Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Омега був згори? Ранок за 14 днів до Хелловіну

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Коли ТеГон прокинувся, Рай Це сидів, погойдуючись, на пластиковому білому стільці, що незрозуміло звідки взявся, склавши ноги на ще більш незрозуміло звідки узявся такий же пластиковий білий круглий стіл. На обличчі Рай Це була тканинна маска, в одній руці він тримав склянку з чаєм, а в другій розгорнуту книгу.
– Доб… иии, – застогнав ТеГон у спробі встати.
– Добре-добре, – відкладаючи книгу, привітався Рай Це. – Ти лежи, скоро кур’єр для тебе прибуде. Мабуть, всю ніч провів на горщику?
– Звідки ти?..
Спочатку ТеГон не хотів прислухатися до поради Рай Це, але щойно секс закінчився, шлунок ТеГона дивно завирував, терміново запрошуючи господаря до фаянсового друга. І власне ніч пройшла на унітазі. ТеГону все це здавалося дуже принизливим і обговорювати всі ці подробиці не дуже й хотілося, тому він переклав тему, не давши Рай Це відповісти:
– Звідки ця гора пластика?
– А, – Рай Це поплескав стільцем, – вкрав біля найближчого кафе. Вони, дурненькі, відкрилися зранку раніше, зовсім не чекаючи на дрібних злодіїв, і, на жаль, напоролися на мене.
– Що? – витріщив очі ТеГон, докладаючи зусиль, щоб сісти.
Рай Це спробував стримати смішок, але йому це не вдалося – заливистий сміх наповнив кімнату:
– Ти на це справді повівся на це? Квак ТеГон, який ти Бог Води, якщо не помітив її кількість у моєму тексті? – Рай Це так славно посміхався, що ТеГон знову з’їхав у лежаче становище, щоб приховати ніжну усмішку, яка випадково зародилася на його обличчі.
Пролунав дзвінок у двері.
– О, здається, твій кур’єр. А це, – Рай Це постукав по столу, – теж було принесено кур’єром, тільки моїм.Я ж тільки вчора в’їхав, от і обставляю собі простір.
Рай Це відчинив двері і забрав посилку.
– А ти всіх зустрічаєш у цьому халаті? – ТеГон прискіпливо розглядав шовковий шматочок тканини, який вчора так легко злетів з плечей Рай Це в пориві пристрасті.
– Не завжди. У мене ще є яскраво-червоний і смарагдовий, а ще у мене є халат кольору бурі, але там зовсім інша модель. Поки ти досипав годинник, проведений на туалеті, я собі встиг замовити золотий, але той, – Рай Це впхнув пакет ТеГону і розвів руками, – взагалі шик. Блищить і лягає як друга шкіра. Я ходитиму як позолочена анаконда, і шипітиму на тебе. – Він махнув плечем і знову пішов через арку на кухню.
ТеГон придушив смішок:
– А що у пакеті?
– Там знеболювальна мазь, таблетки та каша на сніданок.
– Як пацієнту, – зітхнув ТеГон.
– Я ж повинен подбати про твій анальний отвор раз ти дозволив входити в себе моїм членом.
– Членом асамблеї, – буркнув під ніс ТеГон.
– Що? – витягнув шию Рай Це, намагаючись почути.
– Нічого. Кажу, а що ти будеш на сніданок?
– Чай.
– Чай? – у тоні заскочило занепокоєння. – Ти погано почуваєшся? Вчора так хотів требухи, що переїв? Чи тебе ще щось турбує?
– Стоп! – перервав Рай Це, змахнувши руками і схрестивши їх у повітрі. – Не будь як курка- квочка. Я в нормі, просто так рано не їм. Піду на бранч у тій кав’ярні, де вкрав столик, і замовлю собі щось із яйцем.
– З яйцем? – здивувався ТеГон, проігнорувавши новий випад у бік пластикових виробів. – Мало тобі було вчора яєць? Твої, мої, – загинав пальці ТеГон, – а ну вже чотири! – показав долоню з розплющеними пальцями. – А тобі ще хочеться…
Рай Це потер зап’ястя:
– Я тих не наївся.
– Можу ще погодувати, – вульгарно запропонував ТеГон.
– Яка пошлятіна, – скривився Рай Це, – але я не можу відмовляти, коли пропонують таку смакоту, – його очі спалахнули вогником пристрасті.
– Тоді підемо у ванну? – ТеГон простягнув руки, щоб йому допомогли встати.
– Як дитина, – Рай Це підійшов до нього, і дбайливо підхопивши за передпліччя, потягнув на себе, допомагаючи ТеГонові встати.
***
Рай Це допоміг ТеГону митися. Після бурхливої ​​ночі Квак зображував з себе пораненого і стогнав, коли руки Рай Це проходили, на його думку, болючим точкам.
– Ти заспокоїшся? – потираючи спину мочалкою з особливою старанністю, запитав Рай Це.
– Ні, ти поранив мене в саме серце і розірвав навпіл.
– Та?! – Рай Це завмер, – та що ти? – Тепер він майже скреб його.
– Ніжніше, – простогнав ТеГон.
– Тобі під час сексу треба було стогнати ніжніше, а не кричати на мене, то все.
– Болить, – надув губи ТеГон.
– Болить? – Рай Це схилив голову. – Не болить, – сказав він.
ТеГон повернувся до нього обличчям і схопивши за комір халата, потягнув на себе:
– Поцілуй мене, га?
– Та що ж ти такий тактильний? – Зітхнувши, Рай Це виконав прохання, притулившись до його губ.
Але ТеГону цього було мало, і він почав поглиблювати поцілунок, проникаючи язиком у рот Рай Це і господарюючи там.
– Почекай, припини, – почав задихатися Рай Це.
Його ноги ослабли, і він з’їхав униз.
– Що трапилося? – сполошився ТеГон.
– Просто слабкість. Ноги тремтять – не тримають.
– Тоді йди до мене. Тут тепленько. – Він поплескав по воді.
– Гаразд, тепер твоя черга мене помити. Це ж чесно? – Рай Це скинув халат і переліз через край ванни, опинившись обличчям на масивних грудях ТеГона.
– Чесно. – Він погладив вологою рукою Рай Це по голові.
– Що ти робиш? Я не просив мити мені волосся!
– Шкода… – зітхнув ТеГон.
– Я просив жалості?
– З тобою складно розмовляти сьогодні. Здається, секс тебе не вразив.
– Я просто… – Нічого далі Рай Це не зміг вигадати.
Досить складно пояснити людині, що ти демон і твій характер не лізе назовні лише на час полювання, що передбачалося коротким – одна ніч, ну, може, день. Але не більше доби.
А Рай Це пішов складним шляхом і знайшов того з ким можна зачати демона за чотирнадцять днів і з кожним днем ​​його вміння бути милим пропадатиме все сильніше і якщо на Хелловін у них і буде секс із зачаттям, то точно агресивний і не ніжний.
Коли Рай Це роздумував над їхньою спільною долею, ТеГон почав потирати йому спинку мочалкою. Він робив це з такою турботою, що Рай Це відчував, що його хилить у сон. Але, раптом, ТеГон дістався до його дупи і почав масажувати анус.
– Що? – сполошився Рай Це, різко розплющуючи очі.- Око за око, – насолоджуючись собою, відповів ТеГон.
– Щоб ти був здоровий! – Рай Це майже плюнув у гарне обличчя. – А спитати дозволу?
– А ти будеш проти? – Заляпав очима ТеГон.
– Звичайно… А, – стомлено заплющив очі Рай Це. – Роби що хочеш.
– Ні, – ТеГон прибрав руку, – так не хочу. Я подумав, що підніму тобі настрій, але мабуть, ти сьогодні зовсім не в дусі.
– Та роби вже, роби, – Рай Це човпнув рукою по його стегну, відстовбурчуючи зад вище, щоб вода не затікала всередину.
– Серйозно? – здивувався ТеГон.
– Так-так, серйозно, давай вже, – він опустив голову на груди ТеГона і заплющив очі.
– Тоді я починаю? – невпевнено запитав ТеГон.
– Якщо я почну стогнати прямо зараз, це допоможе тобі нарешті почати? – Роздратування вилилося разом із словами.
– Ну тоді…
Не стримавшись, Рай Це цокнув язиком.
ТеГон простягнув руку назад до ануса. Круговими рухами, він м’яко розслабляв отвір, що сочився.
– Ти якийсь мокрий, – ні з того, ні з цього, брякнув ТеГон, – все гаразд? Вода не натекла?
– Заткнися і продовжуй, – ліниво відповів Рай Це.
– Гаразд, – він натиснув на вхід, повільно занурюючи палець усередину, – добре.
Усередині Рай Це було дуже слизько, тепло та приємно. Палець без лубриканта рухався просто відмінно.
– Додам другий?
– Мхм…
Другий, а потім і третій. Все йшло так гладко, як по маслу. Пальці ТеГона просто літали всередині Рай Це: погладжуючи, натираючи, кружлячи і натискаючи на простату. Рай Це не міг стримати стогонів. Звуки, які він видавав, були просто приголомшливі: вони переливалися від легких стогонів до глибоких зітхань.
Рай Це вп’явся пальцями в стегна ТеГона і дихав, упираючись обличчям, у його груди, лоскочучи її. Це все грало хвилююче для ТеГона. Його лібідо вже прокинулося, а член скам’янів.
– Ми можемо продовжити секс? – Тяжко дихаючи, спитав ТеГон.
Рай Це, що остаточно прокинувся, дав згоду:
– Тільки презерватив дістану.
– Ми ж обидва хлопці, давай без…
– Ні! – Рай Це раптом затис йому рота рукою. – Ні! ТеГон, тільки з презервативом. Завжди, доки я не скажу протилежне.
– Добре, – не наполягав ТеГон. – Діставай.
Рай Це зліз із тіла ТеГона, переліз за край ванни і дістав з-під неї коробочку з презервативами.
– Лимонний?
– Давай вже. – ТеГон почав підніматися, а потім подав руку Рай Це.
Він швидко розкотив презерватив по члену, притиснув грудьми Рай Це до стіни. Однією рукою, ТеГон утримував Рай Це за зігнуту в лікті руку, заведену за спину, а іншою, притримував його талію, щоб залишатися в рівновазі.ТеГон м’яко увійшов до Раю Це, натискаючи на нього своєю вагою, змушуючи практично прилипнути до стінки.
– О так, – він поцілував Рай Це за вухом і почала рухатися.
У слизькій ванні це було не дуже просто, тому поштовхи були повільними, але дуже жорсткими та сильними. Кожен тиск на простату вибивав із Рай Це повітря, що супроводжувалося непристойним стогоном.
Усередині Рай Це все не просто сочилося, все буквально текло. Тягуча напівпрозора рідина виділялася з його ануса і була дуже схожа на мастило.
– Ти омега? – За чергового поштовху, запитав ТеГон.
– Ах, – все, що зумів видавити Рай Це.
ТеГон продовжував вбиватись у чуже тіло, але ця думка міцно засіла в його голові. Він відпустив руку Рай Це, дозволивши йому зайняти комфортніше положення, і прискорив темп.
Нерівномірні стогін Рай Це заводили його ще сильніше, ніж учора і зараз він контролював ситуацію, що розливало жар у тілі ТеГона все сильніше.
– Швидше, – хрипко попросив Рай Це.
Він схопився за свій член, намагаючись наблизити оргазм, а ТеГон, повністю притиснувши його до стінки ванної, перестав віддалятися, щоб прискорити темп.
Це добре спрацювало. На очі Рай Це навернулися сльози, і пульсуючий член вилився спермою. ТеГон не міг так швидко припинити, тому продовжив вбиватися в тіло Рай Це, викликаючи з його горла легкі схлипи. Його оргазм був менш інтенсивним, ніж учора, але теплий анал Рай Це був не менш відмінним місцем для сім’явипорскування. ТеГон повільно вийняв член і зняв презерватив.
– Ти в порядку?
З Рай Це продовжувало литися. Він стискав свій опалий член і плакав із заплющеними очима.
– Рай Це, – ТеГон так рідко за весь цей час звертався до нього на ім’я, що зараз це здивувало його самого.
– Так, я омега, – вдаривши кулаком по стіні, відповів Рай Це.
– Чому, чому ти плачеш? Я зробив тобі боляче?
– Я ненавиджу це тіло. Це мерзенне, слабке тіло. Дали мені, сука, функцію народжувати, і все на цьому. Ніякого інтелекту, жодної освіти, жодної роботи, жодної відпустки. Розсовуй ноги та рожай!
Він бився в істериці.
– Моє тіло таке слабке. Я такий слабкий. А цей жир, жир, який я не можу нічим усунути. “Він тобі потрібен.Він захищає твої органи, щоб ти легко завагітнів і народжував», – перекривляв він когось.
– Рай Це, твоє тіло чудово… У тебе ніде немає зайвого жиру. Ти прекрасний, ти розумний, ти лікар…
– Я не лікар! – прокричав він, дивлячись у вічі ТеГону. – Я просто сучка, яку постійно змушують народжувати! Ясно? – Він різко витер сльозу, що котилася, з щоки. – Все, дякую за секс. Бувай.
Рай Це плечем відштовхнув ТеГона і виліз із ванної. Босими мокрими ногами, він прошльопав на кухню і взяв недочитану книгу.
– Ти можеш забиратися.
Звичайно, це було максимально імпульсивно, адже народити Рай Це доведеться. Течка скоро прийде і якщо на Хелловін він не завагітніє, то в Пеклі його чекає страшне покарання. Його прикують ланцюгами, і орел клюватиме його тіло три сотні років, а потім все одно відправлять народжувати. Так що ТеГон йому було потрібне як повітря. Ніхто не скасовував повій, але все-таки, приємніше було з кимось, хто збуджує хоча б.
– Ти можеш завжди бути зверху, – ТеГон пішов за ним на кухню і, схилившись над Рай Це, що сидів на стільці, ніжно обійняв.
– Завжди? – хлюпнув носом Рай Це.
– Так.
– Завжди не вийде…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Омега був згори? Ранок за 14 днів до Хелловіну