Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 1,2,3

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Розділ 1
        Дін йшов темними вулицями додому, втомленими млявими ногами, що ледве рухалися через кількість випитого алкоголю в барі. Сьогодні він вирішив знатно напитися, та ще й без жодної причини. Він просто залишив Семмі вдома і пішов до найближчого бару. Сподівався, що підчепить чергову дівчинку, яка хоче швидкоплинних втіх, але нікого не було. Лише одні п’яні мужики, такі ж як і він, які мріють про легку сексуальну здобич.
       Збудження росло в паху у Діна з дикою швидкістю. Алкоголь лише подвоював бажання і в голові миготіли найяскравіші спогади про секс. Дін бурчав собі під ніс, роблячи черговий ковток пива. На вулиці було настільки темно, що навіть ліхтарі вдалині здавалися немов головки від вогню свічки в кутку кімнати. Але Дін впевнено робив кроки до цього світла, сподіваючись швидше дійти до будинку і завалитися на м’яке ліжко. Думки про Семмі теж турбували його. Хлопець був один удома дуже довго, Діну хотілося його вже швидше провідати та переконатися, що все добре.
       Некваплива фігурка молодого чоловіка нарешті підійшла до дерев’яної хатини в гущі лісу. Дін перебрав усі кишені в пошуках ключів і, голосно вилаявшись, зрозумів, що ключі втрачені між стільцями в барі.
– Чорт, чорт, чорт, – повторював Дін, постукуючи кулаком по дверному отвору.
       Йому здавалося, що він стукає з усієї сили, але збоку було зрозуміло, що його п’яне тіло може лише робити слабкі удари по деревині. Раптом почувся клацання замку і двері почали відчинятися. Дін прибрав свої руки в кишені і променисто посміхнувся.
– Привіт, – протягнув Дін, – Семмі, пробач за шум, я просто, – він вийняв руки з кишені, – втратив ключі.
– Я помітив, – маленький Сем огризнувся у відповідь і пішов від дверей.
– Не бурчи, мале, ти все одно не спиш у такий час.
– Але я якраз збирався, — Сем демонстративно показав на свою картату піжаму і з розлюченим виглядом пішов у кімнату, зробивши театральний грюкіт дверима.
       Дін лише голосно видихнув, даючи зрозуміти, наскільки йому соромно за свій лайновий стан, і зняв свою куртку. Двері за його молодшим братом швидко зачинилися і він залишився наодинці у вітальні. У холодильнику є ще кілька пляшок пива, саме те, що йому зараз так потрібно. Алкоголь знову лився йому в горло, створюючи приємне задоволення в тілі. Ставало жарко, довелося зняти футболку та загасити камін. Дін все не міг зрозуміти, чому ж йому так жарко, чому піт ллється по лобу, зрадливо заважаючи дивитись телевізор.
       Дін сів на крісло, міцно стиснувши долонею пульт, а потім однією рукою торкнувся свого паху. У скронях закололо, стало дуже приємно. Він настільки реально представив красуню, що сидить на ньому, аж закусив губу до крові, перекинув голову на верх крісла та почав інстинктивно піднімати стегна, перекидаючи їх вгору. У вітальні розносилося легке стогнання з вуст Діна, він облизував губи з кожним поштовхом стегон. Внизу вже все затверділо і хотіло розрядки, а нікого поряд не було.
– Твою ж, – видихнувши, сказав Дін, і вирішив піти в душ, щоб допомогти собі зробити приємне.
       Ноги не хотіли слухати свого господаря і тому пересувати їх було дуже складно. Але збудження зрадницьки тиснуло і полонило свідомість. Коли збуджений, твої інстинкти понад усе. Іноді людина може забути про найважливіші моменти у житті, якщо їй хочеться простого сексу. І цього інстинкту краще швидше позбутися, щоб розум знову зміг набути рис людини думаючої.
       Приблизно з такими думками Дін і прямував у ванну, але перед цим вирішив зайти до кімнати до Семмі, щоб перевірити, що той міцно спить. Двері були прочинені, в обличчя повіяв прохолодний вітер з від вікна, яке забув прикрити молодший брат.
«Захворіти хочеш?» – подумки промовив Дін, поправивши стояк у штанах і попрямував до вікна. Спритним рухом він прикрив вікно без зайвого звуку, який міг би розбудити брата і збирався виходити з кімнати. Але його погляд впав на лежачого, поперек ліжка, Сема. Він смішно підтискав одну ногу до грудей, а щокою припав до подушки. Він мав настільки міцний сон, що можна було сміливо стояти прямо над ним і він би нічого не помітив.
          Дін оглянув молодшого брата з ніг до голови, зупиняючи свій погляд то на сопучому носі Семмі, то на округлій дупі, яка випирала з еластичних піжамних штанів.
“Чорт, це не правильно” – подумав Дін, намагаючись себе заспокоїти, злегка вдаривши по щоці тильною стороною долоні. Але очі зовсім не слухалися Діна, п’яний розум блюзнірно знущався з його натури і змушував дивитися на тіло свого брата. Тварине збудження напирало на пах Діна все сильніше, хотілося доторкнутися до гладкої шкіри Семмі. Але в голові крутилося тільки одне: “Це, блять, неправильно, це твій брат, візьми себе до рук”. Здавалося, що зараз Діном опанував демон або істота страшніша, бо в голові були одні вульгарні жахливі думки.
       Не в силах стриматися, Дін все-таки припустив штани і дістав свій, давно вже вставший, член. Погляд його був зосереджений тільки на піднесеному вгору заді молодшого, на його округлості. По відчуттю все нагадало дівчину, яка мирно лежала на ліжку.
       Дін провів пальцями по основі члена, доторкнувся до яєчок, відтягнувши їх униз, а потім акуратно обвив двома пальцями свою головку, починаючи робити ритмічні рухи вниз та вгору. Було приємно, але цього мало для нього, хотілося іншого. Він закинув голову назад, швидше рухаючи пальцями по набряклій червоній головці, намагався прогнати думки про брата і думати про дівчину, уявляючи її витончені форми, гострі соски і податливі губи, але все поверталася в одну наполегливу точку.
       Дін повільно підійшов до Сема і плавними рухами відсунув його штани, оголюючи ніжну шкіру. Він пройшовся шорсткими пальцями по шкірі, погладжуючи кожну ділянку. Дін зовсім забув, що торкається свого Семмі. Жадібні рухи опускали штани все нижче, поки дві округлості не залишилися зовсім оголеними.
       Раптом Семмі почав повертати голову на Діна, підводячись на одній руці. Йому очам постала жахлива для нього картина: його старший брат стояв зі спущеними трусами, повністю поглинений торканням дупи молодшого.
– Якого біса? – почав кричати Сем, намагаючись підскочити на ноги і надіти штани. – Мати твою, що ти твориш, п’янь?
       Дін не відчув себе мерзотно в цей момент, йому не стало соромно, він відчував тільки тваринне збудження. Воно йшло зсередини і розривало його людське “я”. Ще трохи і йому зірве дах. Якби Сем не прокинувся, Дін так і спустив би на підлогу, торкаючись себе. Але тепер, коли молодший прокинувся, треба було діяти швидко.
– Тобі треба було спати далі, – сказав Дін зі злобою в устах і накинувся на Сема зверху, притискаючи його тіло до ліжка своїми сильними ногами та стегнами. Семмі тепер опинився в безпорадному становищі, лежачи під Діном животом вниз, відчуваючи сильний стояк від брата, що прямо вперся йому в поперек.
– Вибач, Семмі, – сказав Дін, посунувшись ротом до вуха брата і облизнувши його, завівши руки за спину і міцно стиснувши їх.
       Семмі спробував вирватися з потужної хватки, але його спроби залишалися безуспішними. Залишалося привести брата до тями лише словами.
– Дін, будь ласка, злізь з мене, – жалібно вимовив Сем, уткнувшись носом у подушку, щоб не відчувати нудотний запах алкоголю з рота брата. – Мені дуже боляче, давай припинимо це зараз. Ти просто випив багато, нічого страшного. Я допоможу тобі лягти спати, просто слізь, будь ласка. Дуже прошу.
        Дін прислухався до пропозиції досить уважно, намагаючись відчути на смак кожне слово. “Будь ласка” віддавалося десь у нього в правому вусі. Дін зробив легше хватку, трохи послабивши руки, але не для того, щоб відпустити молодшого, а для того, щоб зірвати з нього штани і зробити позу зручнішою, підклавши високу подушку під Семмі. Тепер його брат, вигинаючись у спині, витончено підставлявся йому на зустріч, але все-таки вимогливо благаючи відпустити його. Дін погладив молодшого брата по стегнах, пальцями однієї руки розсовуючи принади Семмі, натискаючи пальцем на пружну дірочку. Дін застогнав від солодкого передчуття, намагаючись проштовхнути спочатку палець на одну фалангу, потім ще далі. Семмі все також уткнувся носом у подушку і важко дихав, бурмочучи дивні й незрозумілі слова. Можливо, він знову говорив “будь ласка”, але п’яному збудженому Діну було все одно на слабкі схлипування брата. Він був надто захоплений процесом проникнення в його вузьку дірочку. Дін зрозумів, що розтягувати він його буде довго, йому потрібне було щось типу олії, а з усього на тумбочці стояла лише олія для змащування зброї. Він узяв його в руки і плюхнув пару крапель на прохід, глибоко проникнувши пальцем усередину. Було гаряче, дуже гаряче, до неможливості. Сем втягнув глибоко в себе повітря, відчувши неприємний запах пива і сушеної риби змішаної з братом. Його занудило, а внизу почало боліти. Він спробував рукою відсунути Діна, але марно. Гвалтівник у вигляді улюбленого брата лише став сильніше скручувати настирливі руки.
– Тихіше, Семмі, все буде добре, – повторював Дін, підсуваючись пахом ближче до молодшого.
       Він поцілував його мокрим поцілунком у стегно і м’яко штовхнувся головкою члена у нього. Сем захрипів, стиснувши в кулак простирадла. Дін ще раз штовхнувся вперед, розмірено рухаючи стегнами. Він скиглив від задоволення як цуценя, гвалтуючи свого брата. Ще кілька рухів і член повністю занурився в Семмі. Нарешті молодший зрозумів, що Дін не зупиниться і тому замовк. Замовчав із пекучим болем не тільки у фізичному плані, а й у душевному. Теплі сльози пролилися по щоках, просочуючи подушку. Дін відпустив руки брата, коли зрозумів, що той більше не чинитиме опір. Він присунув зад Семмі ближче до себе і почав набирати швидкість за методичних рухів. Діну було так добре, так вузько і так тепло всередині брата. Він повністю віддався процесу і робив жорсткі рухи туди-сюди, то звільняючи свою голівку, то знову вганяючи в тіло молодшого брата, що плаче. Руки до синців стискали стегна Семмі, голова хаотично то закидалася назад, то опускалася вниз, розглядаючи хлопця, що лежить під ним. У вікно світило тьмяне помаранчеве світло і тіло молодшого здавалося ще більш привабливим.
       Семмі стискав у кулаки свої руки, впиваючись нігтями у внутрішню частину долоні до крові. Він намагався не відчувати біль, намагався втекти з реальності, аби не відчувати Діна у собі. Єдине, що він не міг контролювати – сльози, що котилося градом по щоках, гучні схлипи та рефлекторне стискання рук. Скоро має все закінчитися.
       Дін відчув ейфорію, що наближається, а Семмі відчув пульсуючий член у собі, який явно готується до оргазму. Ще пару швидких рухів і Дін голосно загарчав, спустивши в молодшого. Він не виймав член з нього, просто ліг зверху, обхопивши своєю великою долонею обличчя Сема. Він повернув його очима до себе і побачив заплакане обличчя, яке намагалося заплющити очі, щоб не бачити п’яного, тепер такого мерзенного, Діна.
– Пробач мені, Семмі, – лагідно промовив старший, витерши великим пальцем мокре обличчя брата.
       Діну здалося, що він трохи протверезів, його справжнє “я” почало повертатися і він злякався. Вийнявши член з молодшого, він побачив витікаючу суміш сперми разом із кров’ю. Пари крапель олії без підготовки було явно недостатнім. Дін погладив Семмі по голові і поцілував його в чоло.
– Бля, я не знаю, що на мене найшло, – додав Дін.
           Збудження спало і залишилася тільки тупа ненависть до себе як до тварини, що домагається до будь-якої істоти, що рухається. Старший глянув на годинник – майже ранок. Він акуратно підвівся з ліжка і натяг на себе штани. Семмі лежав нерухомо. Він чекав, коли Дін піде з кімнати, щоб підвестися з ліжка. Внизу все боліло і огидна рідина стікала по стегнах, забруднюючи чисте, щойно застелене, простирадло. Дуже хотілося сходити в душ, але він боявся підвестися з ліжка, поки Дін був поруч. Довіра до старшого, можливо, зникла назавжди. Він повернув голову у бік брата і уважно стежив за його рухами, в голові повторюючи “піди швидше”. Дін ніби почув ці думки. Він ще раз подивився на Семмі і хотів було щось сказати, але зрозумів, що в цій ситуації будь-які слова будуть марними. Він намагатиметься виправити цю ситуацію пізніше, він зробить усе можливе, щоб молодший забув це.
       Зачинивши двері в кімнату, Дін вийшов надвір і закурив сигарету. Він давно не курив, настільки давно, що за звичкою закашлявся. Він усе ще був трохи в хмелі, але вважав ідею покататися на Імпалі цілком непоганою. Йому треба було вирішити, що тепер робити із Семмі. Хотілося взяти пістолет і пустити собі кулю в голову, щоб більше ніколи не зустрічатися віч-на-віч зі своїм молодшим братом. Він мав бути зараз із ним і вмивати його тіло у ванні, але вирішив вибрати слабкий шлях – просто втекти, залишивши Семмі зі своїми проблемами наодинці. Йому потрібен був час.

Розділ 2
      Дін повернувся до дому після обіду, цілком тверезий і з підбитим капотом. У руках красувався паперовий пакет із аптеки. Дін дбайливо ніс його до будинку, неквапливо відчиняючи двері. Йому було страшно, по-справжньому страшно заходити усередину. Він чекав, що Семмі міг втекти, що він міг зараз чекати на нього з рушницею в одній руці і святою водою в іншій. Навіть у боротьбі з найогиднішим демоном не було так боязко, як відчинити двері в цю чортову хату.
       Двері відчинялися зрадливо повільно і зі скрипом. Дін зробив крок усередину і побачив приглушене біле світло від телевізора. Семмі сидів у кріслі і перемикав канали, навіть не обернувся на скрипучі двері. Пальці м’яко постукували по підлокітнику крісла, а голова робила ритмічні рухи вгору-вниз під такт музики з телевізора. Дін краєм ока помітив, що молодший дивиться “Беверлі Хіллз”.
       Він поставив пакет із досить гучним звуком, щоб привернути до себе увагу. Не хотілося дивитися в очі Семмі, але зараз йому потрібно було налагодити контакт із братом.
– Ти прийшов, – сказав Сем, все ще дивлячись на екран.
– Так, я приніс тобі ліки для, – Дін запнувся, соромлячись вимовити ці слова, – для тебе, коротше. Там різні свічки і мазь.
       Дін переминався з ноги на ногу, немов провинена дитина. Тяжко було дихати, повітря не вистачало, хоч і були відчинені всі вікна. Він не знав, що робити: підійти до брата, обійняти його чи просто піти мовчки з дому? Дін дивився прямо в тім’ячко молодшого брата, він точно знав, що той від злості зараз водить жовнами, а очі миттю бігають телевизором. Дін частково розумів його стан, і йому було дуже страшно за їхні майбутні братерські стосунки. Він звинувачував себе вже сотий раз за свою тваринну поведінку, кілька разів у імпалі приставляв собі до скроні пістолет і хотів застрелитися, але турбота про молодшого для нього важливіша. Він готовий щоразу знищувати себе зсередини, аби не покидати Семмі, у якого, крім Боббі, нікого й не лишилося. Навіть у страшних снах він не міг уявити, що вчинить насильство, до того ж над своїм братом. Але найдивніше було в тому, що він не міг позбутися тієї думки, що йому сподобався хлопець, його брат.
– Дякую, – ледь чутно промовив молодший.
– Окей, – відповів Дін, злегка скидаючи руки в повітря, – Мені треба до Боббі, щоб дізнатися, коли нам можна нарешті виїхати з цієї діри. У пакеті ще є бутерброди, якщо ти захочеш їсти. Я постараюся якнайшвидше повернутися.
       Великі плечі Сема лише важко здіймалися, він нічого не вимовляв у відповідь. Зовсім не дивно насправді. Дін іншого й не чекав. Вийшовши з дому, старший ще кілька разів смачно чортихнувся, вдаривши невеликий камінь біля будинку ногою, і незабаром поїхав.
Як тільки двері зачинилися і машина заревіла своїм звичайним криком, Сем одразу ж схопився з крісла і підбіг до пакета. Грубо викинувши з нього бутерброд на стіл, він схопився за мазь. Внизу все так боліло, що молодший ледве витримав тривале сидіння в кріслі. Він би встав раніше, але присутність Діна в кімнаті бентежила.
       Швидко вбігши у ванну, Семмі дістав тюбик мазі з охолоджуючим ефектом. Він зняв штани і припустив їх до підлоги. Було гидко від відчуття того, що він зараз робить і що з ним зробив його старший брат уночі.
-Чортів Дін, отже, ґвалтувати мене не соромився, а вимовити “кремдля тріщин в анусі” він посоромився, – у слух промовив Сем, розмовляючи сам із собою і видавлюючи мазь на вказівний палець. У кімнаті запахло м’ятою впереміш із запахом гелю для душу.
       Сем нахилився і акуратно розсунув сідниці, вставляючи палець з маззю.
– Блять, – зашипів крізь зуби Сем, намацавши пальцем маленьку ранку всередині себе. Біля неї все пульсувало і віддавало дрібними постукуваннями прямо на закінчення пальця.
       Тіло затремтіло, різко стало холодно. На лобі виступив піт. Через деякий час неприємна процедура завершилася і Семмі полегшено натягнув домашні штани, вийшовши на кухню за інструкціями для мазі. Можливо, йому знадобляться ще свічки для заднього проходу, бо біль не збирався відступати сьогодні, наростаючи пекучим осередком біля постраждалого місця. Весь вечір, що залишився, до приїзду Діна, молодший вивчав інструкції до застосування і дивився телевізор.
       На цей раз Дін увійшов до будинку більш впевнено. На столі лежав сендвіч, який Сем вирішив не їсти, чому Дін засмутився. Зате хоча б він забрав усі ліки, отже незабаром молодшому має бути легше.
       Біля телевізора Сема не було і Дін акуратними кроками підійшов до його дверей, зробивши кілька постукувань і через декілька секунд відчинив двері. Брат лежав на ліжку і щось розглядав у журналі. Груди його спокійно опадали при видиху і він виглядав цілком розслабленим. Дін зазначив, що в кімнаті стоїть моторошний нудотний запах м’яти.
       Спершись на двері, старший обвів поглядом кімнату, в страху згадуючи кожну подію того вечора. Дивно, як п’яний розум зміг запам’ятати все.
“Як же гидко, мабуть, перебувати Семмі тут2, – подумав Дін.
– Ми залишимося в хатині ще на тижнів зо два. Нам небезпечно поки що висуватись, як сказав Боббі, – сказав Дін, руйнуючи тишу в кімнаті. Він оглянув лежачого Сема, його рельєфні руки і красиві риси обличчя, його відкритий рот і страшенно привабливе пишне волосся.
       Брови молодшого піднялися, але очі теж не дивилися на Діна. У кімнаті повисла, нестерпна для обох братів, енергетика, було настільки тихо, що чувся рух крил метелика, що літав біля кімнатного світильника. Хотілося як і раніше запросити молодшого на вечерю, поцікавитись як у нього справи, просто посидіти поряд із ним.
– Пробач мені, Семмі, я мудак, – сказав Дін і вперше зустрівся очима з Семом.
       Він уперся холодним поглядом у зелені очі Діна. Припухлі губи вивели легку посмішку і через силу він зміг кивнути головою. Насправді, Сему хотілося вдарити Діна по обличчю, пригвоздити його до стіни і, можливо, навіть зґвалтувати його так само, як він зробив цієї ночі. Сему хотілося шепотіти мерзенні слівця на вухо Діну, грубо насаджуючи його на свій член, бачити як він плаче від болю і просить його зупинитися. Але він лише кивнув головою. Простий ківок, який забрав багато моральних сил у молодшого, але трохи заспокоїв його брата.
Дін вийшов із кімнати і відкрив пляшку холодного пива. Він не хотів напиватися, занадто боявся знову завдати шкоди Семмі. Просто хотілося розслабитися, трохи забутися у своїх відчуттях.
       Наступного тижня в будинку не було жодної ознаки живої та бадьорої розмови. Дін часто ходив на полювання в глиб лісу пізньої ночі, залишаючи Семмі вдома. Він спеціально це робив під час сну молодшого, щоби той не напрошувався. З ранку, звичайно, його переслідували незадоволені погляди з боку брата, але краще так, ніж відчувати незручність все полювання, яке може смертельно перешкодити їм.
       Діна часто долало занепокоєння щодо стану Семмі. Той затримувався в туалеті з ясних причин, але старшому хотілося дізнатися як справи і чи нічого не болить через тиждень лікування. Дін намагався всілякими способами догодити молодшому: готував їжу, приносив різні плюшки додому у вигляді нової гри або DVD-диска з класним фільмом. Одного разу навіть удвох переглянули фільм, але в повному мовчанні. Семмі лише трохи засміявся під кінець фільму, безглуздо розтягуючи рот у кривій посмішці.
       Семмі справді почав приходити до тями з тієї ночі. Дін не здавався йому таким гидким, а в кімнаті не стояв запах поту Діна, який переслідував його з моменту зґвалтування. Він в’ївся йому в ніс, змушуючи молодшого постійно думати про те, що сталося. Здавалося, що в ліжку Сем буквально відчував пихтіння Діна над собою.
       Він регулярно робив свої процедури, через що внизу ставало значно легше. Семмі подумав, що йому навіть приємно це робити. Він чекав кожного вечора і ранку, щоб у ванній кімнаті вставити в себе свої довгі пальці і відчути якусь ейфорію від того, що відбувається. Якось увечері він знову, стягнувши штани, стояв у холодній ванні під яскравим білим світлом, наче піддослідний щур. Увімкнувши воду, Семмі проробляв свої звичні процедури, вивертаючись під незрозумілим кутом зі скрюченим пальцем у мазі. Запах м’яти став йому звичним за останній тиждень. Він помітив, що болю вже не спостерігалося, походи в туалет стали майже безболісними, а злість на Діна вщухала з кожним днем. Дивне почуття обурення переросло у симпатію до старшого брата. Сем не міг розібратися у своїх почуттях, хотілося їх відштовхнути як непотрібне та неправильне.
       Нарешті вставши в свою зручну позу, яка була зосереджена в сидінні голими колінами на кахлі та випинанням дупи над пальцями. У такому становищі, як з’ясував протягом цього тижня Сем, пальці найкраще входять у прохід. Ось і зараз він досить різко вставив палець із маззю всередину, відчуваючи звичний холод, і раптово його відкинуло спогадами тієї самої ночі, яка створила між рідними братами прірву. Стало неможливо приємно.
           Перед очима з’явився Дін, такий гарячий і грубо притискаючий його. Семмі зрозумів, що почав збуджуватися. Стало не по собі, рука напружилася, проштовхуючи палець ще глибше, ніж зазвичай. Він згадав, як Дін волого дихав йому у вухо, стискаючи своєю шорсткою рукою його стегно, на якому досі не зійшов синець. Сем вставив ще один палець усередину. Член почав підводитися, Сем вигнувся в спині, грудьми упершись у підлогу. Довге тіло молодшого розпласталося на підлозі, ступні грубо вперлися в ніжки ванни, а в шиї защеміло від незручного становища. Тіло холодило. Дике збудження пройшлося по тілу і розуму молодшого, він не міг усвідомлювати дії. Двох пальців було вже мало, хотілося відчути Діна в собі.
“Що я роблю?” – запитуючи, Сем знайшов під тумбочкою зубну щітку і, порахувавши її хоча б прийнятною для цієї справи, він повільно почав вставляти її всередину себе. Він уявляв Діна над собою, який трахає його з усією шаленою силою, з якою він тільки міг. Щітка входила в нього дуже легко через її тонкі розміри, тому Сем рухав рукою швидко, підштовхуючись на зустріч своєму імпровізованому члену. У голові металися спогади, тепер та ніч здалася йому зовсім не мерзенною, а скоріш збуджуючою. Зітхання довелося стримувати наскільки можливо, щоб Дін, що сидів у кухні і нічого не підозрював, не почув його.
         Член був притиснутий прямо до підлоги, і при кожному поштовху стегон його охоплювала ейфорія. Нарешті Семмі відчув, як напружений член розрядився на підлогу під ним, в очах з’явилися дивні різнокольорові кружки, голова загуділа. Мокрі волосся від поту обліпило обличчя Сема, а тремтяча рука вийняла багатостраждальну зубну щітку і відкинула її вбік.
Сем не розумів себе і, можливо, навіть не хотів розуміти. Тільки тиждень тому він ненавидів Діна, бажаючи зробити йому боляче, а зараз робить собі приємно зубною щіткою, уявляючи свого старшого брата зверху.
– Семмі, у тебе все добре? – почулося за дверима, Дін останнім часом постійно турбувався про нього, – Може тобі допомогти?
– Ні, – коротко відповів Сем, встаючи на ноги. Почулися кроки, тож Дін пішов.
       Молодший поспішно прибрав сліди сперми з підлоги, прийняв душ і, вийшовши до Діна, відчув себе дуже невпевнено. Рум’янець покрив щоки, а груди почали здійматися і опадати занадто швидко для звичайного темпу.
– Семмі, у тебе точно все добре? Ти дивишся дивно, – сказав Дін, дожовуючи свою локшину і з підозрою вигинаючи праву брову.
       Від його молодшого брата за довгий час несло полегшенням, обличчя більше не виглядало суворим і засудженим, а очі почали блищати як колись, ще до всієї цієї ситуації.
– Так, цілком, – відповів молодший, – Я можу з тобою повечеряти? Голодний як чорт.
       Дін розтягнувся в усмішці, і схопившись зі стільця, метнувся до холодильника, щоб розігріти ще одну порцію локшини. Відсунувши другий стілець, він запросив Семмі, поплескавши долонькою по столу. За кілька хвилин вони вминали вечерю, намагаючись розмовляти на банальні теми. Дін нарешті відчув полегшення. А Сем тепер не міг позбутися дивних відчуттів у собі. Погляд його був прикутий до Діна, він не знав, що на нього чекає далі.

Розділ 3
        Пейзажі змінювалися один за одним, залишаючи за собою тьмяні вогники ліхтарів, що проїжджали повз. На трасі не було жодної машини, лише чорна Імпала гнала вздовж лінії, заповнюючи звуками мотора довколишні поселення. Брати вже як дві години тому покинули свою хатину, залишаючи там назавжди гидкі моменти та пережиті страждання. Їхня дорога лежала прямо в штат Мен, і зараз Вінчестери робили те, що так любили. Вони їхали трасою під гучну музику, розглядаючи невигадливі темні краєвиди вдалині. Семмі втомлено сперся на лікоть і дивився у вікно. Образа на Діна вже давно пройшла, більше не залишилося жодних негативних емоцій. Лише пекуче збудження при кожному спогаді про ту ніч. Молодший докоряв собі, що взагалі думає про таке і збуджується від подібних думок. Часом, коли він, нахилившись у душі, засовував у себе черговий продовгуватий предмет, представляючи Діна, йому ставало гидко від самого себе. На жаль, він навіть уявити собі не міг, що бідолаха Дін, ховаючись у душі під гучними звуками стікаючої води, теж торкався себе до настання оргазму, уявляючи невинного Семмі під собою.
       Вони намагалися не говорити на цю тему, ніби нічого насправді не сталося. Ближче до кінця другого тижня вони навіть грали разом у приставку, Дін пригостив молодшого пивом і, будучи в хмелі, давав поради щодо дорослого життя. Сему подобався такий хід справи, оскільки найбільше у світі він боявся зараз дати знати Діну, що він йому симпатичний. А прості братні стосунки були зараз як раз. Сему давно хотілося простого спілкування із братом без сексуального контексту.
       Не можна точно сказати, скільки часу Дін провів за телефоном у пошуках інформації на запит “інцест”. Він прочитав безліч статей на цей привід, сподіваючись знайти хоч якесь підтвердження того, що це нормально. Він справді знайшов пару блогів, у яких у людей з подібними смаками не засуджували, у яких він побачив отдушину. Дін навіть реєструвався і написав свою проблему, на що відреагували позитивно і підтримали його пристрасні бажання щодо брата. До речі, він не став згадувати про факт згвалтування.
       З відкритого вікна надходило свіже повітря, а вітер хитав хвилясте волосся Сема. Дін намагався не відволікатися від дороги, хоча іноді бічним зором поглядав на профіль молодшого брата. Тремтливе бажання доторкнутися до Семмі тулилося в грудях.
– Досить дивитися, – раптом промовив Семмі, подивившись на Діна.
– Я просто хотів запитати, чи все у тебе гаразд, – оторопів Дін.
       Молодший косо посміхнувся, роблячи кивок головою, ніби даючи зрозуміти, що все гаразд. Дін стиснув кермо міцніше, підтиснув губу і заново дивився на дорогу. Погляд він більше не відводив. Семмі промовчав про те, що перед виїздом бачив відкритий браузер на телефоні старшого з форумом, на якому той залишав повідомлення з приводу інцесту. Він не збентежився через описані бажання Діна, тому що мав такі самі.
       Молодшого почало хилити в сон, очі стрімко заплющувалися і Сем, сперши голову на верх сидіння, вирішив подрімати. Десять хвилин по тому він зробив незграбний рух у бік Діна, скидаючи голову на його плече. Він зробив це навмисно, але старший не зрозумів. Дін оглянув сплячого брата, відчувши радість. Він вдихнув запах дерев’яного шампуню Сема, заплющивши очі. Точно так пахло його волосся того дня, коли Дін торкнувся забороненого.
       Треба було уважно стежити за дорогою, але думки настільки стрімко роїлися в голові старшого, що не давали спокою. Він згадав, як на тижні пішов з дому в маркет, сказавши Семмі, щоб той не чекав на нього і лягав спати. Але йшов він не лише за пирогом та кавою, а й за молодим юнаком, який кілька разів усміхався йому на заправці. Дін одразу зрозумів, що цей хлопець повія. Він був високим, темноволосим і ззаду нагадував молодшого брата, тільки тендітнішого і худорлявого. Зайшовши на заправку, юнак відразу ж відвів його в туалет і там, за зачиненими дверима, Дін спробував уявити Семмі, повернувши хлопця до себе задом. Він не хотів бачити його обличчя чи чути голос.
– Просто мовчи, окей? – питав Дін, намагаючись зняти затаскані штани хлопця.
       Він був настільки розробленим, що член Діна увійшов без проблем і це збентежило його. Йому не подобалося відчуття всередині, не подобалося, що він трахає якогось хлопця в туалеті і бреше Семмі, що поїхав до маркету. Так і не закінчивши процес, він засунув у кишеню штанів хлопця п’ятдесят баксів і вийшов із заправки. Тепер, по дорозі в Мен, Дін згадував цей момент із згубним відчуттям у грудях. Особливо, коли на його плечі спав такий рідний брат.
       Нарешті, доїхавши до мотелю, Вінчестери зайнялися звичними справами. Полювання ніколи не чекало і не давало шансу на відпочинок. Брати були свого роду садомазохістами, щоразу ловлячи марні та невловимі пориви до можливого справжнього життя. Але ніхто з них не уявляв життя не в дорозі, без постійного почуття страху та болю, що породжується ранами та душевними муками. Те, що сталося в тому домі, було такою самою гріховною дією, як і все, що вони робили раніше. Не дивно, що Дін взагалі дозволив собі так вчинити з молодшим, адже розум братів уже настільки прогнив під дією надприродного світу, заповненого постійними вбивствами, що іноді такі речі здавались чимось нормальним. Якщо вбивати тварюк це добре, то чому секс, навіть якщо з власним братом, це погано?
       У мотелі дивно були надані ліжка: одне одномісне та одне двомісне. Дін, звичайно ж, з усмішкою на губах, вибрав собі велике ліжко, у мріях вже уявляючи нормальний сон після дороги. Трохи відпочивши, хлопці пішли на справу по лігву вампірів. Все було досить банально та передбачено, жодних нових дій. На такі полювання брати ходили немов у кінотеатр, настільки розслаблено це було. Через довге сидіння в домі, Семмі втратив свою спритність і отримав у бійці значний поріз на плечі. Дін притягнув його до мотелю і заштопав рану, вливши в юне тіло брата не менш не більш, ніж три чарки коньяку. Сам не пив, щоб рухи голки були правильними. Семмі морщив ніс, трохи трясся від рухів голки, а в грудях розливалося тепле почуття від коньяку. Він роздивлявся Діна, що штопав його, і не міг уявити собі, що в нього такий гарний брат. Світло з вікна падало прямо на обличчя старшого, окреслюючи його вилиці та прямий ніс. Зелені очі стали майже смарагдовими від падаючого світла.
– Тепер ти витріщаєшся на мене, – сказав Дін, не відволікаючись від рани, – Щось не так?
– Ні, – з видихом відповів молодший, – Навпаки все так, як треба. Просто я подумав, що ми жодного разу не обговорювали той випадок.
       Дін відклав убік голку і протер ваткою зі спиртом рану. Рухи були повільними, наче він намагався відкласти момент розмови на довше. Інструменти відкладав неквапом, протираючи кожен по кілька секунд. Молодший лише стежив за процесом, залишаючи наступні слова за Діном. Через випитий коньяк Сем не відчував страху за розмову, та й взагалі після полювання по венах біг адреналін, здатний розбудити найвідчайдушніші розмови.
-Тобі є що мені сказати? – спитав Дін, зовні залишаючись холодним.
– Я думав, це тобі є що сказати, – з легкою образою в голосі сказав Сем і обернув поранене плече бинтом.
– Я вже вибачився перед тобою, – голос Діна став огидно грубим для даної ситуації, пальці переплелися між собою у вузол, –  У нас же все було добре, навіщо ти починаєш?
       Семмі відчув ту образу, яка була присутня раніше в ньому. Вона розпирала його зсередини, хотілося знову закричати і врізати по фізіономії старшого. Дін говорив так холодно і неупереджено, що здавалося, що повідомлення на форумі писав далеко не він.
– Визнаю, я мудачіна, – Дін обхопив руками голову, – Ти думаєш я не докоряю себе щодня за той момент? Чорта з два, я щодня проклинаю себе. Якщо хочеш, можеш ударити мене, тобі стане легше, – Дін скочив зі стільця і, вставши посередині кімнати, розсунув руки вбік, підставляючи груди для удару.
       Сем поблажливо обвів старшого поглядом, радіючи хоча б тому, що Дін почувається мудаком. Натягнувши футболку на себе, молодший підійшов до брата. Дін уп’явся прямо в очі своєму Семмі, в думках вимовляючи: “ну ж, вдар мене”. Але брат не хотів завдавати йому болю, він хотів лише розібратися в ситуації, що у них виникла. Йому хотілося знову відчути сильні руки Діна на собі, а бажано ще й у собі. Він точно знав, що старший теж хоче того ж. Сем досі з приємною знемогою згадував як старший описував своє збудження до нього на сайті.
“Я хочу відчути його гарячий рот на своєму члені”
“Хочу зробити йому по-справжньому приємно”
“Мені хочеться цілувати його і знати, що він не проти цього”
       Семмі нічого не залишалося, як, підійшовши впритул до Діна, притягнуться губами до губ. Було неймовірно приємно поцілувати свою близьку бажану людину. Але губи старшого як були зімкнуті, так і залишилися. Він грубо відштовхнув Семмі від себе. Той, похитнувшись, вдарився об куток столу. Схопившись за бік, молодший зашипів.
– Ти хворий? – заволав Дін, показуючи витираючи рукавом сорочки губи. Начебто звичайний, але такий принизливий жест для молодшого.
       Старший насправді хотів би відповісти на поцілунок, але зрозумів, що не можна. Влити стільки алкоголю в хлопця і не думати, що той почне витворювати нісенітницю? Дін розумів, що дії Семмі будуються зараз на сп’янінні, як і його будувалися тієї фатальної ночі.
– Ти, – Дін вичікувально затримав подих, – Ти випив, Семмі. Йди спати.
       Плюхнувшись на диван, старший заплющив очі, намагаючись зрозуміти, коли все пішло не так як треба. Тільки недавно вони знову почали по-братськи спілкуватися, як тут же Сем здійснив явно необдуманий вчинок.
– Я бачив форум і твої повідомлення, Містер Кіт, – крізь зуби сказав Сем і старший одразу ж дізнався про свій нікнейм на сайті.
       Він хотів був роздратуватися на Семмі через те, що той читає чужі листування, але в цьому випадку сказати таке було б дуже безглуздо.
       Дін пішов за Семмі дрібними тихими кроками. Двері в кімнату були відчинені, сам брат вирішив лягти на ліжку Діна. У цьому всьому він бачив про свого звичного впертого брата, який навіть у подібних ситуаціях робив таке. Тіло хлопця лежало в скрученій позі, ноги підібгали до живота, а руки обхопили худі коліна. У кімнаті було зовсім темно. Чомусь Діну це все нагадало ту ніч, коли він зґвалтував його, розірвавши нормальні стосунки між ними раз і назавжди.
– Ти все бачив? Читав усі повідомлення?
– Так, – глуха відповідь від Сема, вимовлена прямо в подушку.
– Твою ж, – вилаявся старший, – Ти через це поцілував мене?
– Так, – ще одна коротка відповідь.
– Чесно, я не знаю, як усе це розуміти.
       Дін увімкнув світильник біля ліжка і, підійшовши ближче, сів поруч із молодшим братом. Хотілося покласти на нього руку, щоб заспокоїти, але було страшно зробити хоч якийсь рух, адже зараз усе могло злякати їхню розмову.
– Будь ласка, давай обговоримо, що відбувається, – жалібно сказав Дін і молодший нарешті перекинувся, підставляючи під свою спину подушку, – Ти бачив форум, отже ти знаєш мої думки. Але я не розумію, навіщо ти поцілував мене? Невже той вечір не став тобі пекельним?
       Сем не стримався від усмішки, тому що не уявляв, якими б витріщеними були очі у старшого, якби він дізнався, що його маленький братик засовує в себе гребінець майже щовечора в душі. Як би він здивувався, якби знав, що зґвалтування змінило ставлення до сексуальності у нього, він почав сумніватися у своєму потягу до іншої статі.
– Я ненавидів тебе за ту ніч, — почав повільно і квапливо говорити Сем, склавши руки на грудях, – О чорт, мені хотілося побити тебе якнайсильніше, але потім я відчув дивні відчуття з приводу тієї ночі. Прочитавши форум, я зрозумів, що ці почуття є і в тебе. І знаєш що? Мене це втішило.
– Ти ж розумієш, що то інцест? – серйозно спитав Дін.
– А ти це розумів, коли притискав мене до ліжка, а я просив зупинитися?
       У повітрі повисла напруга, проріджена лише легкими зітханнями братів.
– Я був надто п’яний, – марно виправдовувався Дін. –  Але ми говоримо за сьогоднішній день. Якщо ти цілував мене, то був не проти того, що бачив на форумі. Ти дійсно хочеш переступити межу? Дороги назад вже не буде.
       Дін йшов ва-банк, не намагаючись зберегти за собою хоч частку самоповаги. Було вже марно вигадувати відмовки і зупиняти зростаючі почуття між ними. Живучи в такому грішному світі, ти мимоволі стаєш грішником, і це абсолютно нормально.
– Я хотів би спробувати, – відповів молодший.
       Як тільки молодший закінчив фразу, Дін навис над ним впритул і затримав на пару секунд погляд на його обличчі, розглядаючи тремтливі губи юнака і злегка перелякані очі. Дін мовчав, що робило ситуацію нестерпною. Між тілами ставало спекотніше, Сем спробував обхопити шию старшого, ніжно погладжуючи пульсуючі вінки, що випирали. Дін повільно тягнувся до поцілунку, даючи ще один шанс молодшому відмовити. Але зустрівшись губами, він зрозумів, що відповідь Сема непохитна. Дін протиснув язик у жаркий податливий рот молодшого брата, відчувши лише задоволення. Він цілував його жадібно, пристрасно і без передиху. Сем обхопив двома руками обличчя старшого і впивався губами впритул до нього, мало не стукаючи зубами. Він підставляв шию для мокрих поцілунків, дозволяв старшому облизувати його вуха, вилиці, ключиці. У кімнаті творився справжній хаос, кохання двох рідних братів переступало через усі звичайні правила цього світу. Дін проникав пальцями під одяг, обмацуючи гарячу шкіру, яка палила його пучки пальців. Стогін виривався у Семмі із завидною періодичністю, він задихався під ніжними дотиками свого брата. А від усвідомлення близькості, в обох вже давно затверділи члени і зраджено були здавлені тісними джинсами.
– Я так давно хотів зробити це, – з хрипотою в голосі промовив Дін, – Семмі, пробач мені, – Дін цілував у шию молодшого, прискорено дихаючи.
       Однією рукою він розстібав металеву застібку на джинсах Сема, притискаючись своїм пахом прямо в стегно тому. Молодший відчув твердість у штанах старшого і, перекинувши голову назад, уявив як його брат похабно бере його в номері мотелю. Усі два тижні йому хотілося відчути в собі Діна, і нарешті він висить над ним, нетерпляче обмацуючи кожну частину його тіла. Сем розстебнув сорочку і зняв її, не поспішно оголюючи плечі, обсипані ластовинням. Він ніжно чіпав їх, намагаючись поцілувати все, що тільки відчував своїми губами.
       Нарешті, звільнившись більшості одягу, брати відсахнулися один від одного. У Діна вискочив рум’янець на щоках, крапелька поту стікала по скроні, а очі раз у раз хаотично бігали голим торсом молодшого. Семмі у свою чергу намагався зняти джинси, наполегливо виловлюючи кожен погляд від Діна на собі. Брати не могли позбутися думки, що це неправильно. Але бажання було сильнішим, як би вони не намагалися.
       Сем потягнувся довгими пальцями до ширинки Діна, допомагаючи зняти з себе набридливі джинси. У сумбурності того, що відбувається, вони залишилися в одній білизні, оголюючи перед одне одним не тільки свої тіла, а й душі. Щоразу, заглядаючи один одному у вічі, брати шукали підтвердження правильності дій. І щоразу вони знаходили німу відповідь на своє запитання, що виражалося кивком голови, усмішкою чи тихим, майже нечутним “все добре”.
       Семмі зняв чорні боксери з Діна, діставши збуджений член. Все здавалося таким дивним для обох хлопців, які раніше звикли збуджуватися від журналів із голими дівчатами.
       Молодший схилив голову над пахом Діна, акуратними рухами обхопивши долонею член брата. Дін втягнув повітря носом, інстинктивно підкинувши вгору стегна прямо до припухлих від поцілунків губ. Головка уткнулася в Сема і той, упустивши погляд спідлоба, облизнув стікаючу крапельку з члена, провівши язиком від головки до основи. Солонуватий смак проник у рот молодшого, змушуючи завестися новою хвилею збудження. Він не міг зупинитися від блукання своїми руками по тілу брата. Дін, у свою чергу, не міг припинити м’яко і спокійно, щоб не завдати шкоди, вбивати свій член в жаркий рот молодшого. Недосвідчені рухи рукою і звуки, що прицмокували, не робили процес менш цікавим, навпаки все це надавало старшому відчуття невинності. Він намагався не відводити погляду від Семмі, який наполегливо намагався зробити йому приємно. Він лише обхопив своєю великою долонею тонку шию Сем і намагався проштовхнути себе ще глибше, відчуваючи, як молодший пускає струмки слини на ліжко. Не дивлячись на можливі сльози на очах молодшого, Дін робив це дуже ніжно, відчуваючи згоду Семмі. Обмацуючи кадик свого брата, він упирався голівкою прямо в горло, випускаючи з себе голосні, неприховані тепер стогони.
Семмі вже чув тієї ночі, як Дін тихо стогне йому на вухо, але тоді це було зовсім по-іншому. Нині він не соромився ні себе, ні брата. З відкритого рота сочилися зітхання, стогін і приємні слова. Сем уже не міг стриматись і, відсунувши руку Діна убік, він розвернувся і ліг на живіт. Він виглядав так само як у ванні: голова з плечима упиралася в м’який матрац, а дупа випнулась вгору, відкриваючи Діну чудовий вид на рожеву дірочку Семмі. Тієї ночі він не міг розгледіти брата як хотів би, а зараз перед ним з’явилася чудова нагода не поспішаючи дивитися і обмацувати своїми грубими шорсткими пальцями стегна молодшого. Несподівано для Семмі, Дін припав язиком до його дірочки, вилизуючи і проникаючи всередину. Старший читав, що таке розслаблює тіло. Сем не зміг стриматися від гучного “зроби так ще раз”, і він піддався задом прямо в обличчя Діна, насаджуючи себе на його довгий язик. Він відчував себе незвичайно, здавалося ніби він дівчинка, знята Діном у мотелі. Але він був його братом, хоч так і настирливо хтиво бажаючим його.
Дін оглянув кімнату на предмет якоїсь олії і зрозумів, що нічерта не підготував до цього моменту. Він взагалі не міг припустити, що їхнє зближення в подібному вигляді може взагалі статися. Семмі помітив занепокоєння старшого і дістав з кишені жирний крем для рук.
– Я користувався ним, – він простягнув його в руки Діна, – У душі, щоб не було боляче.
       Дін видавив якнайбільше крему собі на член і на задній отвір Семмі. Така велика кількість була викликана страхом за пошкодження проходу молодшого, який той так дбайливо лікував два тижні.
– Якщо тобі буде боляче, говори відразу ж, – сказав Дін з видихом, приставивши член до молодшого.
       Він розсунув ягідниці Семмі і кількома короткими рухами проникнув у його, все ще вузький, але за відчуттями більш розроблений прохід. Семмі ще сильніше прогнувся в спині, в кулак зімкнувши вовняну ковдру. Дін провів пальцями по вигину спини молодшого, насолоджуючись шаленою близькістю. Зараз він міг упиватися процесом, розмірено вторгаючись глибше, поки нутрощі Семмі могли приймати його. Він обвів долонею стегно, проникаючи під живіт Семмі та охоплюючи його вологий член. Паралельно тому, як він рухався всередині брата, його рука робила різкі, досить грубі рухи по органу Семмі. Діну було приємно дивитися як молодший, закидаючи голову назад, роняє стогін у приміщення, просочене їх потом та одеколоном. Йому було приємно розуміння того, що цей стогін вибиває він своїми рухами та дотиками. Дін рухався все швидше. Темне вологе волосся молодшого обліпило плечі, Дін намагався прорідити однією рукою їх, насолоджуючись такою розкутістю юного тіла під ним.
        Дін переклав обидві руки на оголену ніжну шкіру дупи Семмі, і почав грубо насаджувати молодшого на себе. Семмі, задихаючись від почуття заповненості всередині, пестив свій збуджений член, розуміючи, що його накриває. Ще пару рухів рукою і він, як і тоді у ванні, скінчив під себе, притулившись животом до мокрої плями. Все тіло пульсувало, це відчував і Дін, відчуваючи, як затремтів його маленький брат. Дін притиснувся до Семмі, поклавши того на живіт і обхопив руками його торс. Все нагадувало ту ніч, він ловив постійні спогади про той день, коли брат звивався та хникав, благав його припинити. Тільки в даний момент це був акт кохання, і Діну хотілося б ось так ось ще всю ніч любити його. Але зрадницьке пульсування буквально змусило Діна швидко рухати стегнами назустріч м’якому, розслабленому Сему. Прискорене дихання переросло в рик, що проносився над вухом молодшого. Дін кінчив у Семмі, боляче стиснувши синець, що ще не зійшов. Він цілував братові вуха, відчуваючи солоний піт у себе на губах. У кімнаті було дуже душно. Під вагою старшого Сем мало не задихався. Ледве роз’єднавшись, вони вляглися поруч один з одним, уставивши погляд на темну стелю. Дін поклав голову Семмі на свої спітнілі груди і погладив його по плечу, з якого впав бинт, а рана почала знову кровоточити.
– У ванні, – почав говорити Дін, майже перевівши дихання, – У домі у ванні ти використав крем для чого? – насправді він уже точно знав, що Семмі робив із кремом.
– Не для рук точно, – усміхнувшись, сказав молодший.
       Дін не змушував вимовляти те, чого той не хоче. Просто він тепер зрозумів, чому молодший сидів у ванні по годині, ніколи не вимикаючи воду.
– Ти ж розумієш, що все, що тут відбувалося, ніхто не повинен дізнатися? – підвівшись, Дін глянув на брата, -Тільки між нами.
       Безмовно Сем дав зрозуміти старшому, що всі моменти між ними залишаться секретом. Та й розповідати комусь про таке було б дивно.
       Не дивлячись на задуху і брудні тіла, Вінчестери заснули під тьмяним світлом нічника, вперше за два тижні відчувши розслаблення. Більше нічого не турбувало голову, крім можливих наслідків за свої заборонені бажання. Спокійний Сем вмостився на плечі Діна, нарешті провалившись у сон.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь