Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розпуста з використанням рідкого вібратора. 10 днів до Хеллоуїна

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Не докладаючи особливих зусиль, Рай Це все ж таки зміг відбитися від спекотних нападок ТеГона на його збуджене слабке тіло. Але той, судячи з того, що крутив зранку раніше в руках загадкову баночку, і на зігнутому лікті висів відомий халат, таки вирішив продовжити свої «небажані» домагання.
– Навіщо ти його притяг? – Рай Це розвалився на ліжку і ніяк не міг зібрати себе.
– Його? – ТеГон підняв баночку вище, щоб уточнити, що мав на увазі Рай Це.
– Та ні… Я про халат, – Рай Це відкинувся на подушки, а потім майже підскочив, – а це, до речі, що? – Він підозріло звузив очі, питаючи ТеГона про баночку.
Той хитро посміхнувся і почав наближатися до ліжка.
– Рідкий вібратор.
– О ні, – застогнав Рай Це, вловивши грайливий настрій Квака.
***
– Так, – стогнав Рай Це, коли ТеГон став проводити пульсуючим мовою по довжині члена Рай Це.
Спочатку Квак обережно наніс липку рідину на руку і став елозити по члену Рай Це, а потім зовсім охамів – лизнув рідкий вібратор і вже деякий час облизував і смоктав членом, що страждає підвищеною ерекцією.
Рай Це запустив пальці у волосся ТеГону і періодично стискав, потягував, і заривався в них, пропускаючи чудові блакитні пасма.
ТеГону це зовсім не заважало. Він був так зосереджений на розпаленому члені збудженого партнера, що думати про щось абстрактне просто не міг.
Втомившись від члена, ТеГон перевернув Рай Це набік. Він видавив ще трохи вібратора на пальці і повільними, круговими рухами обводив навколо ануса, викликаючи дрібне тремтіння по тілу Рай Це.
– Увійди, – глухо простогнав Рай Це.
– Ти ж зверху, – знущався Теґон.- Пальцями, – сердився Рай Це, паралельно не стримуючи стогонів.
Більше просити не варто. З легким натисканням усередину, ТеГон майже провалився в соковиту і збуджену дупу Рай Це. Залишки вібратора на його пальцях зачепили простату, викликаючи з горла демона якийсь дивний бульк.
– Ти в порядку? – Напружився ТеГон.
Буль буль.
Хлюпи з горла Рай Це продовжували лунати.
– Ти чого? – ТеГон повністю зупинився і, прибравши пальці, поліз подивитися на Рай Це, що мовчав.
Той закотив очі, з відкритого рота лилася цівка слини, яку він намагався безуспішно втягнути, що власне й призводило до таких звуків.
– Продовжуй, – простогнав він, активно стимулюючи головку члена.
– Гаразд, – здивований ТеГон відступив, – добре.
Він повернув пальці на законне мокре місце і почав активніше стимулювати і без того пульсуючу простату.
Поколювання, пульсація, легкий холодок у зоні дотику рідкого вібратора. Гнучкі паси пальців ТеГона, які точно знайшли зону, що викликає ерекції, і неймовірні паси: то погладжують, то дражливі. Мастурбація члена.
Рай Це ледве дихав від надлишку збудження і емоцій, що захлеснули. Йому терміново потрібна була розрядка. Його рухи прискорилися, стогін ставав голоснішим. Дбайливий ТеГон встигав за новим темпом.
Тіло Рай Це налилося неймовірним почуттям, коли тебе просто розпирає і ти ось-ось лопнеш.
– Так! – Майже прокричав він, коли ТеГон з трохи зусиллям кудись натиснув.
Член смикнувся, виливаючи сперму на простирадла і затих.
Рай Це майже дихав.
Тіло стало свинцевим, набряклим і слабким. Легке тремтіння пронизало його від кінчиків волосся до пальців на ногах.Не прохана сльозинка скотилася з краю ока.
– Ти як? – ТеГон погладив його по голові.
– Було б краще, якби ти вибачився, – пробурчав Рай Це, не розплющуючи очі.
– Я вже перепросив, скільки разів ще потрібно? – Втомлено зітхнув він.
– Ти накричав на мене, поставив у позу приниженого та скробленого…
– Що мені ще зробити?
Рай Це підтис губи, а потім, різко розплющив очі, підвівся на лікті, ніби вся втома миттю випарувалася і хитро посміхнувшись, сказав:
– Одягни на себе золотий халат. І тоді, мабуть, я подумаю над прощенням необґрунтованої істерики.
– Але… Мої руки туди не влізуть…
– Накинь на плечі, купи золоті стрінги.
– О Боже, – ТеГон закрив обличчя руками. – Ти хочеш мого публічного приниження?
– Чому громадського? Я не відправлятиму це фото твоєї мами.
– Ти ще й фото збираєшся зробити?
– Так, – губи Рай Це смикнулися в посмішці, що погано приховується, – мені потрібно зафіксувати твою ганьбу і мати компромат.
– Тоді, – ТеГон підповз ближче до його обличчя і нахилився, – ти вибиратимеш стрінги разом зі мною…
– Так … Я виберу щось дуже обтягуюче. Я дратуватиму і мучитиму тебе, а потім, коли тебе не терпітиметься переспати зі мною я… Зроблю фотку.
Весь цей час їхні обличчя зближалися, і останню фразу Рай Це прошепотів, дивлячись прямо в блакитні очі навпроти, вловлюючи грайливість та відкритість до експериментів.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Розпуста з використанням рідкого вібратора. 10 днів до Хеллоуїна