Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Наш секрет

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

17 серпня

— Користуючись тим, що королю білих нема куди ходити, він перебуває в патовому положенні, — білі спочатку жертвують пішака. А потім перетворюють туру на шалену: починають шахувати .. Міс!
На останній фразі Хван підвищує голос, щоб звернути на себе увагу.

— А? Що? Вибач, в мене просто троянди неполиті, і це не дає мені спокою.

— Рюджін, і чому ти така несконцентрована, от скажи що далі буде! А нез..

Коли чорний король підходить до тури, то вони її жертвують.
Дівчина переставляє фігуру на нове місце.
Король б’є турою і на дошці пат. Або
Дівчина піднімає вказівний палець догори.
А якщо не б’є – тура шахує до нескінченності і теж нічия.
Вона ставить фігури, у фінальне положення, показуючи що має на увазі.

Шина пару секунд переможно дивиться на викладачку, та таки встає до троянд зі своєю переможною посмішкою.

Єджі перевіряє комбінацію для пату, та встромляє свій погляд на фею.

Саме так сьогодні виглядає Рю. Її хочеться розглядати, торкатись, особливо ніжної шкіри стегн що сховані за напів прозорою накиткою ззаду. Єджі трохи дивується такому своєму бажанню.

Сьогодні вони обидві грають, це почалось .. заняття два тому? Розмов ставало все більше, вбрання все відкритіше. Королевам так не можна, та хіба це когось хвилювало?

— Виглядають зволоженими.

Хван обіймає Рю однією рукою та продовжує роздивлятись червоні бутони.

“Ми перетнули межу?”

Думає дівчина, та акуратно садовими ножицями зрізає одну троянду. Вона розвертається до королеви, та в свою чергу з’єднує руки в замку на чужій талії.

— Рослини з червоними бутонами відображають любов і пристрасть дарувальника по відношенню до одержувача. Традиційний подарунок коханій людині – червоні троянди. У флористиці не прийнято підносити їх людям, з якими вас не пов’язують особисті відносини. Червоні троянди також не годяться для першого побачення.

На останньому реченні Рюджін все ближче до губ правительки.

— І коли ж сталось наше перше побачення, крихітко?

Троянда падає кудись на плитку саду освіченого лише місячним світлом. Рюджін обіймає Єджі за шию, та дарує їй, не останній їх поцілунок.

Єджі бляха посміхається у поцілунок.

Здається Рю зараз зірве голову від цього факту, та впринципі ситуації в якій вони опинились.

Вони бляха цілуються.

Друге бляха в голові Рю за 10 секунд, ситуація точно не під контролем.

———

— Мхм, Гербери можна використовувати як прояв флірту чи просто оптимізму.

Рюджін розказує значення квітів, поки Єджі поцілунками вже спустилась на її шию. В ліжку королеви давно не було так жарко.

Хван відривається від шиї, та з саркастичною посмішкою дивиться на Рю.

— Так значить ти кожного разу підбирала квіти в залежності від стадії закоханості?

Шин нічого не відповідає і просто затягує в новий поцілунок.

Єджі знову це робить.

— Та досить, блін, ти посміхаєшся коли ми цілуємось, а мені лоскотно стає.
Рюджін каже це біля самого обличчя партнерки.

Єджі стає добре, що вона зараз тут, поруч із цією правителькою та планує провести тут час до самого ранку, а може навіть трохи більше.

———

6:44

В королівських сім’ях не прийнято спати до 10 ранку, Рюджін це завжди бісило.

Ну от не хоче вона зустрічатись з тим послом Великобританії, так складно відмінити ну?

За роки організм звик, і навіть без будильника міг прокинутись о 7, сьогодні вийшло навіть раніше.

Вона по звичці хотіла сидячи потягнутись та піти подивитись як рослини. Але сьогодні вона була не одна.

Як вона зрозуміє вже потім, улюблене місце рук Хван це її талія, а місце перебування – серце.

Рюджін вирішує дозволити легку насолоду моментом, та просто спостерігає за ще сплячою королевою. Мабуть спляча красуня буде більш влучно.

———

Єджі прокидається щасливою, ніч була неймовірна, вона сподівається що це був не останній їх так вільно проведений час.

Кунсу не любив рослини, він був по техніці, машинам, тому відчувати запах квітів та фруктових дерев з самого ранку для неї вновинку.

Позаду неї чується звук води. Коли вона обертається то бачить Шину, яка поповнює резервуари з водою для автоматичного поливу.

———

— Доброго ранку.
Вона знову відчуває руки, та повертається обличчям до дівчини.

Все наче те саме, але тепер без ноток пристрасті, адреналіну. Зараз вони просто готуються до нового дня, в якому буде скандал від чоловіка, нові зустрічі з міністрами, та просто королівські справи.

Але вже після завтра вони знову зустрінуться за партією, і продовжиться гра, в якій королеви на шахову полі змагаються, а поза ним солодко цілуються.

Про це не взнає преса, не напишуть видатні політики, та взагалі суспільство не буде в курсі. Вони лишать це для себе, як маленький секрет.

Секрет який буде лише їх, він буде захований в цьому саду, серед троянд, тюльпанів, піонів.

І кожен раз Рюджін буде чекати її для гри, кожного разу з новою квіткою у скляній вазі на столі.

———

Єджі солодко сміється, вона так обожнюю цю дівчину.

Фіолетова? Ти сьогодні не старалась.

Звісно це сказано в жарт, вона знає як Рю детально вибирає що буде стояти сьогодні.

Фіолетовий колір є символом королівської влади. Це колір чарівності, пишноти та дива.
А ти в мене хто? Королева, ось я для тебе спеціально і підібрала.

Я теж не з пустими руками.
Хван виймає квітку з-за пазухи.

Біла .. ніжно ніжно біла ..
Рю підіймає очі не вірячи картині яку бачить перед собою.

Символ шанування та вічної вірності. Вона також символізує молоде кохання, вічну вірність і вічне кохання. Ти ж не проти?

Звісно ні, вона не проти. Вона готова подарувати таку ж білу квітку у відповідь. Давно вже готова.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь