Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Квіти Інтейват

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

«Силі небесні, з ким я зв’язалася?»

Примітка: квіти Інтейват, коли виносяться з їх Батьківщини Кенріах, затвердівають, поки не повернуться.

***

Нарешті квіти в її волоссі, зірвані вже більше ніж п’ятсот років тому, пов’яли. Швидко, за якусь мить вони потемніли, перетворившись з каменю на гниль, та розсипалися, залишивши брудні часточки між світлими пасмами Люмін.

Вона вступила на землю Кенріах — єдине місце, де можна дізнатися суть цього світу.

Однак, внутрішній спокій від логічного завершення її подорожі мав трагічно-гіркий присмак. 

Їй прийшлося боронитися від меча Ітера.

Так розірвалася їхня з братом червона нитка долі, по якій з обидвох сторін останні століття струмом біг лише біль. Він… не відступив зі шляху Люмін, хоча це означало нашкодити їй.

Незважаючи на те, що жорстокі методи та цілі Ітера давно різали їй по-живому, вона донедавна не хотіла вірити у неминучість їх зіткнення. Їхня зброя ніколи не мала бути направлена вістрем один на одного — це просто неправильно. Це зло змінило його, спотворило жахливим чином настільки, що він і не розумів неправильність своїх дій та з невігласною радістю сіпався в путах «лиха заради добра».

Тільки два місяці назад вона почала готуватися до бою, зрозумівши, що не зможе схилити його знову на свою сторону.

Тільки тиждень назад вона прийняла рішення про те, що не відступить від своєї цілі, що б не сталося.

Тільки годину назад Ітер був поранений її рукою, ще живий. А потім його ж підлеглі «проявили до нього милосердя».

Більше його немає.

З глибин прірви в її душі доносились крики і плач, а руки палали яскраво-червоним.

Та вона вільна. Вона жива, а не скривлена тінь, якою в останні хвилини життя був її брат.

«Дім — це там, де ми разом».

Ехо слів Ітера пластинкою крутилося в голові, кожного разу сильніше стискаючи скроні.

«Пробач, брате. На жаль, ми не можемо повернутись додому».

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Квіти Інтейват



  1. Жодної гадки не маю, що в каноні і хто всі ці люди, але текст сподобався. Від нього є відчуття, що це елемент більшої історії. Він не висить в пустоті, за ним є більша, велика історія. Це дуже здорово.

     
  2. Нічого не зрозуміло, але цікаво. Дійсно цікаво настільки, що я не помітила, як закінчилася робота. Про персонажів не можу судити, не можу сказати, ООС чи ні, але описи – ох, описи почуттів і переживань у вас гарні.