Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 2

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Вдома я ніяк не міг зосередитись на роботі чи взагалі хоч на чомусь. Запах Гаррі ніби в’ївся під шкіру, а його білозуба усмішка і блядські очі ввижалися всюди. Не допоміг навіть холодний душ. Потрібно було терміново скинути напругу. Добре, що в двадцять першому столітті для цього не потрібен альфа, принаймні всі його складники. Особисто у мене була спеціальна тумбочка біля ліжка, де зберігався весь «холостяцький набір»: кілька вібраторів та ділдо різної форми та розміру, а також анальні буси,  пробки та різного виду змаски (при чому я точно пам’ятаю, що там грейпфрутова є).
Я вирішив не боротися зі свтоєю хтивою натурою, закрив ноутбук і пішов у спальню, точно знаючи, який девайс зараз використовую — свій улюблений чорний ділдо середньої довжини з невеличким вигином.
Коли все вже було приготовлено, а я почав підшукувати потрібне порно, телефон несподівано задзвонив. Чорт, уже майже опівночі! Кому закортіло вмирати так не вчасно! Розлючено все ж таки вирішую відповісти невідомому абоненту:
– Слухаю.
— О, Драко, ти ще не спиш. Я ось теж не можу заснути і вирішив набрати, — відповідає мені вже знайомий голос Гаррі, — маю тут невеликий підвечірок перед сном і подумав, ти якій кухні віддаєш перевагу?
Мою злість як до рукою зняло, а фантазія намалювала, як Гаррі, сидячи вдома на кухні в одних піжамних штанях, босоніж, розмовляє зі мною. Збудження повернулося.
— Мені подобаються морепродукти, решта на твій смак, — відповів я, заплющивши очі і провівши подушечками пальців від шиї до сосків. Не все пішло за планом, але навіть краще. Я ввімкнув гучний режим, відкинув телефон на подушку та продовжив свою справу.

— Що ж, я в тобі не сумнівався.
Я почув у його голосі смішинку, від якої знову пробігли мурашки по шкірі. Я стиснув рукою сосок, а другою приспустив боксери. Тим часом об’єкт мого збудження продовжував говорити:
— Знаю місце, де подають неймовірні мідії у вершковому соусі. Думаю, тобі маємо сподобатися. Та й вино там чудове, не шкода розщедритися і на пляшку.
— Мгу, — Це все, що я спромігся відповісти, тому що правою рукою вже погладжував вхід, періодично злегка натискаючи, а лівою пестив член. Потрібно було підготуватися, сподіваюся, Гаррі захоче поговорити довше.
— А ще там неймовірно гарний вигляд, якщо встигнемо до заходу сонця. Тоді небо наповнюється криваво-червоними або пастельно-рожевими кольорами і з’являються перші зірки.

Не знаю, про які зірки розповідав Гаррі, але я точно був десь на небесах. Поступово почав вводити одразу два пальці, розтягуючи та готуючи себе, а обставини та голос Гаррі додавали пікантності ситуації. Треба якось підтримати розмову, а то справлю враження незацікавленого сноба. Я прочистив горло і постарався максимально вирівняти дихання:

— А сам ти якій кухні надаєш перевагу? — молодець Драко, майже буденний голос.

— О, я не вибагливий. Зазвичай щось дуже просте та банальне як наприклад стейк з картопляним пюре чи домашній хліб. Мама мого друга пече пречудові булочки, а ще еклери із заварним кремом та маффіни…

Я зрозумів, що довго не витримаю так, тому вирішив перейти до найцікавішого: вилив на долоню  порцію лубриканту та змазав ділдо. Звичайно моєї природньої змазки вже було предостатньо, але запах грейпфруту…і голос… і все разом…чорт, я хочу цього Гаррі.

Взявши ділдо, я почав поступово вводити його всередину. Кааайф, це неймовірне, ні з чим не порівнянне відчуття заповненості, коли ти відчуваєш як стінки розходяться під тиском члену, але в той же час міцно стискають його, не бажаючи відпускати.

Я почав вводити і виводити ділдо, поступово збільшуючи темп та іноді змінюючи кут нахилу. Остаточно загубившись в своїх відчуттях, я не міг нічого бачити, аналізувати чи сприймати, а все зводилося лише різких рухів ділдо і неймовірного, сексуального, оксамитового голосу в телефоні. Я виводив фалоімітатора повнісю, а потім з усієї сили заганяв його назад, щоразу б’ючи по простаті. Довелося прикусити руку щоб не видати себе стогоном. З кожною фрикцією я наближався до піку, зад хлюпав від змазки, всередині все горіло, а член вже поболював від напруги. Я був за два кроки до…

—  А ти любиш солодке?

— Тааак! — прокричав я, кінчаючи, — Одного еклера із заварним кремом я б зараз із задоволенням заковтнууфф!

Кілька секунд я був десь у космосі. Це був найбільш бухливий оргазм за останні кілька місяців. Аж раптом  різко прийшов до тями і згадав, ЩО саме сталося і за яких обставин.

СТОП. ЧОРТ! ЧОРТ! ЧООООРТ! Це взагалі я сказав? Це мій голос так звучить???? Ну все, мені кінець, він зараз все зрозуміє, кине слухавку і заблокує мене. Чооорт, чому він мовчить?

— Кхм, добре, я обов’язково якось візьму в місіс Візлі для тебе парочку, — відповів Гаррі і продовжив говорити далі, ніби нічого не сталося, але мені здалося, що його голос став на півтона нижчим і злегка більш хриплим.

Невже пронесло? Треба якось реабілітуватися і щось сказати, щоб переключити увагу з цього епізоду. Я максимально взяв себе в руки, хоч легке тремтіння і ватна голова ще не давали забути про шалений оргазм хвилину тому. Всередині відчувалася пустота,  анус легенько скорочувався, ніби просячи продовження у вигляді вузла.  Перевернувшись на живіт, я взяв  телефон і невимушено сказав:

— Моя мама в дитинстві пекла коржики з корицею у вигляді…різних істотот (чорт, ледь не бовкнув, що це були привиди і скелети) і давала мені до школи. Вона сподівалася, що я , пригощаючи однокласників, зможу завести друзів, але я обирав мати вдесятеро більше солодкого для себе коханого ніж водити дружбу з цими телепнями, — ось так Драко, якомога швидше переведи тему. Всі люблять говорити про дитинство.

—Хахахаха, бачу, що ти був дуже мудрою, хоч і некомпанійською дитиною, — голос Гаррі був таким же привітним, теплим і оксамитово-привабливим.

— Я був ще тою мразотою насправді, але ніхто не святий, еге ж?

— Так, я у школі постійно потрапляв в неприємності.

Гаррі був не лише сексі, він був ще й забавний та цікавий, тому я був повністю поглинутий діалогом, ігноруючи той факт, що лежу з голою дупцею догори у вологих простинях. І хоч було очевидно, що ми побачимося вже завтра, здається жоден з нас не хотів переривати цю розмову. Можливо, ми пошкодуємо завтра, коли доведеться прокидатися зрання на роботу, але наразі обом було весело і комфортно.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

5 Коментарі на “Розділ 2