Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розмови та золотий халат. 11 днів до Хеллоуїна

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Вони сиділи за столом. Точніше, сидів ТеГон, а Рай Це стояв, як покараний, на тремтячих і підгинаючих від незрозумілого йому страху ніжках перед ним.
ТеГон підняв брову, чекаючи пояснень.
– Чому я як винен повинен тут пританцьовувати? Що взагалі сталося?
– Ти стався, а я вирішив це прийняти.
– Так і брав би далі, – буркнув Рай Це.
– Не можу. Багато таємниць у твоєму виконанні.
– Якого біса! Тебе ж це не цікавило.
Жовна Тегона здулися.
– Ти приховуєш мільйон таємниць. Хочу дізнатися щось. – Він дивився на нього зовсім не лагідно.
– Куди подівся той аморфний хлопчик? – Скривився Рай Це.
– Куди поділася чесна людина? А! – ТеГон саркастично хмикнув. – Він і не з’являвся. Я так хотів знайти когось до душі, що забув поставити запитання.
– Пішов ти в дупу! – Очі Рай Це налилися кров’ю.
Конфлікт заходив у глухий кут.
– Може, спочатку поясниш мені, звідки різкі зміни настрою? – Рай Це схрестив руки.
– А може, краще ти мені це поясниш? Нічого не розповідаєш, постійно з’їжджаєш із теми, не намагаєшся відкритися. Твій настрій змінюється досить, – ТеГон прикусив губу, – непередбачувано.
– Я – демон! – Майже вигукнув Рай Це.
– Дуже добре, – не повірив ТеГон. – Тобі, виходить, можна бути таким? – Він смикнув плечем. – Тоді я теж демон і мені так можна.
Рай Це заплющив очі і натиснув на них зап’ястями рук.
– Я втомився. Від тебе.
ТеГон важко зітхнув, підвівся, наблизився до Рай Це і обійняв.
– Ти потрібен мені. Я просто хочу зрозуміти це марення.
– Який сам створив, – відштовхнув від себе Рай Це. – Все ж таки було так добре. Ти був таким дбайливим, розуміючим, класним хлопцем.Альфою, яка погодилася бути знизу. Що сталося?
– Мене зачепила твоя поведінка, коли ми виїжджали від батьків. Потім я подумав про течку. Потім, згадав твої крики про численні пологи.
– Я з підрозділу демонів, які мають народжувати. Мої батьки Сатана та Ліліт. У мене є звичайні тічки та особливі. Точніше, одна особлива. Цілий рік, крім періоду Хеллоуїна я можу народжувати магів. Вони залишаються на землі та розвиваються тут. На Хелловін я можу завагітніти демоном, і він розвиватиметься в Аду. Він може бути з будь-якого підрозділу. Хоч із прального відділу. Хоч із мого. Хоч із вищої Ліги, що буває рідко, але трапляється. Запитання?
ТеГон стояв уражений. Він був у шоці.
– Так ти не брешеш?!
– Іди в дупу! – розлютився Рай Це. – Я перед тобою душу вивертаю, а ти все питаєш про брехню!
– Ти можеш це якось довести?
– Ні, – розвів руками Рай Це. – Ну поки що ні. Потім мене затягнуть у Пекло – ото буде видовище.
ТеГон схопився руками за голову.
– Тобто це – правда?
– Так.
– Вухам не вірю… І тобі треба завагітніти демоном на Хелловін?
– Правильно.
– І ця дитина буде від мене?
– Планувався, доки ти істерику не закотив.
– А потім що?
Рай Це смикнув головою, намагаючись уникнути питання.
– Що буде, коли ти завагітнієш?
– Мене заберуть додому. Я народжу нове поріддя. І нарешті, – Рай Це з насолодою закотив очі, – піду на пенсію і отримуватиму допомогу.
– Ні. – Коротко перервав ТеГон. – Я тебе не відпущу, особливо з нашою дитиною.
– Тебе ніхто питати не буде.
– Я не питатиму твого дозволу.
Дзвінок у двері перервав чудову розмову.
“Доставка”.
– Що там? – Рай Це відчинив двері і забрав невелику коробочку.
ТеГон стояв поруч, поки той порався з відкриттям. У руках виявилася чудова золота тканина.
— Халат приїхав, — з радістю, схожою на бризки шампанського, що іскрилися, Рай Це подивився на світле обличчя ТеГона.
– Ти знаєш, – остаточно змінив гнів на милість ТеГон, – а може, ти його одягнеш зараз? – Прикушуючи губу, котив свої яйця.
– Ага, – скуксився Рай Це, – звичайно, – сарказм відверто прозирав у його тоні. – Ти навіть не вибачився.
– Твоя правда, – ТеГон притиснув руки до серця, – пробач мені, щось мені в голову вдарило.
– Що саме? – Рай Це влаштував допит.
– Не можу тобі щось конкретне сказати, – Теґон розвів руки. – Напевно, ревнощі до твоїх недомовок.
– Дуже мило. – Рай Це упер руки в боки. – А чому я мушу страждати через твої проблеми?
– Це ж ти мені не розповідаєш, а я страждаю! – щиро обурився ТеГон, відчуваю, що їм маніпулюють.
– Тобто ти визнаєш себе невинним?
– Ні! – відхрестився ТеГон. – Я був занадто імпульсивний. Але й ти… – Затих Квак.
– Ну, продовжуй, – Рай Це не вважав себе винним. Це взагалі його налякали, а не він.
– Ти ж теж ведеш подвійну гру.
– Я? – Тепер Рай Це поранили у саму суть його демонічного серця.
– Ти ж мною маніпулюєш.
– Ніколи, – надувся демон, розуміючи, що тут близька істина.
– Так, а що з халатом? – Переключився ТеГон.- Іди в дупу, – все ще почував себе скривдженим Рай Це.
Але бажаючий отримати своє Квак – був хитрішим. Він опустився навколішки за спиною Рай Це, що перебирав гарну тканину халата, і притулився губами до шиї, залишаючи на ній поцілунок, що викликав мурашки, які забігали чутливою шкірою Рай Це.
– Іди в дупу, – вже м’якше і зовсім на цьому не наполягаючи, відправив Рай Це.
– Ти сьогодні будеш знизу? – Тепер ТеГон притулився губами до западинки за вухом.
– Іди… – Дихання Рай Це почастішало, думки стали плутатися, голова стала ватяною, і висловити думку повністю вже не залишалося шансів. – Я буду зверху, – прохрипів він, збираючи залишки свого розуму, що розтікся, як желе від спеки.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Розмови та золотий халат. 11 днів до Хеллоуїна