Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Після концерту

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Що це блять було на концерті? – Сан міцно тримає за руку Мінгі, який, при великому бажанні може вирватись, але не виривається, спеціально даючи Чхве відчути контроль. 

– Що таке, Сані? Щось не сподобалось? Ми ж навіть не поці… – Мінгі тихо сміється і обертається, коли в номер заходить Ву. Хлопець дивиться на них обох спочатку здивовано, але потихеньку в його очах починають з’являтися маленькі іскорки похоті.

– А що у вас тут відбувається? – Він замикає двері і обережно, немов кошеня до молока, підступає до хлопців.

– Нічого, сонце, просто питаю в Мінгі чому він так притягнув тебе до себе на концерті. – Сан все ще міцно тримає зап’ясток Мінгі, а Уйон підходить впритул, ніжно веде пальцями спочатку по руці Сана, до його пальців, розтискає їх і бере в свою руку.

– Сані, нічого такого між нами ж не сталося, та і… Навіть якби він був до мене ще на міліметр ближче, хіба тобі не сподобалось би? – Чон підморгує Мінгі, тягне до себе руку Сана і проводить по собі, від шиї, до грудей і нижче, до животу.

– Уйон, що ти… – Сан не встигає договорити, бо Ву накриває його губи своїми і цілує так гаряче і жадібно, поки притягує до себе Мінгі, який тихо сміється і тягнеться губами до його шиї. Все це для них трьох вперше, по-новому і дуже спонтанно. Але вони молоді і гарячі, а руки Мінгі на талії, здаються Сану зараз найкращим, що він відчував за все життя, окрім, звичайно, рук Уйона.

– Бачиш, а тобі ще щось не подобалось. – Шепче Сон, блукаючи руками по тілу Чхве, поки Уйон цілує вже його шию і тягнеться руками до края все ще вологої після концерту, темно-зеленої майки.

– Може мені не подобалось саме те, що ти зробив так з ним, а не зі мною. – Сан притягує Чона до себе, трохи відштовхуючи Мінгі і різко цілує, жадібно, дивлячись в очі Сону, що задоволено облизує губи в цей момент. В кімнаті стає занадто жарко, а Сану здається, що в очах все пливе, коли Мінгі дістає з тумбочки біля ліжка дві невеличкі іграшки і баночку смазки. 

– Чому дві? – Сан не помічає як опиняється на ліжку напів-оголений, він лише відчуває на собі погляд темних очей Мінгі і вологі, м’які губи Уйона на своїй шиї, грудях. Він розстібує тонкими пальцями його штани, задоволено прицмокуючи. 

– Дві, Сані, тому що сьогодні я граю з вами по моїх правилах. Так, Ву? – Сон гладить Уйона по голові, зариваючись пальцями в його темне волосся і той мичить, не відриваючись від Санового тіла. 

– Хороший хлопчик, Уйоні, а тепер, роздягнись і сам. – Сан затамовує подих, коли зустрічається очима з Чоновими. Його погляд дикий, він усміхається і зтягує з себе зайвий одяг за лічені секунди. Все немов в тумані, немов в якомусь дорогому фільмі для дорослих, Сан погано розуміє що відбувається, але йому дуже подобається, особливо, коли він залишається зовсім без одягу, біля Уойну, і відчуває приємну вібрацію всередині. 

– Мінгі, не так сильно, я… – Уйон тихо стогне і намагається видерти телефон з рук Сона, але той відштовхує його, змушуючи впасти на ліжко, біля Сана. Чхве цілує його, аби заткнути голосні стогони, а сам відчуває, як вібрація стає сильнішою. Дихати все важче, стримуватись теж, всередині все палає яскравим полум’ям, разом з його думками і принципами, разом з правилами. Зараз занадто добре, щоб думати, зараз хочеться лише цілуватися з Уйоном безкінечно. 

– Якщо хоч хтось із вас застогне, я не дам вам кінчити сьогодні, зрозуміли? – Сон сидить на кріслі навпроти, легко проводячи пальцем по екрану телефону вгору-вниз, змушуючи іграшку працювати то сильніше, то слабше. 

– Угу… – Протягують обоє в унісон і Сан продовжує цілувати Ву, аби тільки той був тихіше. Руки Чона блукають по тілу Сана, перетягують його на себе, а його нігті сильно впиваються в тонку шкіру, від чого Сан не стримується. Сон знижує силу вібрації до мінімальної і Ву під ним незадоволено лається, знову притягує до себе і цілує жадібно, агресивно, прикушуючи губу майже до крові. Його тіло відчуває тепло Уйонового тіла, його член на члені і животі Чона, Сан, ніби п’яний, відчуває, що майже доходить піку і в екстазі викрикує ім’я коханого.

Іграшка всередині зовсім перестає працювати і Сан чекає декілька секунд, але чує лише важке дихання Уйона і тихий сміх Мінгі. Він сідає біля Ву на ліжку, повертається до Сона. 

– Ти сьогодні якийсь занадто не слухняний, Сан. – Мінгі зкидає майку і встає з крісла, а в його руці опиняється пояс від його темних джинс, тканина яких сильно натягнулася в зоні паху. 

– Що ти… – Сан розуміє, що на нього чекає, і йому це подобається ще більше. 

– Повернись, Сані. А ти, Ву, – Мінгі дивиться на хлопця, що важко дихає, – ти будеш рахувати до 12. – Мінгі все ще стоїть над ним, коли Сан міцно заплющує очі і повертається, впираючись колінами в матрац, так, щоб було зручно. Чон над ним дихає вже спокійніше, а Мінгі спочатку дуже ніжно гладить його сідниці, перш ніж він отримує перший удар. 

– Блять! – Шкіряний пояс ніби обпікає шкіру, а Уйон гладить його по голові, коли каже “раз”. 

– Тихіше, Сані, будь хорошим хлопчиком. – Мінгі цілує його шию і тут же вдаряє ще раз. Раз за разом, Чон тихо рахує, а Мінгі б’є його, то сильніше, то слабше, аж раптом, Уйон збивається. Ну а як тут не збитися, коли твій коханий лежить перед тобою ось так, а хлопець, про чиє тіло ти часто думаєш по ночах, стоїть біля нього напів-оголений. 

– Вибач, Мінгі, я… – Чон задоволено хіхікає, коли Мінгі жестом показує йому лягти теж. Він ще довго вмовляє його не робити цього, відтягуючи для всіх трьох момент насолоди, але Мінгі різко перевертає його на живіт, міцно стискаючи талію і піднімає вгору сідниці. 

– Сані, можеш робити що хочеш, але не заважай мені, добре? Твій хлопець сьогодні теж вирішив погратися. – Мінгі підморгує йому, і Чхве тут же сідає біля нього на підлогу. Він розстібає чужі штани і стягує їх вниз разом з білизною, коли його хлопець голосно стогне на ліжку. Сан цілує стегна Мінгі, трохи прикушуючи шкіру, вибиваючи з нього тихе ричання. 

– Тепер тобі треба бути тихіше, Мінгі. – Він облизує член Сона, проходячись язиком по всій довжині, заковтує повністю, блукаючи руками по його стегнах. Мінгі заривається пальцями в його волосся, трохи відтягуючи назад, сам насаджує його на себе, а іншою рукою ще тримає пояс, яким вже не так сильно, але продовжує бити Ву. 

– Так не чеснооооо… – Протягує Чон, коли обертається і бачить свого хлопця на колінах перед Мінгі. 

– Не чесно, кажеш? Сан, як думаєш, ми можемо щось з цим зробити? – Він усміхається і дивиться в очі то одному, то іншому. Мурахи табуном пробігають по шкірі Сана і він киває головою, а потім встає і перевертає Уйона на спину. Сан цілує його, вже ніжніше, відчуває, що Ву трохи втомився, поки Мінгі лягає біля них і покриває поцілунками його спину, шию. 

– Йди сюди, Сан. – Сон дістає з нього і Уйона іграшку, дозволяючи Санові нарешті опинитися ближче до Ву. Чон міцно обхватує його талію ногами, поки цілується з Мінгі, а сам Сан рухається в ньому спочатку повільно, поступово пришвидшуючи темп. Їх руки одночасно опиняються на члені Мінгі, змушуючи Сона голосно застогнати і Уйон тихо, чутно лише для Сана шепоче “давай зробимо йому приємно”. Їх руки рухаються то швидше, то повільніше, поки Сан так само то шкидко, то повільно, рухається всередині Уйона. Ліжко під ними трохи скрипить, а голосні стони Мінгі змушують забути про все на світі. Кімната наповнюється криками, хлюпанням і голосними подихами, а троє хлопців кохаються, здається, наче вперше і востаннє в житті. Сан доходить піку перший, він з криком кінчає всередину Ву, і вже за декілька секунд відчуває як той і сам сильніше стискається довкола нього. Напів-прозора біла пляма з’являється на животі Уйона і він цілує Сана, наче востаннє, коли Сан відчуває як по їх з Ву руках теж стікає тепла рідина. Мінгі по черзі цілує їх обох, а потім іде за вологими серветками, якими ніжно витирає Уойна і їх з Саном руки, а потім витирається і сам. 

Хлопці тихо дихають на ліжку, накрившись теплою ковдрою, коли Мінгі все прибирає і лягає біля них. Уйон від втоми, вже майже засинає, а Сан ніжно обіймає його зі спини. 

– Чуєш, Мінгі. – Крізь напів-сон шепоче Чон.

– М? – Мінгі грається з його волоссям, сплітає пальці на руках в замок.

– Ми з Ву подумали, що треба якось ще таке повторити. – Сан підморгує йому і, закинувши ногу на Уйона, закриває очі. Ву тягнеться до Мінгі, притискає його до себе і вони втрьох засинають на великому готельному ліжку. І не важливо, що завтра вранці, всі троє просплять сніданок. Головне, що вони все вирішили.

ь писати…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Після концерту