Рай Це тремтіли – він давно не проходив такий складний досвід. Те, що сталося, вибило його з колії, змусивши відчувати деяку ослабленість, тому підтримка у вигляді чужих рук на талії була дуже доречною.
– Я не впевнений, що зможу щось з’їсти. – Закотив очі Рай Це.
– Ти ж лікар. Такі випадки у тебе не перші і не останні, – ТеГон м’яко провів руками вгору-вниз, намагаючись зняти напругу партнера.
– Я ж казав, що не лікар, – Рай Це різко опустив кран униз. – Я просто приймав пологи. От і все.
– Тоді звідки знаєш про ліки та деякі інші захворювання? – Від подиву, ТеГон опустив руки.
– Багато читаю, – буркнув Рай Це, принагідно витираючи руки від крапель води.
– Добре, ти не їстимеш? – перепитав ТеГон.
Рай Це заперечливо похитав головою, але шлунок його зрадливо забурчав.
– То що ти будеш?
– Я зможу поїсти тут, – скривився, згадуючи гігантську пляму крові на білому оксамиті, Рай Це.
– Добре, я замовлю щось із доставкою. Поїмо в іншому місці?
– Я хочу трібухи. Думаю, так, – Рай Це із задоволенням погладив себе по животу, передчуваючи гостру вечерю.
Щось липке виявилося на чорній сорочці і Рай Це довелося знову глянути на власні руки – там знову була чужа кров.
– Та щоб тебе перекосило! – розлютився він.
– Я зака… – Телефон ТеГона задзвонив. – Хвилинку, – він притиснув вказівний палець до своїх губ, закликаючи Рай Це дотримуватися тиші.
Демон лише закотив очі і повернувся до раковини, старанно відмиваючи руки, і тепер уже сорочку від крові.
– Я її викину, спалю, – шепотів він, – більше ніколи не вдягну. Яка гидота…
– Так, я зрозумів, – Рай Це здригнувся, раптом почув голос ТеГона. – Скоро буду. – Вимкнув дзвінок. – Я замовив трібуху, але мені доведеться змінити адресу доставки, поїдеш зі мною? – Тепер ТеГон звертався до Рай Це.
– Куди? – зітхнув демон.
– До мене в офіс. У мене там є одяг, я знайду тобі щось.
Рай Це кивнув з нещасним обличчям:
– Тільки поїсти замов, – простяг він.
– Я вже замовив, – ТеГон погладив його по голові, – люба.
– Треба?
– Так, – Брові ТеГона прийняли становище будиночка.
– Із перетертими помідорами у власному соку?
– Ага, – тепер ТеГона це бавило ще більше.
– З тушкованими овочами?
– Звісно. – Він почав гладити Рай Це по щоці.
– І з маслинами?
– Безперечно.
– А, а ще! – Раптом згадав Рай Це, – прикрашене свіжими гілочками м’яти?
Тут ТеГону стало жарко, але він погодився Рай Це.
– Ти виходь, – підштовхнув Рай Це до виходу з вбиральні, – я зараз підійду. – Нервова усмішка осяяла обличчя ТеГона.
Рай Це надув губи, але вислизнув назовні.
– Добрий вечір, – ТеГон набрав ресторан, де щойно зробив онлайн замовлення. – Я хотів би змінити страву, чи це можливо? Так дякую. Так-так, я замовляв смажену кирку. Так, звісно, ​​я доплачу. Маслини, гілочки м’яти, ні, не всередину страви, як декор, так. Ага, так. Дякую. Перетерті томати у власному соку.
Рай Це посміхнувся – маніпуляція вдалася, людина втратила голову, що може бути солодшим? Він майже забув про те, що нещодавно приймав пологи, і про те, що його руки були в чужій крові. Його дратувала лише мокра сорочка, але людина подарує йому нову, після того, як зірве стару. Ця вульгарна думка взагалі лягала медом на демонічну душу.
***
Рай Це забрався на робочий стіл ТеГона з ногами, розглядаючи блакитну сорочку. Цей колір був незвичним для Рай Це – він просто ніколи не асоціював себе з ним, а зараз із задоволенням втягував у легке приємне повітря, що виходило від м’якої тканини: чистота, лаванда та якийсь міцний алкоголь, мабуть, саме цим пахом сам ТеГон.
Хазяїн сорочки, закочувавши рукави, полазив під фаянсовим туалетом.
– Ти ж голова?
– Вечір четверга, – розвів руками ТеГон, коли почав пояснювати необхідність приїхати на роботу в пізню годину, – унітаз тече, і ніхто не з’явиться. Ми не можемо затопити весь офіс.
– А той, хто тобі дзвонив? Чи може щось зробити?
– Ні. Це офісний охоронець, він не має навичок. – Похитав головою ТеГон.
– А що буде, якщо все лишити так до завтра? – Рай Це був трохи засмучений, що весь вечір іде навперекос.
– Ну один із найменш приємних варіантів, – ТеГон задумався, а потім скривився, – завтра офіс втопиться в го…
– Все, – Рай Це підняв долоню, зупиняючи його промову, – гаразд, я зрозумів, а ти що можеш зробити? Ти ж голова, а не сантехнік?
– Як мінімум, я можу перекрити крани.
– А охоронець цього зробити не може?
– Він не уповноважений.
– Так уповноваж, – Рай Це щиро цього не розумів і в його голові вже зароджувалися думки про екстрену евакуацію з «поїзда» на ім’я Квак ТеГон, бо він або дуже наївний, або… – Айщ, не можу, – сам собі сказав Рай Це, – згадуючи деяку допомогу від Квака у ресторані.
– Мені легше зробити це самому. Якщо там щось незначне, то я зроблю це сам. Сьогодні і швидко, а потім, нагодую тебе тушкованою киркою, – ТеГон спокусливо посміхався.
– Ти ж замовив смажену? – підловив його Рай Це.
– Хтось дуже хотів трібуху з перетертими томатами у власному соку і тому замовлення довелося змінити.
ТеГон злегка напирав на Рай Це, скорочуючи і без того близьку відстань до мінімальної, дихаючи йому прямо у вухо і лоскочучи потоком повітря шию.
Від цих чудових спогадів по шкірі Рай Це пробігся чудовий холодок збудження.
– Рай Це, – до кабінету зайшов ТеГон із закоченими рукавами сорочки, так, щоб умістилися довгі гумові рукавички, – можеш допомогти?
– А коли приїде їжа? – поцікавився у відповідь Рай Це.
– Не підкажу, але відразу після того, як допоможеш мені – я тебе нагодую. – Пообіцяв ТеГон.
– Гаразд, – Рай Це зістрибнув зі столу голови і рушив за ним. – Чим же ти мене погодуєш?
– Любов’ю, – обернувшись, підморгнув ТеГон.
Рай Це посміхнувся, адже такий розклад його теж влаштовував, але шлунок запротестував.
Вони зайшли в туалет до злощасного унітазу.
– Дивись, – ТеГон показав на краник, який знаходився на трубі, яку раніше приховувала плитка з кахлю, – коли я попрошу, тобі потрібно буде докласти мінімум зусиль і трохи повернути кран. Дуже м’яко, – наголосив він, – дуже ніжно і зовсім не сильно.
– Гаразд, добре, я зможу…

Рай Це зібрався з силами і став пролазити повз Теґона до бачка унітазу. Квак скрутився над фаянсовим другом, розглядаючи потік гаданої води.

– Давай, – скомандував Теґон.
Рай Це став повертати кран, але щось застрягло, і механізм йшов дуже туго.
– Не можу, дуже затягнутий. – поскаржився він.
– Продовжуй куштувати, – відповів ТеГон.
Рай Це напружив кожен м’яз у своєму тілі, намагаючись провернути кран.
– Ммм, – застогнав він і раптом.
Вентиль зірвало з різьблення. Потужний натиск холодної води ринув з усіх щілин. Безладні, хаотичні струмені обгортали своїм вмістом усе навколо. Рай Це намагався заткнути пальцем дірку, що утворилася, але його очі заліпило краплями і налаштувати зір назад не вдавалося. ТеГона окатило прямо з унітазу і все, що він міг робити – це відкашлюватися. Але велика проблема опинилася у тій дірці, через яку їх викликав офісний охоронець. Діра була величезною і з неї йшов приголомшливий аромат лайна та сечі.
– Я зараз задихнусь! – прокричав Рай Це, який близько стояв до смердючого місця.
– Потрібно перекрити воду! – крикнув у відповідь ТеГон.
– Краник зірвало!
І тут все стихло. Мокрі, брудні, смердючі й нескінченно стомлені вони глянули один на одного.
– Ми сьогодні поїмо? – Майже плачучи, спитав Рай Це.
– Ну душ, вважай, ми вже прийняли, тож поїмо.
– Чому все стихло?
– Я зараз дізнаюся … – ТеГон вийшов у коридор, попутно витираючи руки і дзвонячи охоронцеві. – Містере Ха, чому припинився натиск води?
Рай Це виповз із-за бачка, старанно обминаючи пристойну калюжу з випорожнень.
– Настав час згортати вудки. – Поскаржився він.- Просто піду до повій, так, – зітхав він, безуспішно смикаючи краник раковини. – Та щоб тебе перекосило, вмикайся! – Рай Це грюкнув по мовчазному механізмі.
– Не ввімкнеться, – до туалету повернувся ТеГон. – Власниця будівлі запросила відключення води до завтра та воду повністю перекрили.
– Хто ця огидна жінка? – Рай Це роздратовано потирав зап’ястя. – Як я тепер відмиватимуся?!
– Квак Мін Сук. – Пауза, сповнена тиші, – моя мама.
– О, чудова жінка, – змінив «взуття в повітрі», Рай Це.
У ТеГона задзвонив телефон.
– О, це наша їжа. – Зрадів ТеГон. – Поїдемо до готелю?
– Давай до мене? – Запропонував Рай Це. – І помиємось, і безкоштовно, і Квак Мін Сук там не буде.
«А ще будинок сповнений презервативів і лубрикантів», – зазначив Рай Це про себе, все ще не втрачаючи надії на секс, хоча це було більше схоже на друге дихання.
ТеГон погодився кивком.
Вони забрали у кур’єра їжу та вмостилися в машину.
– Доведеться викинути чохли та купити нові. – ТеГон завів автомобіль.
– Я куплю тобі, – буркнув Рай Це, спираючись чолом на скло.
***
– Я у ванну, у ванну я! – Запихаючи ТеГона в квартиру, ныл Рай Це, змушуючи Квака поступитися.
– Добре, йди, я поки що розкладу їжу.
– Так, поспішай, дванадцять на годиннику не вражає, а я все ще не вечеряв! – Двері зачинилися.
ТеГон ходив краєчком, намагаючись не замазати світлі поверхні квартири Рай Це. Порожнє приміщення, таке враження справила на нього ця квартира. В ній не було нічого, крім ліжка та тумбочки. На кухні не спостерігалося ні столу, ні стільців.
– А що щодо тарілок?
ТеГон залишив їжу на поверхні для готування, але відкривши підвісну шафку, свиснув:
– Та тут секс-шоп.
Все було посипано мастилами, презервативами та різними іграшками. ТеГон зачинив дверцята, вважаючи, що це дуже інтимно.
– Так, а тут? – Але відкривши висувну скриньку, де, на його думку, повинні були зберігатися ложки, палички та інше начиння, його спіткало чергове подив, але вже межує з розчаруванням. – Знову презики?
– Їжа! – З палаючими очима, непристойно короткому шовковому халатику з ванної вискочив Рай Це, ігноруючи сум’яття ТеГона, схопив зі столу порцію тушкованої кишки і пластикові палички. – Я зараз їстиму, – він солодко облизнувся і розкрив упаковку.
– Я тоді, – ТеГон показав на відчинені двері ванної з яких валила пара. – Піду в душ.
– Хорофо, – закивав Рай Це, набиваючи щіки їжею.
***
Коли ТеГон вийшов із ванної, Рай Це вже сидів біля ліжка, потираючи наповнений їжею живіт. Його халат зверху був відчинений і ТеГон міг розглянути плоскі бліді груди, світло-рожеві соски, виражені гострі ключиці і, якщо спуститися трохи нижче, скромні намети на прес.- Ти так довго був у ванній…
– Не дарма ж я Бог Води, – усміхнувся ТеГон.
– Бог Води? – Рай Це підвівся. – З Богами я ще не був, – прошепотів собі під ніс.
– Так, так називається компанія, яку я отримав у спадок від батька.
– І чим же займається ваша компанія?
– дистиляцією, мінералізацією, доставкою води та всяким таким. А ще у нас є дочірня компанія з ремонту труб та іншої сантехніки.
– Ааа, – сказав Рай Це, – ось і весь Бог?
– Ну так, – просто знизав плечима ТеГон, забираючи свою порцію, що вже охолола трібухи.
– Тобі підігріти? – дбайливо поцікавився Рай Це.
– Так.
– Давай, – він підвівся і трохи похитуючись, зайшов у ванну.
– У ванній є мікрохвильова піч?
– Ні, звичайно, – Рай Це вийшов з феном. – Інших варіантів тут немає.
– Ти сюди в’їхав учора? – Сформувавши будиночок з брів, усміхнувся ТеГон.
– Вже вчора.
– Що?
– Я в’їхав сюди о першій годині дня, а зараз година ночі. Тож уже вчора.
– І ось цей, – ТеГон трохи почервонів, – БДСМ-куточок ти перевіз із собою.
– Ні, – здивовано похитав головою Рай Це. – Звичайно, я це купив.
– За сьогодні? – Витріщив очі ТеГон, намагаючись і їжу проковтнути, і питання поставити одночасно.
– Очевидно, що за вчора. Я ходив магазинами і там зустрів тебе.
– Я не ходив секс-шопами. Я був у відділі із одягом.
– Так мені і одяг новий був потрібний. Я завжди після переїзду роблю повне оновлення. Все старе лишаю на попередньому житлі. Комусь може бути приємний подарунок, а якщо ні, то нехай викидають мені більше не шкода.
– Досить дивна філософія.
– Це філософія оновлення. Новий будинок – нове життя – нові правила – нове оточення.
– То може, ти в попередньому житті залишив ще якийсь неприємний сюрприз у вигляді колишньої дівчини? – Брова ТеГона невпевнено смикнулася.
– І таке бувало, – байдуже знизав плечима Рай Це, – але цього разу я вже був самотній, так що прийшло створити нових колишніх, – вишкірився він.
– То ти колекціонуєш? – Напружився ТеГон.
– Ні, – сказав Рай Це, – вони мене колекціонують.
– О, любасенько, пробач, – підібгав губи, зіпсувавши жалюгідний вираз обличчя ТеГон.
– Нічого, я вже звик. Таке собі взаємне використання.
– Іди до мене, – ТеГон відставив їжу і розкрив обійми підтримки.
Рай Це вирішив більше не гаяти часу і вп’явся поцілунком у м’які губи ТеГона.
– Ти певен, що цього хочеш? – трохи відштовхнувши, запитав ТеГон.
– Мені це потрібно. – Знову притягуючи його до себе, відповів Рай Це.
– Але ж ми тільки познайомилися.
– Продовжимо вивчати один одного на ближчому рівні.
ТеГону залишалося лише здатися. Спочатку він справді шукав друзів чи хоча б друга, але хіба хороший секс може бути перешкодою? Хоча про хороший Квак ТеГон поки був не впевнений.
Рай Це потягнув його за собою на ліжко і розірвавши поцілунок – кинув на м’яку постіль. Він без сорому зняв і без того, що ледве прикриває його тіло, халат, залишившись повністю оголеним і нітрохи цього не соромився. Його тіло було тендітним і жилистим, моментами із зачатками рельєфу м’язів, а моментами, як, наприклад, на животі з м’якими складочками жиру. Його рожеві соски збуджено стирчали і ТеГон не зміг утриматися, щоб не доторкнутися до набряклих грудей руками. Рай Це застогнав.
ТеГон був підім’ятий Рай Це і бачив, як набирався крові і пульсував його член. Досить тонкий і червоний, що сочиться предеякулятом. Крихітна крапелька каламутної сперми вже зібралася і капнула на оголені груди ТеГона.
Рай Це накинувся на ТеГона з жаркими поцілунками, прагнучи прискорити все, що тільки можна, ніби він біг спринт, і його час уже підтискав, а він не звик програвати.
Рай Це, залишаючи поцілунки на смаглявій шкірі ТеГона, швидко спускався вниз до рушника, який сором’язливо прикривав заповітний член.
– О так! – вигукнув Рай Це, коли вони залишилися повністю оголені. – Ну нарешті то! Хоч щось хороше у цьому дні є.
Збуджений член ТеГона відразу опинився в роті у Рай Це. Він смоктав, облизував, потягував його.Крутив своїм язиком викликаючи нескінченні стогін з гортані ТеГона. Рай Це грав з мошонкою і вуздечкою, і, здавалося, засовував собі чужий член по самі гланди.
– Щоб тебе перекосило! – Раптом зупинившись, вигукнув він. – Де мати твою презерватив? Ти хворієш на щось?!
– Що? – ТеГон ледь розліпив очі.
У тілі людини вирував жар збудження і все, чого він уже хотів це отримати розрядку, оргазм, сім’явипорскування, а не раптове питання про хвороби.
“Ось так спати з лікарем”, – зазначив собі ТеГон.
– Ні. Принаймні не було помічено.
– Гаразд, – Рай Це був напружений, – мінет і риммінг дороблю так, але на секс доведеться одягнутися.
– Римм … Що?! – ТеГон, маючи більшу масу тіла, швидко скинув із себе Рай Це і прикрився своїм рушником. – Я не був у нижній позиції.
– Отже, будеш, які тут складності? – Рай Це нерозумно смикнув плечем. – Ану ліг! – Наказав він.
І ТеГон чомусь виконав вимогу.
– Ноги розсунув, швиденько! – Наступна команда.
І це ТеГон виконав.
– Все, очі закрив і кінчаєш!
– Так, містере, – просто погодився ТеГон.
А Рай Це знову занурив його збуджений член у свій рот.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Світанок за 14 днів до Хеллоуїна