Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Популярність її наслідки

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

   Одного звичайного дня Еліс і Кетрін прогулювались коридорами коледжу під час перерви між парами. Зупинившись біля одного з підвіконнь, Кетрін дістала з невеликого рюкзака дзеркальце і помаду яскравого червоного кольору. Дівчина стала старанно вимальовувати контур пухлих губ. Ел уважно спостерігала за рухами подруги, але в один момент зрозуміла, що достатньо витріщатись на подругу. На долю секунди їй здалось, що вона щось відчуває до Кет, але ці думки швидко розвіялись..

– Слухай, Ел, чому ти не фарбуєшся? Мені здається, що ця помада дуже гарно підкреслить твої вуста.

Еліс майже не користувалась косметикою; все, чим вона користувалась – це консилером, щоб приховати недоспані ночі і прищики, що з’явилися, ймовірно, від стресу, а також блиском для губ, який хоч трішки, та рятував її пересохлі і потріскані губи. Почекавши кілька секунд, Кетрін підійшла ближче до Еліс і акуратно почала фарбувати її губи. Провівши першу яскраво-червону смужку, Кет подивилась у очі подруги. Та ж стояла і слідкувала за рухами Кетрін не відводячи погляду. Вони були дуже близько одна до одної, відчували дихання одна одної, і між ними зародилися якесь тепло…Їхні губи, немов магніти притягнулися і злились у поцілунок. По тілу Еліс пробігла хвиля мурашок. Поцілунок був дивним, але таким приємним, що вона не могла собі дозволити зупинитись. Через кілька секунд Кет зупинилась, і продовжила почату справу. Еліс почувалась досить таки спантеличено,вона думала: “можливо вона має до мене почуття, чи я це все сама собі вигадала”. Кетрін швидко дофарбувала подругу, і закінчивши потрусила перед подругою дзеркало, закликаючи поглянути. Ел з цікавістю поглянула у люстерко. Вона дивилася і не могла повірити, що звичайна помада могла її змінити. Вона раптово вирівнялась, і придивилась у дзеркало трішки уважніше. У відображенні дзеркала вона побачила гарну панночку, і їй це сподобалось. Кет, помітивши захват подруги, запропонувала їй туш для вій, у Еліс ніби загорілися очі при погляді на маленький тюбик. Вже через кілька секунд Ел виглядала неперевершено. Її захват можна було побачити по блиску очей. Їй дуже подобалось її відображення, тому вона вирішила, що настав час для змін.

    Вже після останньої пари дівчата попрямували до найближчого магазину косметики. Зайшовши туди, вони були в неймовірному захваті. Очі розбігались по світлих блискучих полицях із різними засобами. Вони стали обирати, що підійде саме для Еліс. Обравши косметику, Еліс вирішила шо пора змінювати і стиль одягу. Дівчата бігали по магазинах і навіть не помітили, як настав вечір.

    З величезними пакетами дівчата стояли на виході з магазину та очікували своє таксі. Вже через кілька хвилин перед ними стояла чорна машина із жовтою шашкою “Таксі”. Дівчата з широчезними посмішками сіли у машину і поїхали додому. Таксист виявився досить таки приємним хлопцем, років двадцяти двох, з дуже виразними сірими очима. Усю дорогу він розмовляв з дівчатами, всіляко жартував і робив компліменти. Неможливо було не помітити його прихильність до Еліс. Дівчині дуже подобалась така увага, і вона була впевнена, що її новий образ посприяв цим подіям. 

   По дорозі додому дівчата вирішили, що залишитись на ночівлю у Кет, буде гарною ідеєю, тому таксист підвіз їх до самого будинку Кетрін. Він люб’язно допоміг подругам з пакунками, та дуже обережно попросив номер телефону Еліс. Вона, звісно не могла відмовити такому хлопцю, тому з радістю написала свій номер на одному з чеків, який їй дали у магазині. 

   Весь вечір дівчата провели святкуючи початок “нового життя” Ел. Вони пили шампанське та приміряли нові вбрання. На жаль святкувати довго дівчатам не вийшло, бо пари на слідуючий день ніхто не відміняв. Подругам довелось вкладатись спати та очікувати, як коледж відреагує на “нову Ел”. 

   Вже наступного ранку всі погляди коледжу були приковані до Еліс. Вона виглядала просто неперевершено. За доволі таки короткий час, вона з сіренької мишки стала ледь не найпопулярнішою дівчиною у коледжі. Кетрін реагувала на це досить дивно, їй це явно не дуже подобалось, але подрузі вона цього не казала. Кілька тижнів Кет вела себе достатньо незвично: вона була постійно нервова і роздратована, часто говорила досить неприємні речі, при спробах обговорити її поведінку намагалась уникати Еліс.  Ел не розуміла, що стало причиною такого ставлення до неї, але таки пояснення не змусило себе чекати надто довго. 

   Кетрін, аби уникати подругу, часто проводила час в кафетерії. Еліс помічала, що частенько вона сиділа не одна. Майже кожен раз за столиком з Кет сидів дивний хлопець. У нього була досить незвична зовнішність: він не відзначався особливою вродою, мав багато татуюваннь і пірсинг в різних місцях на лиці. Спостерігаючи за тим, що вони робили за столиком, могло здатись, що вони пара. Хоч Ел дізналась про існування дивного друга, їй це не додало ясності у ситуації. 

   На кінець 1 семестру навчання у коледжі була запланована вечірка.  Еліс вирішила, що пора б розбавити нудні дні навчання і вирушила на шопінг, щоб знайти відповідне вбрання. Дівчина навіть не уявляла що її там буде чекати. 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Популярність її наслідки



  1. Кітик така погана подружка. Лісик також заганяє себе в якісь незрозумілі рамки. Загалом мені здається що се якійсь ромком з соплями і консілером.
    Лю вас з ніжих лісиків Маневиччини.
    Бережіть себе і Україну в собі.