Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Побачення наосліп

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Банчан

 

Так звали хлопця, що сидів навпроти.

 

Він був айдолом.

 

Лідером групи, яка була популярна зараз не так у Кореї, як у всьому світі, наступаючи на п’яти світових зірок із величезною швидкістю.

 

Він був гарячий, безумовно, його прес, широкі груди і накачані ноги з пружним задом разом давали надзвичайно сильний ефект.

 

А його виточена лінія підборіддя та глибокий погляд під густими віями змушував трусики будь-якої дівчини намокати за три секунди.

 

А коли він заговорив, своїм басовим глибоким голосом репера, ти закусила губу, за інерцією закинувши ногу на ногу.

 

Так, він був ідеальний, у всьому.

 

Але тільки його самовпевненість і манери були лайном собачим.

 

Ти ненавиділа самовпевнених засранців, а в цього хлопця впевненості було більше, ніж у всіх присутніх у залі чоловіків та жінок разом узятих.

 

Його усмішка і сміливий погляд говорили про те, що він точно знав, що цієї ночі дівчина опиниться в його ліжку.

 

І як би вона не хотіла того ж, втерти йому носа їй хотілося сильніше.

 

– Так ось, ми з хлопцями сіли в тачки і як рвонули… Як думаєш, хто переміг у гонці?

 

– Звичайно ж ти, – з нудним виглядом відгукнулася ти, прибравши волосся за спину і шумно видихнула, – Знаєш, я згадала, що мені час додому. Справи. Дуже важливі справи.

Ти кивала, піднімаючись зі свого місця і беручи сумочку в руки, показуючи, що це побачення тобі було не цікаво.

 

– Що? Які справи? Я думав, – розгубився хлопець, – Сьогодні ти підеш зі мною. Ну, до мене.

 

– Я не знаю хто і що тобі про мене розповідав, але .. – ти нахилилася до хлопця, спираючись однією рукою на столик, від чого виріз на твоїй сукні оголив шикарні груди трохи більше, а погляд хлопця опустився туди ж, – В очі дивись! – друга долоня лягла на підборіддя і підняла його, від чого хлопець підняв погляд вище, а щелепа закрилася. – Я не з “тих” дівчаток. Пробач.

 

Крива усмішка і ось уже дівчина ловить таксі на вулиці, відчуваючи водночас хвилю перемоги та розчарування, бо хлопець коштував тієї ночі з ним.

 

Без зобов’язань.

 

Без зайвих запитань.

 

Якби він не поводив себе так…

 

Крута тачка зупинилася коло твоїх ніг, і він вийшов, запрошуючи сісти.

 

– Я реабілітуюсь. Обіцяю, – мила, трохи збентежена посмішка і погляд сповнений надії зламав тебе.

 

Ти здалася.

 

І ось ти вже мчиш з ним містом, танцюєш під його співи на пляжі. Ви напилися дешевого вина і плавали голяка у нічному океані.

 

А на ранок прокинулись у його ліжку.

 

Здається, це буде не на одну ніч.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь