Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Передісторія

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Дівчина, яка була одною з найрозумніших учениць випускного класу, ще з юнацтва знала що до університету попуступати вона не буде.Небачила смислу втрачати свою молодість на пари, стрес та екзамени.Елізабет хотіла чим поскоріше заробити побільше грошей і поїхати подорожувати, але вона навіть не здогадувалась, що подорожувати вона буде не штатами, містами, країнами—а між роками…

***
Елізабет виглядала немов крусталь, якою вона 100% не являлася.Довге темне волосся, великі голубі очі, пухкі рожеві губи і маленький носик.

Після закінчення школи дівчина відразу пішла працювати консультантом в магазині одягу.Їй ця робота не дуже подобалась, але аби досягти своєї мети потрібно довго попрацювати.Мама Елізи сиділа на роботі днями і ночами з тих пір коли її батько пішов від них до молоденької студенточки.Насправді їм стало набагато лекше коли він від них пішов.Адже коли він напивався-батько робився, якимось монстром, а напивався він щотижня…

***
Дитинство Елізи було щасливим.Інколи їй так хочеться повернути той час, коли все було так добре й спокійно.Вона пам’ятає, коли тато їй приносив нові мультфільми і вони по вечорам дивилися їх втрьох.Тоді батьки гралися з своєю дитиною розвиваючими іграми, бо Елізабет вони подобалися більше за все.Батько працював доктором і кожну смерть його пацієнта переживав дуже складно, Елізабет вважає що саме через роботу він почав напиватися…

~День ікс~ Вісімнадцятилітння дівчина проснулася і почала помаленьку збиратися на роботу.Мами як завжди не було дома, здається вона сьогодні працювала в продуктовому магазині.Елізабет поснідала, взяла ключі і поїхала на роботу.Автомобіль їй колись подарував тато на 16-ліття «Hyundai Accent Sedan».Елі була надто уважна до дороги та до всього що відбувається довколо неї.Шлях до роботи був не дуже довгий, але пішки вона б просто не встигла.Проїджаючи один квартал вона помітила по в переулку стоїть вагітна жінка, а біля неї великий чоловік років 40 і пригнічує та штургає молоду жіночку.Елізабет не хвилин не думавши паркує машину і біжить що дужче до вагітної жінки допомогти.Підійшовши поближче вона помітила що їхнє вбрання було дуже старомодне (чоловік одягнений в шляпу і класичний костюм, а жінка одягнена в рожеву сукню в горошок)ніби вони тільки шо повернулися з вечірки стиля 50х.Коли Елі підійшла майже в метрі від них, коли пара її замітила. —Мем, все добре? запитала Елізабет у вагітної. —Так, все нормально))-усміхнено відповіла жіночка. —Поки ви ще не пішли.Скажіть, будь ласка, яких зараз рік? -запитав чоловік у Елі Дівчина дивно подивилась на нього і відповіла—та вроді 2021 —а місяць і день? —21.07-сказала Елізабет —а ще одне,де ми??—запитала вагітна Що ж мало статися і як треба напитися аби не знати де ти і який зараз рік,подумала Елі… —що ж сталося?що ви нічого не пам‘ятаєте??—з усмішкою запитала Елі —Та краще вам не знати(сказав чоловік —Я тільки зрозуміла,що ви нормально погуляли)ми зараз в штаті Індіана —Ну і так можна сказати,дякую вам велике-сказала жіночка. Елізабет усміхнулася і почала вертатися до свого автомобіля.Тільки вона трішки відійшла вона почула —це все через тебе тупа стерво.Сказав чоловік і почав штурхати вагітну жінку Еліза помітила і зразу підбігла назад.Почала захищати жіночку і між ними трапилась бійка.Чоловік дівчинку не крепко побив,але аби не жіночка,хто зна що було б.Все що вони змогли зробити це поставити йому декілька синяків.Коли він зрозумів що смислу продовжувати бійку немає і коли він обернувся втікти,Елі зхватила його за руку аби втримати доки хтось не викличе поліцію.Але випадково зняла колечко і в ту саму хвилину з’явився синій круг в асфальті,у який він впав.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь