Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Перше враження

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Дякую тобі, Спартак, за цей подкаст, – посміхаючись, проговорив Женя. Його очі хоч і були трохи стомленими, проте все так само світились.
– І тобі дякую, Женька, – відповів психотерапевт, тиснучі руку Яновича. Погляд при цьому був у Субботи спокійний, але присутність такого веселого Жені поруч творила дива в його свідомості.
Ні для кого не було секретом, що чоловіки добре потоваришували і багато часу проводили разом, а от про стосунки не знав ніхто. Це й було не дивно: вони почались так гармонійно, ніби все до цього і йшло. Той вечір в квартирі Субботи згадувався в томною усмішкою і жаром в нижній частині живота обох. Все починалось вечерею, але продовжилось поцілунками на дивані з гарячими коментарями обох чоловіків.
Звісно, ранок був наповнений короткою незручністю, але товариші (тепер вже партнери) недовго мучили себе думами і прийняли рішення бодай спробувати.
Отже, ось вже три місяці Женя й Спартак у стосунках. За ці дев’яносто днів майже нічого не змінилось, окрім внесення до звичного контакту у вигляді пожимання рук ще й обіймів з поцілунками. Цей час чоловіки підлаштовувались один під одного й насолоджувались тим, що були разом. Це було чимось новим та незвичним, проте приємним бути не переставало.
Не дивлячись на всю ідилію, одне питання все ж таки застигло в повітрі. Секс. Так, саме це було моментом, де чоловіки прийшли.. ні до чого. Їм було цілком достатньо й того, що було в моменті, але Женю почало турбувати ще й питання статевого контакту. Його думки постійно присікались тим, що для Спартака секс не є чимось важливим і тд. Чомусь Янович приходив до висновку, що чоловік його елементарно не хоче і все. Є весь такий неймовірний Спартак, а також є.. Женя. Ні, актор не вважав себе негарним чи щось таке, проте сам вигляд його хлопця змушував заганятись через дурниці.
І от, після запису чергового подкасту, Женя знову замислився про цю тему, в той час як Спартак проводив Антона до дверей.
– Слухай, Спартак, шось з Жекою не так. Він якийсь задумливий у перервах між записами. Може, ти поговориш з ним? Ви, все таки, краще спілкуєтесь, – запитав оператор вже на виході з квартири.
– Окей, я нічого не гарантую, але спробую, – промовив Суббота і закрив за знайомим.
Спартачок був не сліпим, а тому все прекрасно бачив. Бачив багато запитань в очах Жені і сумніви також зміг розгледіти, проте знайти корінь питань не виходило. Чоловік попрямував до кухні, де все так само сидів об’єкт його думок. Психотерапевт притулився до Яновича й обійняв того зі спини, вдихаючи аромат волосся партнера.
– Як ти?
– Я в нормі, а що таке?, – з повним нерозумінням запитав Женя.
– Ти можеш це спростувати або підтвердити, але мені хотілось би конкретики, – Суббота розвернув стілець з коханим до себе, щоб бачити реакцію на свої слова, – мені здається, що тебе турбує якась тема і вона пов’язана зі мною. Я дуже не люблю чогось не знати, бо почуваюсь безсилим і не можу допомогти, тож.. що тебе тривожить, Женька?, – Спартак пом’якшив під кінець тембр голосу. “Ну все, Янович, попався”, – нервово думав про себе актор. Він не розумів, як пояснити своєму хлопцеві про власні комплекси щодо сексу, але це ж Спартак. Він ніколи не засуджував Євгена і був на його стороні.
Шляхів назад не залишилось, коли Женя промовив:
– Я не хотів тебе турбувати, але ти правий: мене дещо хвилює. Будь ласка, не думай, що я якийсь повернутий на сексі, але.. ти мене не хочеш, еге ж? Це не докір, і я все прекрасно розумію, проте ти сам казав про те, що розмови в стосунках важливі і все таке.., – актор намагався структурувати свої думки, як зіштовхнувся з поглядом чоловіка напроти. Таким Спартака він бачив дууже рідко: йому наче яблуко на голову впало і він прозрів.
Сам Суббота ледве зібрався докупи. Як? Як Женя, його неймовірний хлопчик, міг подумати, що він його не хоче? Як взагалі його такого можна не хотіти.. Ковтнувши, Спартак заговорив:
– Так от в чому проблема.. боже, я такий йолоп. Жень, я тебе хочу, і це дійсно так. Раніше це було для мене очевидним початком стосунків, але з тобою відбувся збій. Тебе хочеться обійняти, смішити, слухати і просто тебе мені також хочеться. Я певний час не хотів гнатись поперед батька в пекло, боявся злякати і зовсім забувся з тобою. Якщо ти готовий то..мх, – чоловік не встиг закінчити й намилуватись червоним обличчям Жені, оскільки актор поцілував його. Ніжно, з пристрастю і розгораючим вогнем в душі. Такого облегшення в Яновича не було давно. Такі бажані слова були сказані, тож всі сумніви дійсно розвіялись. Така перспектива, як секс зі Спартаком змушувала все нутро кричати, а член дуже зацікавлено реагувати.
Чоловіки перемістились в спальню, де почали роздягатись, безперервно цілуючись. Одна на двох ейфорія та задоволення, що розходиться тілом – що може бути краще? Залишившись лише в спідній білизні, Спартак оглянув тіло Женьки, видихаючи:
– За що ти мені дістався, господи.. Неймовірно,– приговорював чоловік, осипаючи шию й груди Яновича поцілунками. Актор припіднімався на ліжку, аби не втратити бажаний контакт. Через деякий час, Суббота став знімати з партнера труси, залишаючи зовсім без одягу. Женя хотів було стиснути бедра й прикритись, але психотерапевт вмостився тілом між ніг Яновича, не залишаючи жодних альтернатив. Вся впевненість Жені трохи розвіялась, і на зміну нерозуміння прийшов страх. Його зараз трахнуть, прям тут і зараз. Прикривши обличчя руками, чоловік готувався до всього найгіршого, але сталось не це: Спартак почал залишати мітки-укуси на внутрішній стороні бедер, добираючись до члену.
Гаряче дихання на органі змусило Женю видати стогін, через який він зашарівся.
– Не закривай обличчя, я хочу тебе бачити, – сказав Суббота тоном, що не залишав варіантів. Руки Євгена повільно перемістились на простирадло, яке тут же кріпко зажали між пальцями.
І вже через пару секунд Жені було зовсім не до роздумів, оскільки Спартак зробив перший рух ротом назустріч члену Яновича. Гарячий простір просто змушував стогнати через зуби, а від того червоніти ще більше. Трохи згодом, рука Жені опинилась у волоссі коханого чоловіка. Долонь не тиснула, а просто створювала більше точок дотику, що розпялювало до межі. Ритмічні рухи язика й руки творили просто щось неймовірне з ним. Янович ніколи не отримував такого задоволення від орального сексу, як зараз. Будучи на грані, Женя прошепотів:
– Спартаак, я зараз закінчу, не можу вже, я..
– Так закінчуй, – хрипло промовив Суббота, дивлячись актору в очі, від чого Янович і закінчив, вігнувши спину. Декілька крапель потрапили прямо на обличчя Спартака, і Янович, побачивши це, підірвався на ліжку:
– Боже, вибач, Спартачок, я зараз подам серветку, я не хотів і.., – всі вибачення були зупинені рухом руки Субботи, який легенько штовхнув Женю на постіль.
– Женька, заспокойся. Нічого в тому страшного немає, чого нервувати, – посміхався Спартак, витираючи вологу на обличчі рукою.– Тобі сподобалось? –Як бачиш, так. Проте.. щодо тебе? Ти хочеш, аби я?.., – Женя виразно подивився на ерекцію Субботи. – Я міг би тобі допомогти з цим.
– Тільки якщо ти того хочеш, – хрипло промовив чоловік, не маючи змоги якось острити. Всі думки були зосереджені на червоних щоках Жені, який направлявся ближче до нього, тіло до тіла. Рука актора вже впевнено накрила головку члена Спартака і задоволення било через край. Губи чоловіків поєднувались в коротких поцілунках, все виглядало так, наче зараз все може зникнути і вони намагались отримати все й одразу. Думки були повністю зайняті коханою людиною навпроти і нічим більше.
Блискавка в очах і тиша. Оргазм застелив очі психотерапевта так, наче він взагалі вперше його отримав.
Трохи сонні, чоловіки лягли на ліжко, дивлячись то один на одного, то в стелю. Першим заговорив Женя, намагаючись розбавити тишу:
– Я думав спочатку, що ти мене одразу й відтрахаеш, якщо чесно.
Спартак здивовано подивився на коміка, що Яновичу стало трохи ніяково від того.
– Ага, аби травмувати тебе при першому контакті з чоловіком. Знаєш, таке собі перше враження, – хмикнув чоловік, підводячись на ноги.
Жені відкривався чудовий вид, і він замріяно відкинувся на подушки.
Поки Суббота сходив у душ, Янович повернувся на бік і задрімав, аж поки не відчув руки на своєму торсі та тепле дихання в шию від коханого. Спартак, думаючи, що актор спить, тихенько промовив:
– Чому ти мені так подобаєшся? Ніколи такого не було, і тут на, – і згодом заснув, міцніше обіймаючи Женю.
Щасливий викрик Женьки ледве не зірвався з язика, але той був вчасно стриманий.
———————
Що ж, це моя перша нц, тож я буду рада відгукам і конструктивним зауваженням)

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

9 Коментарі на “Перше враження



  1. Автор, це неймовірно, але є маленьке питання, там написано “Лондонь”, проблема у тому що здається (це не точно, інет погано працює не можу норм переглянути) в українській мові такого слова немає, проте є *долоні*