Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Рішення Юкари, згадання історії сучасності й тайм скип.(New)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Трохи подумавши вона вирішила зипитатися.

Щодо першого питання ти відповів не дуже ясно.Чи можна детальніше?-спиталася вона.

Звісно, після того коли, я зробив був вибір і получив всі плюшки. Мене відправили на переродження в цей світ який являється не коріним і який відповідає всім моїм вибраним параметрам. Щодо народження чи душі то я вам зразу скажу, що нікого не вбивав і ні чию душу я не поглинав. Просто то білу щось подібне до штучного інтелекту, який діяв до певного моменту: в моєму випадку 8-м років після народження. Після цього моменту ,я і мої спогади ніби прокидаюся від штучної коми, а память тіла за весь час сну вона ніби інтегрується в мій мозок, щоб я зміг адаптуватися до світу і не видати себе раніше ніш потрібно.

Добре, а щодо того як ти помер і історії твого минулого й минулаго світу ти можеш хочаби трохи розказати, звісно якщо ти хочеш?– посміхнувшись запиталася вона.

Щодо того коли і від чого я помер й історії світу то я можу розказати. Щодо того як я помер то я маю розказати трохи історію свого світу яка може перегукуватися і з цим світом. В 14 серпня 2002 року я народився, в Україні потім в листопад 2013 році почався революця гідності через те що наш псевдо президент відмовився підписувати договір”Асоціацію з ЄС(Європейським Союзом)” потім на початку лютого “Зелені чоловічки” проголосили так звану республіку Крим і так звананий референдум про входження в “Московію”. Далі за словами “Рашистів” в цьому ж році в нас почалася громадянська війна з так званою “ДНР” і “ЛНР”, а постфактум там знову були такзвані “Зелені чоловічки”. Активні дії військ на Сході припинилися в 2015 році після підписання “2-их Мінських Угод” і конфлікт перейшов в стадію як на мою думку заморозки. А після 24 лютого 2022 року 5:00 за місцевим часом почалася так звана “спец-операція по винещенню Нацистів”, а пост фактум повномаштабна війна в якій на момент моєї смерті Україна перемагає. Це все є якісь питання?- спісля довгого переказу спитався я.

Як це буде перегукуватися і ти можеш назвати подію, яка ского має статися, щоб підтвердити це? -спиталася вона.

Найближчим часом, якщо не помиляюся в восени, має статися “Касетний скандал”, тобто публікація доказів причетності влади до вбивства Г.Гонганзе. А зараз 8-ме квітня 2000 року, тож коли настане Осінь в Україні то ми побачемо чи моя память підтверде чи відкине це.-відповів я.

Ясно. Значить якщо це виявиться правдою тоді будеш мене навчати магії?- спитався я.

Може й буду, може і ні- все покаже час, а так покищо я не буду розказувати про це твоїм батькам тож, щодо цього то ти можеш спати спокійно. А я вже пішла тоді спати. Дякую, що пригостив. -відповіла хитро посміхнувшись вона.

***90 днів потому***

Після того, як вона пішла пройшло вже 90 днів. За цей час я розвинувся достатньо сильно, ось мій статус на даний момент.

-Статус-

Імя: Хідекі Сато (Федун Віктор) 

Вік: 8 років

Рівень 10 (325/2000)
Класс: Заблоковано до 50 рівня
ОЗ:1930
Мана: Заблоковано
Енергія Хакурей: 5000
Баланс: 25300¥
Очки системи:360(6/день)
Очки технологій:0

ОБД:2000

ОБ:36000(600/день)
Очки Магазину:52725
Очки Аукціону:0
Очки Характеристик:50
Сила 47 

Ловкість 49 

Витривалість 80 

Інтелект 77
Мудрість 77
Вдача 45

Навики/Техніки: «Розвернути» 

Стихії

1.Вітер 10%

2.Блискавка 2,5%

3.Вогонь 2,5%

4.Вода 7,5%

5.Земля 5%

Титули і Особливості: «Розвернути» 

《Перерожденець》(+5 до удачі)
《Разум гравця》( імунітет до ментальних закладок і ментальних атак )
《Тіло гравця》(ви не помрете навть коли в вас є ОЗ=1 ви вижевете, характеристики не зможуть деградувати)

Родослівна: «Розвернути» 

Кров родословної Хакурей 《сила атак проти нежиті,йокаїв +50%, швидкість вивчення-створення амулетів-бар’єрів і технік хакурей +25%, можливість призивання сфер інь-янь , енергія Хакурей +500 за рівень, очікувака тривалість життя +25 років , +4 до мудрості і інтелекту за кожні пять рівнів, Дар “Політ”》;
Кров козаків《 неможливість перетворення в раба, трудолюбивість +50%, швидкість акліматизації та акліматизація +50%, очікувака тривалість життя +10 років,+5 ОЗ за рівень,+5  сили за кожен третій рівень,+ 2 витривалості за кожен третій рівень, +4 ловкості за кожен третій рівень》;
????( заблоковано )

Технології: «Розвернути» 

Фокуси: «Розвернути» 

Ідеї: «Розвернути» 

Рід Хакурей( +10% до швикості вивчення технік хакурей,+10% до сили атаки проти йокаїв,+5% до регинирації енергії хакурей, -5% до зменшення витрат енергії хакурей.)

Рід Ковалів(немає бонусів чи дебаффів)

Ідеї за Очки ОС,ОБ,ОБТ,ОТ: немає

Будівництво:немає

Промисловість та Ресурси:немає

Світи:немає(прогрес генерації 120/180(66.7%))

Рішення: «Розвернути» 

– Репутація –

– Інвентарь –

Магазини і Аукциони: «Розвернути» 

– Форум –

– Квести –

За цей час я також трохи порився в технологіях і неочікувано побачив, що прогрес вивчення Термоядерного реактора майже 100% тож наступне, що я буду поліпшувати- це вивчення технологій бо то буде великий прогресс і мені точно не прийдеться принаймі пару років турбуватися про нестачу електрики. Може мені її якось і получиться транспортувати з того світу в цей, тоді  це буде зовсім шикарно.

*Ще рано про це тобі думати, ще потрібно уйма електрики на те, щоб запустити цього термо-ядерного монстра.*

“О а ось ти нарешті відізвалася, а я то подумав, що з тобою щось сталося.”

*Насправді зі мною все добре, доречі я не жартую тож щоб запустити цей тобі прийдеться побудувати хочаби одну ядерну електро станцію щоб утримати ту станцію поки вона не буде самодостатньою до певного періоду і тоді не почне виробляти електрику. Це так вона набагато дешевша в будівництві і потріблінні ресурсів, але знай з великою силою- потрібна велика відповідальність. Тож рекомендую тобі будувати там де найменший ризик зницення від природних явищь.*

“Ясно прийму до увари”

Так на чому ми зупинилися, а точно – на вивчених технологіях. Завдяки їм я зможу зробити найліпшу промисловість. Друге на чому я зосереджуся це на ОБД бо за них я зможу легко створити свій власний стиль бою, або поліпшити вивчення теперішнього.

Щодо “Касетного скадалу” то він маю скоро статися і мають початися акції протесту. Доречі щодо навичка Аналіз то він може аналізувати і по площі, що є приємним бонусом, але є в него деякі ліміти:

По-перше за допомгою нього не вдастя скопіювати техніку, навик чи технологію.

По-друге, якщо об’єк або суб’єкт(наприклад птах) вище на 100 рівнів від вашого то він не буде показувати повну інформацію про це.

По-третє він не може зразу виявити приховані значення чи інформацію про об’єкт(чи суб’єкт), лише поверхневу. Якщо ця прихована інформація про об’єкт(чи суб’єкт) стає відомою чи ви самі про це здогадалися і якщо ця здогадка правильна то обис змінюєть при здогадці то там до назви добавляється ? він автоматично пропадає якщо це теорія є правдива чи ні.

Це ніби всі основні обмеження. Щодо форуму то ще нікому не вдалося перейти на важкий 1 рівень максимум 50-десятий посиленого і все через геометричну прогресію.

Це все ніби, що змінилося тож я піду зараз по обідаю.


На цьому все що я можу в цьому розділі розказати те що потрібно розказав, щодо пояснень до характеристик то я їх вирішив видалити починаючи з цієї глави через мою лінь, придумувати щось нове до їх опису.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь