Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Лист Сюе Яна Сяо Сінченю

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Опис:

Про почуття Сюе Яна після смерті даоджана


 

Даоджане.. Сяо Сінченю.. Ти не уявляєш, як я тебе ненавиджу. Заради чого я весь цей час був поряд, прикидався звичайним незнайомцем, якого ти врятував? Навіщо стільки часу брехав? Для чого обманом змусив тебе вбивати невинних людей? Чому те саме зробив із тим псом Сун Ланем, якого ти чомусь вважаєш своїм другом?

Щоб ти просто перерізав собі горлянку та покинув мене, позбавивши всього задоволення? Щоб твоя душа розбилась на уламки і я не зміг зробити з тебе лютого мерця? Хоча знаєш, навіть якби я зміг повернути твою душу, то не був би задоволеним. Бо лютий мрець це вже не ти. Він не буде робити цю дурнувату усмішку, не буде мене сварити за “погані” вчинки, у ньому не буде того чортового благородства та доброзичливості, про які ти так часто говорив, він не буде пригощати мене цукерками. Це буде просто лялька, якою я міг би цілком керувати.

Я хотів, щоб ти сам мені здався, сам скорився! А ти посмів мене просто так покинути! Ти нікчема та найжорстокіша людина в світі, даоджане. Я би плюнув тобі обличчя прямо зараз, вдарив би, що є сили, та який у цьому сенс, якщо ти просто труп? Від тебе залишилася тільки пуста бездушна оболонка.

До речі, я навіть не думав, що
поцілунки з мертвою людиною можуть так збуджувати. А секс з трупом ще більш неймовірний! Це так заворожує.. Враження, ніби ти зірвав заборонений плід. Добре, що існують закляття, які гальмують процес розкладання. Хоча навіть якби від тебе жахливо тхнуло через гниття плоті, я б все одно продовжив таким займатися. Ох, даоджане, якби ти знав, що я витворяв з твоїм тілом, то вбив би себе вдруге.

Єдине, що мені не подобається це те, що ти зовсім не розмовляєш зі мною. Якби ж ти відкинув свій паршивий егоїзм та повернувся до мене.

Життя вже не таке цікаве, як було, коли ти був ще живий. Мушу зізнатися, що я сумую за тобою, даоджане…


Коментар:

Мабуть, фанфік надто короткий, але ж варто з чогось почати

Сподіваюся, що моя робота вам сподобалася!♡

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Лист Сюе Яна Сяо Сінченю



  1. не зважаючи на невеличкий розмір, суть пробирає до кісток, навіть не хочеться ніяких описів того що там чинив сюе ян з тілом даоджанячудова робота, і натхнення вам на майбутнє!!!!