Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

2

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ідеальна пам’ять, яка здатна згадати будь-що. Це чомусь нагадує фільм “Області темряви”. В думках пронеслися кадри з фільми. Але вона точно не приймала ніяких дивних прозорих пігулок. Стоп. Стоп. Їй зовсім не потрібно згадувати всі пігулки, які вона приймала. Тоді що ще може викликати такий незвичний ефект, як в “Області темряви”. На думку прийшли фільми, які були чимось схожими. “Люсі”. Якісь наркотики, які виготовлялися з ферментів, які виробляються у вагітних. Але є маленька проблема. Такого не існує в реальності. Але ця ідея заставила максимально прислухатися до того що відбувається. Ритмічний шум моря. Занадто ритмічний шум. А якщо бути ще уважнішим? Тук-тук-тук. Ритмічний шум чимось нагадував стук серця. Дуже сильно віддалено. Море. В’язке. Постійний ритмічний шум віддалено нагадує серце. І пам’ять. Говорять, що в дітей набагато краща пам’ять, чим в дорослих. Тому в дитинстві вони можуть легко запам’ятовувати будь-що. Ось тому вони легко запам’ятають мови.

 

В думках пронеслися уривки зі статей, що в ембріонів починають розвиватися органи слуху на шостому тижні вагітності, разом з мозком. Думки — це наявність мозку і відповідно нервової системи. А ось кінцівки формуються тільки на сьомому тижні.

 

Це повне божевілля! Але це пояснює все.

 

Тоді їй зараз всього-на-всього 4 тижні. 4 тижні плоду, тобто її тіла. Точніше її майбутнього тіла. Зараз існує тільки ембріон.

 

Якщо їй чотири тижні, тоді їй кукувати тут ще 34 тижні. Тобто трохи менше ніж 9 місяців.

 

Ця думка злякала її. Погані думки почали заполоняти свідомість. Але їй вистачило емоційних сил зупини їх потік. Їй потрібно вирости здоровою дитиною. А хвилювання ніколи не допомагають, через мірні навіть шкодять нервові системі. Що їй боятися? Вона скільки вже пережила. Краще зараз зосередитися на своїй пам’яті. Не зрозуміло, як вона працює і як зберегти. Але краще зараз заново запам’ятати все з минулого життя. Все що допоможе в новому житті. А краще взагалі все заново запам’ятати. Починаючи з книг з фізики та закінчуючи фільмами. Невідомо що знадобитися, як цього разу. Фільми допомогли здогадатися що відбувається. І здається достатньо часу на все це.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь