Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Коли вимкнули світло

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Та бляха !!! ,- вилаявся з гучністю на всю квартиру Янович.
Світло вимкнули на цікавому моменті матчу, який дивився комік, паралельно п’ючи пиво та поїдаючи даблчізбургер руками. Тепер він був весь липкий і злий. Впоравшись із змиванням жиру навпомацки, він навіть не сумнівася у подальших діях.
Ало, Спатрачок, в мене вирубили світло. Можна я приїду ? Так нудно самому.
– Я готуюсь до лекції. – Досить сухо відповів друг.
Ну, Спартаааак. А як же одна гра перед сном щоб розслабитись?, – трошки на дитячий манер запитав актор.
Чому я не вмію тобі відмовляти ? Ок. Поки доберешся, я маю встигнути допрацювати матеріал.
– Бо ” я краща половина тебе “, – у слухавці залунав гучний сміх, – я вже лечуууу. – І скинув розмову.
Здавалось, гарний настрій повернувся до Жені. Він вискочив у таксі, без куртки, навіть не переодягнувшись: тоненькі розтягнуті спортивні сірого кольору, що резинкою ледь тримались низько на стегнах, та така ж старенька біла футболка, яку встиг замастити сиром цього вечора, зачіска максимально домашня, кучері дуже хаотично переплелися на голові, ніби він взагалі сьогодні не користувався гребінцем.
Тобі що взагалі пофіг, якщо хтось вдереться у квартиру? ,- з такими словами Янович увійшов на кухню до друга, який працював у планшеті.
Я відкрив двері, аби не відволікатись, коли ти прийдеш.
– Мушу засмутити, я вже тут, а це означає кінець твого робочого дня. Ти взагалі на годинник дивився?
Чоловік потріпав волосся блондину,вдихнув його аромат,що був вже звичним, і потягнувся до планшету, щоб відволікти друга. Це спрацювало.
Фу. Ну це жах. Ойййй. Ну ти максимально чмошний сьогодні. – жартівливим тоном говорив психолог, – Ти себе бачив взагалі? Де тебе так потріпало ?,- для людини, яка завжди у свіжому, напрасованому, гарно пахнучому одязі, що ставиться до таких побутових дрібниць прискіпливо, вигляд гостя був максимально неприйнятним. В той же час це викликало милування – наскільки рідним і зрозумілим виглядав цей кучерявий дурник. Помітивши одну деталь, чоловік не втримався від коментаря:” І чому соски такі збуджені ?” Він вже налаштувався на гру ” хто скаже більше гейських жартів”, яка для них звична, є елементом розслаблення та їх зв’язку.
Брюнет, погладжуючи свої сосочки лодонями( холод у дорозі зробив свою справу ), задоволено розтягнув посмішку і підняв загострено брову:
Тебе заводить ?
– Ти знов п’яний, та ще і грязний. Ти ж знаєш : мене це бісить. – абсолютно добродушним тоном пролунала відповідь.
Нуууу, – комік підійшов майже впритул до друга, максимально зниженим тембром продовжив, – ми завжди можемо додати масла у вогонь нашим “стосункам”,- він погладив кінчиками пальців скулу Спартака. Від чого той несподівано сіпнувся. А у очах на мить з’явилась блискавиця.
Не починай. – строго відсік. І одразу повернувся до планшету.
Брюнет почухав потилицю, задумався. Він вже вирішив, що психотерапевт зараз постелить йому на дивані і вони розійдуться спати. Але той закрив робочий документ і перемістився на диван. Комік поки не розумів, як діяти далі, бо вже давно під час таких жартів між ними виникала певна зніяковілість. Якби не зауваження про соски, він би і не починав цю тему.
То що, грати будемо ?, – вирішив порушити тишу Янович. Гучно гепнувся на диван, ледь не придавивши сусіда, бо від тепла у квартирі в голові вже починало шуміти, тіло розслабилось і трошки похитнулось.
Дивлячись у що,– грайливо глянув блондин і потягнувся, ніби обійматись, пильно впиваючись поглядом у карі очі.
Це спантеличило коміка, але він інтуїтивно почав рухатись на зустріч. Його від того споглядання ніби несвідомо вело у безодню. Але руки Спартака до нього навіть не торкнулись. Цей негідник просто брав джойстик, який лежав біля брюнета. Самовдоволений, хвалькуватий вигляд психолога так роздратував Яновича, що той не втримав емоцій:
Ах, ти ж скотина.
– Щось не так ?, – ніби нічого не сталось запитав блондин. Хоча посмішка ставала менш стриманою.
Зараз я тобі поясню що не так.
Євген різко переліз через сусіда, міцно притис його руки до дивану. Говорив роздратовано, імпульсивно, з тремтінням в голосі,розчервонівшись, просто обличчям до обличчя.
Ти постійно мене провокуєш. Що кишка тонка самому зробити перший крок ? То я зараз покажу тобі до чого приводить затяжна гра в кішки-мишки. У когось завтра палатиме срака.
Буквально секунда тиші і послідувала відповідь :
Так, і це буде твоя дупа.
Через шквал емоцій,та раптово затуманений пристрастю, Янович не врахував фізичну нерівність між ними, тому партнер в момент звільнив руки і звалив його на диван. Не церемонячись почав цілувати з похіттю, затяжно. Поцілунки змістились на шию , яку брюнет витягнув у струну, кожен м’яз був рельєфним, навіть відчувалась пульсація артерії. Від відчуття цього велетня на собі, хлопець задихався і видав стогін. Партнер відірвався від його тіла: ” Цього ти хочеш?“, – запитав задихаючись.
Чорт забирай, я з тобою готовий стати пасивом.- прохрипів у відповідь.
Мій хлопчик. – відчуваючи повне вдоволення ситуацією, прошипів блондин.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

4 Коментарі на “Коли вимкнули світло