Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Перше перетворення

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Глава 1

Це був Миколин день народження, йому виповнювалося 20, вони влаштували невеличку вечірку в гуртожитку. Микола з усіма радо спілкувався, найбільше йому сподобався подарунок Тараса, і то зрозуміло, бо хлопець проморочив йому всі мізки, постійно заводячи в магазин і тикаючи на фігурку, кажучи, що після отримання стипендії одразу купить. Людей було небагато, чоловік зо п’ять.  Впринципі, це були всі з ким він близько спілкувався. Звісно на вечірці був алкоголь, але як тільки Микола зробив ковток, в очах спочатку потемніло, і він для того щоб не впасти сфокусувався на стінці. Згодом він почав бачити перед собою невідомих істот, що посміхалися йому і манили до себе. Він розумів, що це не правда, але він це бачив. Тарас помітив, що Микола витріщився на стінку, він навіть не надпиваючи, відставив бокал. Алкоголь, Тарас і Микола обирали самі, тому Тарас був упевнений, що вино не отруєне. Хлопець сів ближче до Миколи і обійнявши його, запитав. 

— Ти як? Все добре? 

Микола замотав головою. 

— Тарасе, я бачу перед обличчям якихось істот. 

Тарас налякався, але швидко зорієнтувався, що потрібно, щоб всі пішли. 

— Люди, перепрошую за незручність, але Миколі погано, можливо краще буде припинити вечірку. Як мінімум ми далі святкувати не взмозі. 

— Миколо, потрібна допомога? 

Микола не відповів. 

— Я думаю я справлюся сам. 

Так всі і розійшлися. Тарас обійняв Миколу. Він взяв його за обличчя і глянув у вічі. 

— Ти як? 

Микола зосередився на його очах. 

— О, я бачу тебе, а не цих дивних істот, хоча все одно відчуваю їх присутність 

Тарас ніжно тримав Миколу за обличчя. Подав йому води. 

— Випий. 

Микола випив. Йому трохи полегшало. 

— Ооо, воно пропало. 

Тарас посміхнувся. 

— Я радий, тоді будемо спатки? 

— А як же алкоголь і гулянка? 

— Миколо, боюся, але краще тобі поспати. Відсвяткуємо, коли тобі буде добре. Попробуй заснути, а я піду в душ. 

Так Тарас і лишив Миколу в кімнаті, пішовши. 

Хлопець лежав на ліжку і втупився в стелю, перед очима він бачив якихось невідомих істот, що кричали йому, що його термін закінчився. Тут у кімнату зайшов його сусід, Тарас, що повернувся з душу він підійшов до Миколи. 

— Знову галюни?

Микола не звернув уваги на хлопця, той сів йому на пресс і глянув йому в обличчя. 

— Микола! 

Хлопчина не озивався, той схопив його за лице і глянув йому у вічі. 

— Микола!

Микола глянув на нього. 

— Знову? Галюцинації? 

— Тааак, я знову бачив цих невідомих істот, які кажуть, що мій час закінчується. 

Раптом, Тарас помітив, що з другом щось не так, обличчя побіліло, виросли ріжки, хлопчина почав терти очі, думаючи, що то вже у нього проблеми з мізками. Микола почав оглядати себе він теж відчув деформацію тіла, він почав рухати хвостом, що тільки, що в нього з’явився. Тарас мотав головою, закривши очі. Микола схопив його за лице і ненароком дряпанув обличчя, нігтями, які тільки виросли. 

— Заспокійся, здається справді моє тіло видозмінилося. Це не галюни. 

Рудий розплющив очі і глянув на нього, перед ним був його друг, але не такий, як завжди. 

— Ти ж мене не боїшся? 

Рудий мотнув головою, взяв антисептик, який стояв на столі, і бризнув на подряпину. 

— Ммм, а ти можеш встати, хочу тебе повністю роздивитися. 

Микола кивнув встав і підійшов до дзеркала, сам також роздивлявся себе. Рудий зітхнув.

— Тепер я ще нижче, ти зараз напевно, метри 2 зростом, сам по собі 1,90 так тепер ще вище. І ще плюс ріжки, і твоє шкіра і волосся, вони стали білими. Хвіст, ти ним рухати можеш? 

Микола хвостом погладив хлопця по голові. Той йому всміхнувся.

— Значить можеш. Ти такий красивий. Ти до цього був красенем, а зараз твоє побілівше волосся і шкіра просто вражають мене. Можна я доторкнуся ріжок? 

Микола сів і нахилив голову Тарас почав обережно погладив. Микола від цього почервонів, він відвів очі. 

— Боюся не треба, це ерогенна зона. 

Тарас зітхнув. 

— Знаєш, що Микола, я дивлюся на тебе і все більше ти мені до вподоби, за півроку життя з тобою ми жодного разу не сварилися, мені здається, ми підходимо один одному, я тебе кохаю. 

Випалив Тарас. Микола почервонів, дивився прямо у вічі Тарасу. Він соромився і був в шоці. Він обійняв Тараса. 

— Знаєш, ти мені теж подобаєшся, але я боявся, щоб ти мене не кинув з цими ілюзіями і перетворенням, правда не знаю, як тепер повернутися назад. 

Тарас зітхнув. 

— Ти мені таким звісно подобаєшся, але боюся, в універі не зрозуміють, завтра на пари краще не йди, я скажу, що захворів, може якось повернешся в свій стан. 

Тарас обійняв і прижався. Він сів на коліна Миколі. 

— Тобі напевно тісно в одязі, можеш роздягнутися. 

Микола скинув футболку і ліг. Тарас влігся на нього. І до цього вони могли обніматися, але так ліг він на нього вперше. Микола посміхнувся і погладив по голові. 

— Приємно, може трохи заспокоюся і все повернеться на місце. 

Тарас всміхнувся притягнув до себе і дивлячись у вічі спитав. 

— Можна? 

Микола кивнув. І Тарас почав його цілувати в губи, хлопці цілували один одного все глибше, насолоджуючись один одним. Рудоволосий розглядав коханого. 

— Такий білий, довге волосся, і ці ріжки,  стоп у тебе немає сосків. 

Він взяв руки хлопця і роздивлявся нігті. 

— Яка краса, а дозволиш повністю роздивитися твоє тіло? 

— Що роздягнутися перед тобою? 

Запитав, червоніючи Микола. Тарас всміхнувся. 

— Я сам роздягну. 

— Ууу, ну давай. 

Хлопець стягнув штані і помітив, що тіло не мало жодної волосини, було гладесеньке. Він зняв з Миколи труси і здивувався. 

— Микола! Ти бачив? 

— Що? 

— У тебе яєць нема! 

— Зачекай!

Микола сам нахилився і здивувався, він уважно роздивлявся себе і свої ноги, ступні яких, значно подовшали. 

— То виходить я не можу запліднити? 

— Напевно…

Микола всміхнувся і витягнув язик з рота. 

— Глянь!

Язик був подвійний. 

— Твоє це тіло, це скарб. 

Хлопець почервонів. 

— Може мені теж роздягнутися? 

Микола почервонів. 

— Я не проти, але боюся, тоді цей вечір закінчиться задоволенням… 

Тарас всміхнувся і скинув футболку, його тіло було все в ластовинні. 

Микола всміхнувся і почав досліджувати цого тіло язиком, а Тарас уважно роздивлявся тіло хлопця. 

— Знаєш Миколо, твій меч, більший зараз ніж у людей, напевно. 

Микола кивнув.

— Він збільшився на сантиметрів 10. 

Тарас здивовано глянув на Миколу , сидячи в нього на пресі. 

— Хммм, тоді це сьогодні, атракціон не для мене, я спочатку, звичайний твій вставлю, а потім цей, на 35 сантиметрів. 

Микола продовжив язиком досліджувати тіло хлопця. Тарас роздягнувся і всміхнувся. 

— Подобається? 

— Оооо, ти навіть тут рудий, і ластовинячко, це так мило! 

— То що Микола, перевіримо все таки, що у тебе за ріжки? 

Тарас пересів над головою Миколи і почав терти ріжки руками. Микола тихо стогнав від насолоди, трохи прикриваючи рота. 

— Що настільки приємно? 

Він заснув палець всередину ріжок. Микола глянув на нього. 

— Мммм, всередині ще приємніше, не знаю навіщо вони, але це так гаряче. 

Тарас кивнув. 

— Ти збуджений, я це бачу. 

Микола спустився язиком до прутня Тараса і почав його лизати. Хлопець закотив очі. 

— Мхамх, може все таки спробувати, але тоді я завтра не встану. 

Микола кивнув, на вулиці було геть темно і холодно, а тут затишно і гаряче. 

— Цікаво, а можливо довести тебе до оргазму, тільки чіпаючи ріжки? 

Микола всміхнувся. 

— Спробуй. А я язиком тобі зроблю приємно. Лягай мені на лице. 

— Ттти мені відсмокчеш? 

Микола посміхнувся і кивнув. Той сів йому на обличчя, і Микола взяв потак до рота. Він почав активно працювати язиком, приносячи задоволення партнеру. Той же у свою чергу тер, цілував і облизував ріжки коханого. Микола все активніше працював язиком, сам все більше збуджувався, від пестощів ріжок. Хлопець проник язиком всередину ріжок. Микола ахнув і продовжив працювати язиком. Тут раптом Тарас трохи відчув іншої рідини в ріжках. І провів пальцем, трохи збираючи її. Микола кінчив від насолоди. Тарас посміхнувся, Микола продовжував працьвати язиком, і врешті решт, Тарас теж кінчив. 

— То виходить ти можеш кінчати ріжками? 

— Сумніваюсь, що то кінча, скоріше слиз. 

Тарас всміхнувся і погладив ріжки, він влігся поруч на груди і вимотаний так і заснув, Микола обережно взяв одіяло і накрив коханого. І сам невдовзі заснув.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь