Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 18: Хірузен приймає рішення

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Таємна техніка настільки сильна, що навіть Орочімару зацікавлений у ній. Навіть якщо Курото і скаже, що йому не цікава ця техніка, він збреше, тому лише коротко відрізав: “Що мені потрібно для цього зробити?”

Відповідь Орочімару була дуже несподіваною для нього: “Що ти думаєш про Учіху Ітачі?”

Курото навіть не замислювався над відповіддю на це питання: “Він геній навіть серед геніїв, через три роки його сила стане неймовірною”

Уважно слухаючи Курото, Орочімару дістав сувій і кинув її Курото, додавши: “Допоможи мені простежити за ним, уважно стеж за ним. Мені дуже цікавий цей малюк Учиха”

Це були останні слова перед тим, як Орочімару зник у тіні, наче його ніколи не було.

Тримаючи в руках таємну техніку, яку йому жбурнув Орочімару, Курото подумав про себе: “Що йому потрібно більше: Шарінган Ітачі чи його тіло?”

Ітачи чудовий шинобі, тільки Курото трохи було не по собі від слів Орочімару “уважно стеж за ним”. Що це могло означати?

Повернувшись у табір, Курото знайшов Ітачі, який щось писав і креслив у своєму записнику: “Що ти пишеш?”

Ітачі відповів холодно: “Веду запис місії”

Згідно з правилами села, всі шинобі повинні вести журнали місії. Після повернення до села Шинобі віддають журнал, які потім зберігаються в архівах центру завдань.

Правила правилами, але рідко шинобі так скрупульозно веде записи місії.

Багато шинобі, серед них був і Курото, просто диктують деталі місії по поверненню до центру завдань, персонал записує все під диктовку, потім відправляє все в архів.

Бачачи прихильність Ітачі до справи, Курото вирішив його підбадьорити: “Ітачі, ти найприскіпливіший шинобі, якого я коли-небудь бачив. Навіть якщо ти і такий молодий, ти педантичний у всьому, що ти робиш”

Закривши журнал, Ітачі відповів: “Я лише хочу багато чого навчитися у старших”

Курото лише посміхався, трусячи головою.

Повернення з місії було без подій. Тільки зворотний шлях зайняв у них лише тиждень, бо Курото та Ітачі дуже поспішали.

Коли вони віддали журнал у центрі завдань, їх місії відразу ж було надано ранг складності від В до А!

Тому що в місії з’явилися шинобі Прихованої Хмари, одне з п’яти сильних сел, порівнянне за силою з Конохою, до того ж там були їхні джинурики та її охорона.

Джинчурики вважається найсильнішим шинобі на селі, після каги, звичайно ж. Один із стовпів сили, на якому тримається село. Натрапити на таких шинобі в бою і все одно вдало виконати місію не з простих. Центр завдань правильно оцінив ситуацію та зробив відповідні виправлення.

Але заплатили їм як за місію В-рангу, а ось записи відправили до розділу журналів А-рангу.

Чуніну рідко вдається виконати таку місію, а Ітачі навіть ще не вийшов. Що втім не завадило його радості, коли він вийшов із центру завдань.

Поглядаючи на веселе обличчя Ітачі, Курото додав: “Ти ще дитина!”

Перед тим, як піти, Ітачі вклонився Курото, висловлюючи йому подяку: “Курото-сенпай, дякую за керівництво в місії. Я багато чому навчився. Ви і справді гідний шинобі Конохі!”

Курото посміхнувся: “Однак, я не пам’ятаю, щоб навчав тебе чогось”

Ітачі продовжив: “Навіть якщо ви і не особливо балакучий, ви багато чому навчили мене своїми діями, особливо в зіткненні з джинчурики Мататабі. Ви навчили мене завзятості, якою повинен мати шинобі Конохи!”

Курото не знайшов, що сказати, відмазуючи: “Ти не думаєш, що мені в той момент було соромно, я лише вдавався”

Ітачі похитав головою.

Курото заговорив знову: “Знаєш як можна залишатися спокійним при зустрічі з гордістю та приниженнями Села Прихованої Хмари?”

Ітачі уважно подумав: “Бо гнів заважає думати? Бо шинобі не повинен піддаватися гніву?”

“Ні…” Курото загадково посміхнувся: “Але мене відпустило, я відчув себе краще, коли подумав, що дарма вони принижують Ітачі Учиху!”

……………….

Ітачі та Курото дуже весело побалакали, але незабаром розійшлися.

Ітачі йшов, його постать ставала все менш помітною.

“Клан Учиха і справді дивний. Так легко впадають у крайність”

Цей виходець, Обіто, теж хотів підкорити світ, вкинути її в ілюзію, щоб усе життя прожити з мертвою коханою.

Ітачі, що вирізав весь клан, родичів, батьків заради миру.

Ну і вишенька на торті, Мадара, який побажав вкинути весь світ шинобі в Нескінченне Цукіемі, щоб розпоряджатися їхніми життями на власний розсуд.

Якщо подумати про такі крайнощі, то таких людей у ​​цьому світі достатньо.

Але Учіха інші, і в цьому їхня сила. Чим вони відчайдушніші, тим сильніша сила їхніх очей. Як тільки Шарінган стає Мангек’є, ці люди набувають мотивацію не тільки впадати в крайність, але ще й мотивацію набути сили для її втілення.

У Курото мурашки по всьому тілу від цієї думки.

Учіха ніколи не можна ображати!

***

Офіс Хокаге.

Сандайме Хокаге, Хірузен Сарутобі тримав трубку з тютюном біля рота, читаючи файл у руці.

Раптом він звернувся до свого помічника за ним: “Ця дитина з клану Учиха щойно повернулася з місії А-рангу?”

Село вже давно вело ретельне стеження за кланом Учиха, і як на зло перед їхніми очима одна дитина з клану виконує місію А-рангу.

Як тільки це стало відомо, журнал місії одразу був переданий до офісу Хокаге.

Помічник відповів: “Вірно, тільки спочатку місія була рангом нижчою, але втрутилася Прихована хмара, точніше за їх джинчурику, тому центр завдань вирішив підвищити складність місії з В до А”.

Читаючи журнал місії, Сандайме запитав: “Цей Хьюга Курото пов’язаний з Орочімару?”

Помічник відповів: “Так, під час Третьої війни Шинобі Орочімару скористався зв’язками, відправивши його спочатку в лазарет, а потім поставив його охороною госпіталю. Х’юга Курото не ніндзя-медик, але вміє накладати бинти, а його слава в класі медиків відносна, а з Орочімару нічого, що його по єднує”.

Сандайме дістав особисті файли Курото, прочитав його записи і спохмурнів: “Його мали вбити під час чищення?”

Помічник відповів: “Так, Корінь мав зайнятися цим, але вони зіткнулися з невідомим шинобі-мандрівником, зачистка провалилася, а шинобі Кореня Нара Міцуї, який супроводжував його, загинув”

Сандайме ще більше насторожився: “Невідомий шинобі? Можете підтвердити це?”

Помічник відповідав: “Так, село Прихованого Піску надіслали підтвердження, їхній загін найманців, відправлений на це завдання, знайдений мертвим. Проте відомості насторожують. Вони, здається, знають, хто вбивця, але не хочуть розкривати його особистість. Наші експерти вважають, що так званий блукаючий шинобі міг би бути відступником Села Прихованого Піску.

Сандайме тепер розслабився: “Ну раз він не підлаштував це все, тоді все гаразд. Придивіться за ним. Якщо не буде нічого підозрілого, викресліть його з черги на зачистку”

Відступництво Орочімару за повстанням Кьюбі призвели до величезних втрат у селі, включаючи смерть Йондайме Хокаге, кількох елітних і висококласних джонінів, чунінів і генинів.

Шпигуни та інші села доповідали, що старійшини інших країн і сіл уже в курсі про підірвану бойову силу Конохи. Вони були близькі до нападу.

Додайте до цього розбрат із кланом Учиха, і Сандайме, що кидається між усіма цими внутрішніми та зовнішніми погрозами, зупинив операцію з вбивства послідовників Орочімару, яку розпочав Данзо.

 

 

Автор оригіналу: https://www.webnovel.com/book/reborn-into-naruto-world-with-tenseigan_18472501306962205

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь