Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Початок нового життя і розбирання системи (v2.2)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Прокинувшись від звуків мами я вийшов з кімнати і пішов на кухню де я побачив жінку Японськоі внішності з голубити як небо очима і фіолетовим волосям то Саторі Сато ,що працює за плитою і батька чоловіка атлетичної форми й Української внішності з рудим волосям і зеленими я амефист очима, який зараз попиває каву й читає газету (Василь Коваль).

Тато-Привіт синку як тобі спалося?

ГГ-Добре тату

Після короткої розмови ми почали істи мамену стріпню. Я виявилося батько має ІТ-біснес ,а мати жриця храму Хакурей ось тута в мене почалися зароджуватися підозри  чи раптом всесвіт повязаний з ав тоухоу проджекта і як на зло то підтвердилося.

«Теревізор»- нещодавно поїзд пропавший місяць тому повернувся назад, пасажири говорять що нічого не помятають крім того як вони зайшли на поїзд поїхати до родичів, поліція вела слітство та і не змогла нічого знайти

«Система, поясни мені, будь ласка, про Внутрішній світ і Данжи »–думкою вітправив запитання до системи.

=== Відповідь ===
=== Внутрішній світ або скорочено «ВС» у відношенні внутрішнього світу вашого підсвідомості, є карманним виміром вашого інвентарю, тобто, ви можете взаємодіяти з предметами всередині ВС та використовувати їх для створення інших речей. По своїй пам’яті можна вивчити різні техніки та навики (в теорії) для практичного застосування===

=== Данжи – це локації, з вражаючими мобами, з яких падає різний дроп у вигляді досвіду та грошей, так ще може випасти низькорівнева зброя, наприклад:.. Сюрикени або кунаї. Наприкінці кожного данжа є Босс, який сильніший звичайних мобів данжа в 20 разів. У разі перемоги над босом, вам буде надано сундук з нагородою для проходження. Час в данжі тече по іншому в відміність від зовнішнього світу 1к1000. ===

Гарно, я зможу зайти в данж і моє зникнення не помітять.

За час коли я задавав питання і получав відповіді встих зісти мамину стрипню й вирішив піти в свою кімнату.

Гг-мам я пішов до себе в кімнату.

Мама- Добре тільки там довго не затримуйся.

Війшовши в кімнату лягши на лішко вирішив поглянути  в статус

«Статус» – ГГ задав мислену команду і перед ним вискочило віконце

– Cтатус –

Імя: Хідекі Сато (Федун Віктор) 

Вік: 8 років 

Рівень:1 (0/200)

Класс: Заблоковано до 50 рівня 

ОЗ:45 (((Сила*Витривалість)/2) + родослівна, титули, геноми, особливості і таке інше ГГ)

Енергія Хакурей:(Заблоковано)

Мана:(Заблоковано)

ОМ(Очки магазина):0 (використовується для покупок в Магазині (може бути конвертовано в ОА в розмірі 1:1))

ОА(Очки Акуціону):0 (використовується для покупок в Аукціоні (може бути конвертовано в ОМ в розмірі 1:1))

ОС(Очки Системи):0(використовуватися рішень,фокусів, ідей і таке інше.)

ОТ(Очки Технологій):0(може використовуватися для більш швидкого вивчення технологій ,покупок технологій в магазині технологій, створення і поліпшення навичків і таке інше.)

ОБД(Очки Бойового Досвіду):0( може використовуватися для поліпшення, створення бойових навичків, тактик, доктрин і таке інше.(Слова Автора: ОБД ніяк напряму не впливає на бойовий досвід. Його можна витрачати для копіювання або більш шидкого вивчення навичків  під час бою або коли тренеруєшся і таке подібне. Добувається пасивно коли теренеруєш те що повязано з боєм чи стратегією))

ОБ(Очки Будівництва):0(може використовуватися лише для будівництва)

Баланс: 0 йен

Сила: 10 (Для дитини свого віку ви довольно сильні)

Витривалість: 8 (пробіхти 500 метрів Легко!)

Спритність: 6 (Ви довольно проворні для дитини)

Мудрость: 45 (Ви вмієте думати досить добре)

Интеллект : 45 (Ви можете грати в шахмати проти любителя в бліц, але на перемогу не очікуйте)

Удача: 40 (є шанс, по дорозі додому, найти на землі 2-5 йен)

Контроль: 1000 (наймовірно, вашему контролю завидує Патчули Ноуледж)

ОХ(Очки Характеристик):0

Навички/Техніки: немає

Стихії

1.Вітер 10%

2.Блискавка 2,5%

3.Вогонь 2,5%

4.Вода 7.5%

5.Земля 5%

Титули і Особливості: «Розвернути» 

Родовід: «Розвернути» (Тут показується дерево роду і бонуси які оно надає)

Дерево технологій: «Розвернути»(Тут є технології які можна вивчати за допомогою ячейок технологій і ОТ)

Дерево фокусів: «Розвернути»(Тут є Дерева фокусів які можна вивчати за допомогою ячейок системи)

Ідеї: «Розвернути» (Тут є ідеї які надають бонуси в даний момент або можуть вплинути на сюжет залежно від вибору)

Рід Хакурей(немає бонусів чи дебаффів)

Рід Ковалів(немає бонусів чи дебаффів)

Ідеї за Очки ОС,ОБ,ОБТ,ОТ: (Тут є ідеї які надають бонуси в даний момент або можуть вплинути на сюжет залежно від вибору)

Будівництво: «Розвернути» (Тут можна контролювати будівництво і будувати будь-що завдяки будівлям, що генерують ОБ(Очки Будівництва) і будь навіть за картою(в іншому просторі) за потреби того, щоб в вас були будівлі, які не можна знищити чи відібрати. Тобто якщо в вас буде потреба побудувати стіну  то ви зможете ,це зробити моментально або через деякий час все залежить від ваших потреб і від кількості ОБ. Будівлі також можуть генерувати і інші бонуси все залежить від того яка на вигляд будівля, призначиння і розмір)

Промисловість та Ресурси: «Розвернути»(Тут є промисловість та ресурси. Промиловість виробляється на фабриках чи в яких інших підходящих будівлях. В даному випадку промисловість генерує ОВ(Очки Виробництва) які використовуються лише для виробництва товару. Чим підходящя для цього будівля і чим більша ефективність виробництва певного виробу тим ліпша якість і більша кількість вироблено. Також якість і кількість залежить й від кількості ресурсів. Щодо ресурсів то їх можна получати коли видобуваєр ресурси в знерованому світі. Але відміність в тому що будівлі які видобувають ресурси можуть видобувати їх нескінченно і при цьому вони не будуть закінчуватися. Наприклад збудував собі шахту на джерелі залізної руди ось і получаєш залізну руду необроблену, чи побудував ферму і посіяв певний вид рослин ось і получаєш їх в нескінскінчено. Незвахаючи на те що ти можеш їх виробляти нескінчено обєми генерації ресурсу обмежені. Щодо якості і кількості генеруйочого ресурсу то вона в всіх завжди буде однакова на початку, але з часом кількість і якість збільшуються. Наприклад ти побудував ферму яблук певного сорту проходить певний час і кіль і якість ресурсу збільшується ,а сам сорт вже помінявся на більш ліпший.)

Рішення: «Розвернути» (Тут є рішення які надають бонуси, Ідеї і багато чого іншого) 

Згенеровані Світи: «Розвернути» (Тут є світи які ви згенерували)

– Репутація –

– Інвентарь –

Магазини і Аукциони: «Розвернути» 

Магазин за ОМ (тут вам можна купити МАЙЖЕ все )

Магазин за ОС (тут вам можна купити бонуси до будь чого за ОС)

Магазин за ОТ (тут вам можна купити технології, навички і таке інше за ОТ.)

Магазин за ОБД (тут вам можна купити бойові навички, тактики і таке інше за ОБТ.)

Магазин за ОБ (тут вам можна купити технології будівництва, будівлі і і таке інше за ОБ.)

Аукціон (тут вам можна купити все що продають інші гравці)

– Форум -(тут вам можна спілкуватися з іншими гравцями публікувати статі і таке інше. Іншими словами це інтернет для Гравців як ви)

– Квести –

– Настройки –

Ось тут коли я вже розбирався й мені система все пояснювала й над деякими то пояснюваннями в мене голова боліла через потік інформації.


Примітки:

Розділ все ще може перероблятися

знову наголошую що
чекаю ваші відгуки та критику:)

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь