Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Оманливий

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Останні кілька місяців палац Хуаньхуа поринув у затишшя, що безсумнівно було провісником бурі, що наздоганяє. Чутки розповзалися з жахливою швидкістю дратуючи нудний по плітках народ. Заклиначі мовили про прокляття послане самими небожителями, дружини про дивну хворобу, що охопила і звела з розуму їх Повелителя. Той пішов у тривале самітництво приймаючи лише важливі державні документи та наближених слуг. Проганяв кожного хто, звертався до нього не по справі, не минаючи такої долі навіть своїх коханих. Ті рядами вишиковувалися під дверима покоїв у спробах розвіяти тугу їхнього чоловіка і отримати поблажливість. Поки частки тіла однієї з особливо наполегливих наложниць не відтирали прямо з прикрашеної золотими вензелями стелі.

У закритих покоях махи Сіньмо різали повітря, не даючи жодних результатів, день за днем, спроба за спробою Лво Бінхе намагався повернутись у той безглуздий світ. До дурниці абсурдний і нісенітний.

Там був учитель. Живий. Підозріливо ніжний, ласкавий, він власноручно знімав з нього взуття, м’яко омивав його рани в процесі кумедно бубочучи і старанно перев’язував бинти. Потім уклав біля себе і заколисуючи гладив по волоссю розплітаючи пасма. Говорив дурниці і сміявся. Жодна з його наложниць не могла подарувати йому такий спокійний сон, але цей дивний Шень Цінц’ю з іншого світу зміг. Його тіло все ще пам’ятає ті легкі дотики, тепер вони кільчяться холодом, жадаючи повернутися до бажаного тепла. М’які губи, напевне, ще не знали настільки майстерних поцілунків. Його жалюгідний двійник, мабуть, був не таким умілим у тілесних втіхах. Все йшло добре, поки не повернулося це цуценя, що досі ходить у безглуздому вбранні Цан Цйон. Руки востаннє пройшлися тонкими стегнами, як його вирвали з тих теплих рук. Знову викинули як непотрібного пса, що зазирнув на чуже місце. У результаті всі потуги повернутися виявилися безуспішними. Меч більше не зміг зачепити ту матерію, яка веде в бажане місце.

Тепер лише одна думка оселилася в голові у Повелителя трьох царств.

 

Заздрість. Заздрість. Заздрість.

Заздрість. Заздрість. Заздрість.

Заздрість. Заздрість. Заздрість.

Заздрість. Заздрість. Заздрість.

Заздрість. Заздрість. Заздрість.

Заздрість. Заздрість. Заздрість.

Заздрість. Заздрість. Заздрість.

Заздрість. Заздрість. Заздрість.

Заздрість. Заздрість. Заздрість.

 

Замість метеликів – рій мух, що оселився в череві, заважав нав’язливим дзижчанням. Все поглинаюче огидне почуття схоже на хробаків, що роз’їдають тіло все глибше і глибше.

 

Поки він гнався за іншими способами, тіло протестувало ниючим болем у кістках і порушеною циркуляцією ци. Огида від власного вбогого стану похитнула гордість самого Імператора Демонів.

 

– Н-нікчемний шматок заліза, – Сіньмо відлітає в дальній кут, супроводжуючись жалібним дзвоном, – нікчемний.. нікчемний я.

Невже він не вартий подібного? Так, будь-яка з його дружин з радістю подарувала б хвилини кохання зігріваючи ліжко Лво Бінхе. Але те, що він відчув у руках чужого Цінц’ю, не могло зрівнятися ні з чим. Чому його вчитель обдаровував лише постійними приниженнями, що він знову зробив не так.

І це вже не Король демонів, а знову обдертий учень Цін Дзін. Вбожество негідне свого вчителя і не вдячний учень. Демонічний порід з брудною кров’ю, що зганьбив свій рід.

Там у підвалах палацу, все ще гниє тіло його вчителя, розсипаючись трухою. Він збере по шматочках хоч весь пік, відновить кожен камінчик і сувій. Він навчить вчителя бути м’яким і теплим, висадить його обожнюваний ліс бамбука власними руками, який ними ж і знищив. Скупить всю колекцію чортових огидних віяло з хитромудрими цитатами з трактатів. У такий спосіб поверне і свого вчителя.

 

 

 

Спритні пальці ретельно затягують стібки рівними рядами. Нитки проходять у м’яку плоть. Незабаром шкіра затягнеться, і шов буде майже непомітний. Лише на шиї вийшов занадто рваний. Як виявилося, всередині його вчителя був зовсім не лід чи камінь, а цілком живе піддатливе тіло. У цьому він переконався ще коли особисто це тіло рвав. Тепер вона підкоряється сріблястій голці в майстерних руках, стягуючись назад.

– Не хвилюйтеся, цей учень подарує вам одяг із гарним коміром, і шрам буде зовсім не помітно. Шкода, я не зміг знайти очі, що зрівнялися б з вашим гострим поглядом, учитель. Вам доведеться почекати трохи довше.

 

 

 

Дзвін порцеляни, що б’ється, пронизує тишу кімнати. Неголосне зітхання і тремтячі руки намагаються зібрати уламки прикрашеної візерунками чаші. Розлитий зелений чай непомітно забарвлюється в каламутно-рожевий. Чергове зітхання.

Це вже третя чаша за тиждень. Руки і ноги не слухаються, інколи навіть голова. Через відсутність одного ока втрачається почуття глибини, тому ударів об усі можливі поверхні та синців було не уникнути. Шень Цінц’ю в бамбуковій хатині сидить над калюжею приємно пахучих трав з його кров’ю. Він не одразу зрозумів, що сталося. Чому від маленької ранки так неприємно і чому його шкіру можна легко пошкодити. Кров накопичувалась і м’яко стікала вниз під зацікавленим поглядом. Розбавляючи калюжу рожевими плямами. Знайомий запах. Тільки чому він із домішкою пріли?

 

Озираючись на всі боки серце несвідомо б’ється швидше. Це його кімната? Так, звичайно, адже бути інакше не може. Правильно? Хіба сувії лежали у такому порядку? Так, він сам їх впорядковував. Розвертаючись, Шень Цінц’ю ловить свій погляд. Рука тягнеться до пов’язки, вона заважає. Навіщо йому ця марна ганчірка, чому він її взагалі носить? Знімаючи тканину, пальці намацують очницю, точніше те, що від неї залишилося. Від усвідомлення крик застрягає у горлі. Відповзаючи назад і втискаючись у стіл остання ціла чаша, летить зі столу в дзеркало. Розбиті уламки приєднуються до фарфору на підлозі. Позбавившись одного відображення, він отримує безліч інших.

Спотворені сотні очей дивляться на нього.

Один відрізняється за кольором. Злегка голубуватий. Неприємний свербіж і гостре бажання вирвати стороннє тіло як скалку на пальці. Ось тільки він знову не розуміє який із них чужий.

Що за дурниця.

Шень Дз’ю!

Як можна не пам’ятати свої власні очі, Шень Дз’ю!

Волога застилає погляд. Він не бачить перед собою нічого, від цього легшає. Шовковий одяг холодить тіло, до чого розпусний. Це перше за що чіпляються тремтячі руки. Вони рвуть тканину дряпаючи ніжну шкіру.

А що це?

Звідки жахливі шрами обплітають його ноги та руки. Поранені пальці обмацують рвану смугу на шиї. І знову в ніс б’є кров, що гидко пахне, упереміш з гниллю і пліснявою. В’язка рідина відчувається на корені язика і не дає глибше вдихнути повітря. Короткі зітхання у спробах набрати кисень у легені переходять у хрипи. Цінц’ю трясе, чому так боляче. Змащені образи миготять перед очима. Поволі мутніє в голові. Ось у нього вже немає ока, а тут відсутній язик. Поступове німіє кожна кінцівка. Страх сковує кожну частинку тіла, змушуючи зігнутися під тяжким тягарем. Пальці проникають у очницю вириваючи з коренем чужорідне око. Криваве місиво на руках останнє, що бачить Цінц’ю.

 

 

Лво Бінхе знаходить свого вчителя в несвідомому стані, лежачого на підлозі кімнати. У руках знаходить вирвану очницю. Знову.

 

– Цей теж вам не до вподоби?

 

З Цінц’ю було важко, травмована душа лише посилила деякі фактори. Вчитель став забудькуватий, по-своєму мило незграбний. Тільки напади трапляються все частіше. Цінц’ю неможливо залишити надовго. Іноді під час чергового шаленства доводилося відновлювати хатину майже повністю або пришивати наново руки. Чаші зі слабких пальців часто вислизали і ієрогліфи на пергаменті перетворювалися на безладні лінії. Життя в тілі підтримувалося кров’ю Бінхе та ліками. Хоча навіть так Шень Цінц’ю, в його очах, не втрачав своєї грації та витонченості. З якою не зрівняється жодна його колишня наложниця. Хоча іноді в ньому прокидався той самий Шень Цінц’ю, Лорд піка Цін Дзін. Тоді повертався гострий погляд та язик його вчителя і Бінхе швидко пригнічував його своєю кров’ю або зґвалтуванням. У такі періоди їх ігри набували запаху та присмаку крові. А наступного дня Бінхе б загоював усі укуси і розриви на його тілі.

 

Душа Цінц’ю була безповоротно покалічена. Тому в перше своє пробудження він накинувся на Ло Бінхе з криками “Ци-ге”, сміючись і гірко плачучи одночасно. Прохання пробачити та освідчення в коханні лилися з вуст учителя. Бінхе не став цьому перешкоджати. Незабаром образ “Ци-ге” став ще більш розпливчастим та спотвореним.

Скривлена постать коханого знайшла риси та ім’я Лво Бінхе. Пошкоджений розум знівечив кожен образ, навіть власний. Бінхе не соромився користатися цим. Вперше він побачив такі яскраві та живі емоції на обличчі свого відстороненого вчителя. Така відвертість не на жарт здивувала. Його вчитель теж кохав, він так само, як і всі мав свої страхи, але навіть при смерті він не зміг витягнути з нього жодної частини того, що має зараз. Лише смерть Юе Ціньюаня похитнула образ крижаного небожителя. В очах Лво Бінхе такий Цінц’ю був як ніколи живим. Нараз учитель прокинеться. Знову забуде хто перед ним, йому вже буде не важливо. Відстороненість сповзе з лиця Цінц’ю і той кинеться з обіймами на шию.

 

Лво Бінхе запалює курильницю і легкою ходою підходить до ліжка. Після чергового нападу Шень Цінц’ю заснув із новою пов’язкою та обпоєний травами. Пальці окреслюють теплу вилицю і м’яко проходять по вологим губам. Такий ніжний і безтрепетний образ учителя не може не подобатися. Розорюючи підлогу прозорого одягу Бінхе влаштовується між його ніг. Руки гладять білі стегна і тонку риску шраму, ті у відповідь покриваються мурашками. Вже розтягнутий маслом Цінц’ю легко приймає його. Зрідка охавши крізь сон. Від наростаючих поштовхів на очах Шень Цінц’ю виступили сльози і почулося протяжне скиглення.

Лво Бінхе не славився терпінням у справах любовних тому через пару глибоких товчків він охайно перевернув Цінц’ю на живіт і піднявши таз Бінхе став яро вбиватися в м’яке нутро під тихий стогін у подушку. Один тільки вигин талії та м’які сідниці, як він став твердішим. Спутане волосся, Бінхе, відвів убік ніжно накрутивши на долоню. Відкриваючи обличчя вчителя, довгі мокрі вії тремтіли, як і все тіло, а рум’янець розлився до плечей, з відкритих губ зривалися хрипи.

Вранці Шень Цінц’ю прокинеться заповнений приємною втомою. Його “Ци-ге” дбайливо розчісуватиме волосся і цілуватиме плечі.

 

Адже Бінхе готовий терпіти кожен напад заради примарного відчуття того, що він коханий своїм учителем.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Оманливий



  1. Ох це було… трішки боляче. Але правильно. Для цих двох не може бути хепі енду, коли вони зайшли вже так далеко. Дякую за вашу працю❤️