Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Рожеві повітряні замки

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Це моя перша робота. Надіюся вам сподобається. Чекатиму відгуки та критику. 

-Ні, ні, ні Міністре, цього бути не може, я проти цього! – ніяк не міг вгамуватися Драко Мелфой – я не збираюся довіряти своє життя Грейнджер!

– Ой, повір Мелфой, я сама не горю бажанням бути тобі за няньку. Ніби немає мені більше що робити, окрім того щоб тобі носа витирати! – спритно відповіла Герміона Грейнджер.

– Так, все, досить! Я сказав і це моє останнє слово. Вам, містер Мелфою, для переговорів з міністром маглів, згідно з регламентом, потрібен тілоохоронець, тим більше міс Грейнджер найкраще розуміється в маглівських справах і політиці, так що щей вам допоможе, – сказав Міністер Магії і вийшов з кабінету преговорів гримнув дверима.

Двоє молодих людей, які залишилися в кабінеті, ще довго свердлили один одного поглядами, а потім колишній слизеринець не витримав і сказав:

-Ну що, Грейнджер, це ти попросила Міністра приставити тебе до мене? Хочеш бути до мене поближче? – з лукавим поглядом мовляв Драко – тиждень провести зі мною в Парижі, пліч-о-пліч, будучи разом кожну секунду цієї подорожі, дивись не закохайся.

-О милий, я думала це ти настільки закоханий в мене що не відриваєш погляду вже більше 15хв? Я чула як ти просив щоб тобі дали охоронця, кращого з кращих серед аврорів, а одже це ти напрошувався бути зі мною у цьому відрядженні – підходячи впритул до колишнього ворога, не відриваючи погляду від глибоких сірих очей, які вже стріляли іскрами, грайливо говорила Герміона – адже ці 7 днів, і щей 7 ночей, проведених в одному номері, будуть для тебе єдиним шансом побути хоч трішки з гідною дівчиною про яку ти так мрієш днями і ночами, судячи з твоєї слини, яка ось-ось капне з твоїх губ.

На цих словах дівчина швидко розвернулася і чкурнула за двері, залишивши Мелфоя стояти із широко розплющеними очима і привідкритим ротом. Адже навіть подумати не міг, що ця всезнайка може бути такою палкою. Ті його слова були лише для того щоб її вивести з себе, що він і робив колись у школі. Після її закінчення вони часто пересікалися в Міністерстві Магії, але більше ніж «Привіт» чи «Ось підпиши» сказано не було. Свої погляди щодо бруднокровок він звичайно перегледів, але подружитися з героїнею війни він не  зміг. Не  зміг тим що вважав їх занадто різними, він не погоджувався з її поглядами, словами і твердженнями, можливо більшою мірою лише через те, що ті чи інші слова сказала саме вона. Але в одному він був згідним з нею – він днями і ночами думав про неї.

*                            *                                *

Герміона Грейнджер була найкращим аврором у всьому міністерстві. Незважаючи на те що її найкращий друг був головою Відділу Аврорату, він зовсім не заперечував що цей титул дістався саме їй. Це і слугувало причиною, чому вона була прикріплена до Драко Мелфоя у цьому відрядженні, яке слугувало задля покращення роботи між Міністерством Магії та членами парламенту інших різних країн, у даному випадку Франції. Її часто відправляли у такі поїздки між магами і маглами, так як вона одна з тих які найкраще розуміються у специфікації їх роботи.

Але ця поїздка буде особливою. Вона має бути охоронцем самого Мелфоя і не просто охоронцем, а жити з ним у одному номері і прикидатися його дівчиною, щоб міністри протилежної сторони не запідозрили, що Драко не досить компетентний у справі маглів, і само собою для перестраховки.

Герміона не знала як вона має перенести цей тиждень. Вибігши з кабінету після невеликою сутички з колишнім ворогом, вона побігла в свій кабінет і закривши двері переводила подих і дякувала Мерліну, що дав їй сил не накинутися на такі спокусливі губи Мелфоя. Ще з шкільних часів цей егоїстичний слизеринець привертав її увагу до себе, шкода що це було в сутичках та сварках, але вона знала що це  було завуальовано під симпатію, точніше вона себе в цьому переконувала. І ось з плином часу її цікавість до нього не поникла. Так вони не спілкувалися але вона не раз ловила його погляди на собі. Глибоко дихавши дівчина собі повторювала:

– Так Герміона, будь спокійна, ну і що, що він дивися на твої губи, і що, що ти відчувала жар його тіла, і як сильно почало битися його серце, після того як ти підійшла до нього так близько. Не будуй рожевих повітряних замків, тільки не знову.

Так, це відрядження обіцяє бути ну дуже палким.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь