Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Аналіз

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

-Поясниш мені,що відбувається?

-Ти ж мозкоправ? От і розбирайся. Бо я – Кейт рвано видихнула- не хочу.

-Чесно кажучи, зараз я забув про всі свої статті і докторські і водночас згадав їх всіх.

Короткий смішок пролунав кабінетом.

– Тоді, Докторе Світс.- вона зробила спеціальний акцент на зверненні- Аналізуйте. Скажіть, що я хочу, що мені потрібно, зараз?

-А просто сказати вже не цікаво?

-Я хочу трошки- дівчина зручніше вмостилася- продовжити момент.

Світс прискіпливо глянув на неї, приймаючи правила і роблячи вигляд наче уважно оглядає і міркує.

-Ну, судячи з того,що ти сидиш на моїх стегнах, дуже однозначно йорзаючи на них, положенню рук,що лежать у мене на плечах а також того факту,що прямо зараз ти дивишся мені явно не в очі, що відрізняється від твоєї…ччорт-Кейт перемістилася ближче до тіла Ланса і тепер повністю притискалася до нього.

-Докторе Світс,продовжуйте, не зупиняйтеся.

-Знаєш, це трохи важко робити зараз.

-Ви не справитеся, Докторе?

Руки дівчини повільно спускалися по краватці. Світс старано контролював дихання, аде раз по раз пропускав вдих або явно запізнювався з видихом. Нарешті йому набридло. Підхвативши однією рукою стегна дівчини а іншом притримуючи спину, хлопець різко встав і перемістив Кейт на стіл. Через різницю у зрості Ланс без проблем навис над вченою поставивши руки з обох сторін від неї. Тепер перевагу мав він.

Кейт сиділа на столі і від несподіванки не змогла вимовити і слова. Але як тільки шок пішов і вона зрозуміла в якому вона положені і що тепер цю невеличку гру веде Світс, повітря в легенях різко закінчилося. Нутрощі залоскотало ще інтенсивніше, дихання повністю збилося. Здається вона почервоніла. Але можливо в кабінеті просто було душно. Все що могла жівчина це просто дивитися на доктора,його губи, його очі, споглядаючи на емоції та очікуючи наступного кроку.

Так от- від звуку голосу Світса, що став наче на декілька тонів нижчим і глибшим, у Кейт затремтіли руки- я продовжу, якщо дозволиш.

Хлопець, явно відчуваючи і з легкістю зчитуючи кожну реакцію тіла і самої Кейт таки вирішив продовжити.

-До всіх наведених зверху пунктів я додам твою реакцію на це, а також-  Світс опустився нижче і шепочачи на вушко сказав-  і на це.

Така дегка махінація вибила Кейт з коліїї. Мало того,що від шиї через усі нейрони пішов імпульс і викликав муршки,то ще й відчуття були, наче Кейт накрило лавиною і все що вона могла це пробувати вдихнути. Вдих вийшов занадто схожим на стогін, тож Ланс задоволено всміхнувшись у шию відсунувся назад, щоб заглянути Кейт у вічі.

-Тож, мої висновки сходяться на тому,що ти хочеш мене. Поцілувати.

-Важливе уточення, Докторе.

-Я теж так важаю.

– Тож можливо ти зараз задовольниш мою потребу, або я змушена буду стерти настільки самозадоволений вираз обличчя з твого…

Ланс подумавши, що з нього досить нахилився і підчепив своїми губами губи Кейт. Знаючи цю особистість і можливо, зовсім трохи через суто науковий інтерес і інформації для робіт в обмін на три банки арахісового масла дізнався у Єнджели деякі її романтичні вподобання, Світс був максимально ніжним і чутливим. Повільний рух губами, коротка передишка, короткий поцілунок, продовжити і поглибити. Повільно,але з натиском,щоб Кейт могла відчути і тепло рук і їх тремтіння спускатися вниз від шиї та волосся до стегон. Щоб могла зрозуміти,що він теж хвилюється. Провести знову руками вверх, схопити повітря, відкрити очі і паралельно взяти руки. Нестриматися і знову тягуче, як мед, цілувати ці чарівні губи. Кейт любила їх різницю в зрості, любила різницю в їх розмірах, в розмірах їх долоней. Тому прикласти її руки до своїх щік,не відпускаючи не на хвилину було логічним і правильним . У грудях метелики, і Годжинс точно пожартував би, але зараз не про нього. Тепер Кейт відривається першою і заглядає в очі. Веде пальцями по скронях, почервонілих вилицях. Її зап’ястки все ще в його руках, але Кейт не проти, їй це подобається. Він бачить це в коротких поцілунках, що вона залишає на кісточках і фалангах. Потім вона цілує всі тіж почервонілі вилиці і з кожним маленьким, коротким але настільки ніжним поцілунком щось дуже голосно гупає десь в районі серця та шлунку Світса, що мозок перестає чути власні думки повністю сконцентрувавшись на пухких вустах. І ось нарешті вона знову повертається до губ.

-Я тебе кохаю.

І цей поцілунок зриває все всередині Ланса кудись вниз тулуба. Він думає що впаде від всіх тих емоцій,що відчуває зарад. Але руки, що так ніжно торкаються його щоки, губи, що настільки непоєднано ніжно і наполегливо виціловують його власні стримують його від прямого польоту кудись в пекло, де його точно посадять як єретика,що розбещує янгола.

Йому хочеться залишится в цьому моменті назавжди, і коли зробивши новий ковток повітря він чує її обіцянку зацілувати його до синіх губ він радіє.

І коли він виводить її з кабінета, не взмозі відірватися або відірвати її від своїх вуст Ланс не секунди не сумнівається в правдивості її слів.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Аналіз