Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Румінація

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Румінація.

– Проходь, Женя. Ти знаєш, що робити.

Женя мовчки пройшов та опустився на коліна, стаючи в уже звичну позу.

– Сьогодні я би хотів запитати тебе чи є у тебе думки, які ти весь час повторюєш у себе в голові або ситуації до яких ти весь час подумки повертаєшся і не можеш відпустити?

– Так, у мене є такі думки, я постійно після закінчення шоу, якщо там хоч щось відбулось не по плану, думаю про цю ситуацію, прокручую її в голові, що я міг би зробити, щоб не допустити цього. Ці думки виникають постійно, оскільки я багато взаємодію з людьми та майже кожного шоу трапляються якійсь форс-мажори, але ж я міг їм запобігти, передбачити, міг би, якби був кращим. І ці думки мене доводять, я намагаюсь їх забутись в алкоголі, але він допомагає не довго.

– Я зрозумів тебе. Те, що ти описуєш називається румінація. Румінація – це коли людина переживає постійно одну і ту ж негативну думку і нервова  система вже запустила цей процес, коли йде ідеологічне і ментальне пригнічення, людина вже не знає, що робити, вона наче здалась, ще до того як ще щось сталося.  Я би хотів сьогодні з тобою провести сесію з частковою сенсорною депривацією. Сенсорна депривація – це відсутність слухових, зорових чи тактильних відчуттів. Тому піднімись та ляж на ліжко.

Женя, мовчки підвівся, він хвилювався, оскільки не знав, що його чекає, але водночас і очікував подальших дій, які з ним зробить Спартак.

– Добре, лягай. Зараз я надійну на тебе наручники, пов’язку на очі та вставлю кляп в рот. Слух я залишу оскільки хочу, щоб ти мене чув. Оскільки ти не зможеш вимовити стоп-слово, замість нього у разі, якщо захочеш припинити піднімеш два пальці вверх. Мені потрібна згода від тебе.

– Так, мастер, я згоден.

Спартак задоволено кивнув та почав підготовку. Спочатку він надів пов’язку на очі, переконався, що вона прилягає щільно, але не здавлює, далі взяв наручники закріпив руки Жені над головою. Далі взяв кляп в руку та вставляти кляп в рот не поспішав.

– Відкрий рот – наказав Спартак.

Женя відкрив рот ні на мить не бажаючи оскаржити наказ.

Спартак почав вводити в рот два пальці погладжуючи такий теплий та мокрий язик Жені, почав проштовхувати пальці вглиб, зачіпаючи стінки горла. У Жені з’явився блювотний рефлекс, і виступили сльози на очах, але водночас Женя почав відчувати збудження, його член почав наливатись та підніматись. Він знітився та намагався закритись від Спартака, зігнувши ноги в колінах та прикриваючи пах.

– Не закривався від мене – жорстко промовив Спартак – Розстав ноги та держи їх в такому положенні.

Женя кивнув та Спартак вставив кляп в рот.

– Гарний хлопчик.

Від похвали член Жені повністю встав та почала виділятись змазка.

– Хм, бачу тобі подобається твоє положення і також тобі подобається, коли тебе хвалять. У тебе кінк на похвалу, будемо це і надалі використовувати, мені подобається.

Спартаку подобалось те, що він бачить: Женя на ліжку в наручниках, з пов’язкою на очах, з кляпом в роті та з розставленими ногами між якими виднівся ерегований член.

– Я хочу, щоб зараз ти знову поринув у ті думки, які прокручуєш кожного дня і не можеш зупинитись. Але це буде останній раз, коли ти це робиш.

Жені було важко абстрагуватися від його положення, він розумів, що лежить перед Спартаком відкритий, частково знерухомлений, нічого не бачить, і не може сказати. Але почав перебирати в пам’яті події останнього шоу, де він звично уже почав аналізувати, що він зробив не так: треба було по іншому виставити світло, косяки по монтажу були, да і жарти були не такі вдалі, як він сподівався. Він настільки заглибився в свої думки та почав звичне для себе самокопання, що не помітив як Спартак сів біля нього та почав щось робити. Його шкіру на мить пронизало чимось гарячим та мокрим, спочатку мозок не міг зрозуміти, що це, всі відчуття загострились. Женя від несподіванки застогнав і смикнувся. Віск – здогадався Женя. Далі, крапля за краплею віск почав вкривати шкіру навколо сосків, живіт та спускатись нижче. Було відчутно жар, спалахи болі тривали долі секунди, але були відчутними. Далі каплі почали спускатись нижче, майже до члена, але не зачіпаючи його, на стегна та ноги. Жар заполонив все його тіло, він був наче в агонії. Далі все вмить припинилось, Женя уже думав зітхнути з полегшенням, але відчув як до його сосків прикладають лід. Від надлишку відчуттів він почав стогнати та намагатись вивільниться з наручників.

– Тихіше, Женя, все добре, ти хочеш зупинитись?

Женя, задумався, але потім помотав головою.

– Тоді ми продовжимо

Спартак почав вводити кубиком льоду нижче, обвівши соски, живіт, прес, спускаючись, до члену та провівши льодом по прутню, одною рукою притримувавши стегна Жені, щоб він не смикнувся.

Женя відчував, що він уже на межі. Жар, холод, збудження, знерухомлення, це було занадто, він безперервно стогнав та почав робити рухи стегнами, щоб хоч якось досягти тертя та дати вихід збудженню. Він намагався перевернутись на живіт, але наручники йому заважали.

Спартак бачив цей стан Жені і усміхався, це саме той стан, який він намагався досягти, ще хвилину подивився на безрезультатні спроби Жені та переставив наручники так, щоб Женя зміг перевернутись на живіт. Женя нічого не розуміючи почав інтенсивно робити поступальні  рухи стегнами, раз за разом зачіпаючи надмірно збудженим членом ліжко та через кілька хвилин кінчив забризкавши спермою свій живіт та ліжко. Тільки після цього він наче отямився і усвідомив, що  зробив та на нього нахлинуло сильне відчуття сорому.

Спартак мовчки зняв наручники, кляп та пов’язку.

– Я не знаю, що на мене найшло, я просто…- почав говорити Женя.

– Заспокойся, звичайно я не надто задоволений, що ти кінчив не попросивши дозволу на це у мене, але в принципі такий розклад я і передбачав. Я думаю, ти повністю забув про проблеми та ті нав’язливі думки, адже так?

– Так, ти правий, я повністю про все забув, мені здається навіть мій мозок відключився.

– Добре, я хочу, щоб кожного разу, коли ти будеш починати прокручувати якісь негативні думки у себе в голові ти згадував цей день та ці відчуття. І ще на майбутнє, ти маєш питати дозволу коли хочеш кінчити або дрочити, без дозволу ти не можеш це зробити. Зрозумів?

– Так, дякую Спартак, це було вау..

Спартак усміхнувся, я радий, що тобі сподобалось. І тихо про себе сказав, щоб Женя не почув – мені теж. Іди приведи себе в порядок в ванній та одягайся. На наступну нашу зустріч я хочу, щоб ти підготувався до анального проникнення, як саме можеш пошукати в Інтернеті.

Женя не сподівався таке почути на мить закляк на місці.

– Женя, все нормально? Ти ж знав та в контракті відмітив це, у тебе є сумніви?

– Ні, але я не думав, що це буде так швидко, я просто, не знаю.

– Так, Женя не мямли, ми дорослі люди, та у мене пропрацьована схема твоєї терапії, якщо ти не згоден тоді так і скажи. Ми можемо закінчити в будь-який момент.

Женя на мить злякався, що Спартак захоче припинити терапію, а він уже почав привикати до неї, відчував, що вона йому потрібна і що він не зможе відмовитись від терапії  або від Спартака. Та поспішив сказати:

– Так, так, я згоден звичайно, та підготуюсь.

– До зустрічі, Женя, чекаю через тиждень

– До зустрічі Спартак

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Румінація