Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Кава,сніжки та теплий шарф

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

СКОРІШОГО ОДУЖАННЯ НАШИМ ХЛОПЧИКАМИ(Мінхо,Хьонджин та Син Мін),Я ВСІМИ СИЛАМИ ТРИМАЮ КУЛАЧКИ ЗА НИХ!

 

 

Уроки закінчилися 10 хвилин тому.

Деякі учні вирішили залишитися прибрати в класі,а решта намагалися тихо спуститися з другого поверху,щоб не заважати решті учнів.

Серед скупчення людей,Хану все ж здалося знайти Мінхо.

-Гей – Хан підійшов до вішалки біля якої стояв Мінхо – Ми вирішили зустрітися на стадіоні!

-Хто ви?…А – Мінхо дістав з рукава шапку,й натагнув її на голову – Ну то йдіть,мені що з цього?

-Ем…я взагалі-то тебе чекаю,ми разом ідемо!

-Ну ви так,а я ні.– Мінхо вдягнув курточку та пішов до виходу.

 

 

-Гей Мінхо ми зачекалися! – Промовила Сольюн.

-А де Джісон? – Лілі підійшла до дверей,з яких як раз вибігав Хан.

Бам!

-Твою дівізію – Хан встав перший,і подав руку ,щоб Лілі встала.

-Дякую – Лілі схопилась за руку Хана,після чого почала вставати.

Бам!2х

Хан підсковзнувся і впав біля Лілі.

-Мені здається ,що нам треба допомгти цім бідолагам ! – Сольюн зверталася до Мінхо,а той в відповідь їй кивнув і простягнув руку Хану.

Рука Мінхо була теплою,через що в Хана по спині пробіглись сироти,а на щоках проскочив рум’янець.

-Дякую! – Хан швиденько встав і легенько поклонився Мінхо.

-Будь ласка – Мінхо відвів погляд на дівчат,які вже струшували сніг з Лілі.

-Я жива! – Лілі підійшла до Джісона і почала струшувати сніг з хлопця – А ти як ?

-А,ну я нормально! Не треба,я сам – Хан відійшов від Лілі й обтрусив сніг з дупи й спини.

-Ну тоді пішли! – Сольюн схопила одною рукою Мінхо,а іншою Лілі – Наздоганяй Хані!

Джісон миттю наздогнав тіх трьох.

 

Хан вже п’ять хвилин лазив по кишенях портфеля в пошуках дрібної готівки.

-Тільки не кажи,що ти зачаклував свій портфель,і в тебе тепер там ціла чорна діра! –

Лілі насміхалась над Ханом.

-Хане давай швидше! – Мінхо сів на лавочку поруч з Ханом.

-На себе,я вже давно гроші дістав!Я тобі на каву шукаю! Блін я пам’ятаю,що там,ще залишалося!

-Я добавлю! – Лілі полізла в свій портфель і дістала гаманець.

-Я не буду каву!..

-Будеш! – Лілі і Хан промовили в один голос.

-З тебе цукерка! – викрикнула Лілі і вдарила Хана по плечу.

-Цукерок в мене немає, але є жуйка, будеш?

-Тільки такий дурень як ти,буде жувати жуйку на такому морозі!

-Знайшов! – Джісон дістав останню купюру,яку так довго не міг знайти.

-Нарешті! – Мінхо встав з лавки й обтряхнув сніг з рукава.

 

 

 

 

Сольюн вийшли з кав’ярні несучи на картонному підносі 4 стаканчики з кавою.

-Тут і насправді дуже смачна кава! – Сольюн

з захватом промовляла – Ну звісно,це ж я вас сюди привела!

Хан взяв два стаканчики з кавою і вручив, той на якому було написано”Капучіно”, Мінхо.

-Дякую – Мінхо відвів погляд на дівчат,які збуджено про щось говорили.

 

Серце Хана стукало так сильно,що здавалося все це чують.

Після 10-секундного ступору,Джісон все ж пропустив думку :”Та що зі мною таке?!”

 

-Пішли на дитячий майданчик! – Лілі потерла теплою від кави долонею щоки й носа.

-І шо нам там робити? – Мінхо зробив декілька ковтків кави.

-В сніжки пограти! – Сольюн вільною рукою показала жест ніби кидає сніжку в когось.

-Мені тільки в сніжки грати…– Хан поглянув на свої кросівки.

-Ну посидиш на лавці – говорила Лілі – А я складу тобі компанію! – Лілі підмигнула Мінхо, через що той почервонів,а після поглянув спочатку на Сольюн.

 

 

 

Хан сидів і дивився на Мінхо,іноді кидаючи погляд на Сольюн,поки Лілі ,щось збуджено розповідала.

-Я взагалі не знаю,як вона тоді додому дійшла! Ти мене слухаєш? – Лілі штовхнула Джісона в плече.

-Звісно слухаю! – Хан поглянув на Лілі найсерйознішим поглядом.

-Що я розповідала?

-Як ти ,Сольюн і ще хто вирішили покататися

на ватрушках,та ваша подружка впала і забила ногу,ви якось дійшли додому,а наступного дня їй зробили рентген і виявили перелом.

-А,так.. Щось сталося Джісоне? – Лілі схилила голову й поглянула в очі хлопцю .

-Просто думаю…Як довго Мінхо буде тупити.

-А – Лілі вирівняла спину – Ну ви хлопці взагалі не вмієте почуття проявляти!

-Ой – Хан повернувся й далі почав зиркати на тіх двох – Мені здається,що вона його зараз закопає там…

Лілі повернула голову й поглянула на свої подругу ,яка закидала хлопця снігом,поки той намагався відповзти від неї. – Сольюн,зупинись!Зі слабкою статтю треба ніжніше! – Лілі поглянула на Хана,який підняв брови й дивився на неї.

-Ти права! – Сольюн кинула останню сніжку в бідолагу і підійшла до лавки,а за нею прибіг і Мінхо.

-Я з нею більше не граю,грати не по правилам це абсурдно! – Мінхо зняв шапку й почав обтрушувати з неї сніг.

-Правила в сніжках? Ти серйозно?! Просто п

ризнай,що я краще граю от і все! – Сольюн сіла на лавку.

-Ага – Мінхо натягнув шапку на голову ,а потім,витрусивши сніг з капюшона ,надягнув і його.

-Хододно? – Питала Сольюн.

-Ти меня курва снігом нагодувала,звісно холодно!!

Хан з Лілі переглянулися і десь голові зробили фейсспам

-Добре друзі,вже темніти почало,мені треба додому! – Говорила Сольюн – Можете посадити на тролейбус?

-Звісно,Мінхо тебе проведе,а ми з Хані ще погуляємо! – Лілі взяла Хана за руку,а іншою помахала парочці.

В той момент Джісона охопили одразу три відчуття:Огида,паніка і….Ревнощі?

Як би дивно це не звучало,але Хан відчував таке вперше. Звісно в нього були до цього відносини з дівчата,але до жодної він такого не відчував. Йому не хотілося,щоб Мінхо залишався з нею на одинці.

-Я напевне теж вже піду,мама буде переживати! – Хан вирвав руку з хватки і всувнув в кешеню.

-Ну добре – Лілі підняла голову й прошепотіла тому на вухо – Допоможеш йому!

-Ну добре,хай тоді Хан йде з нами! – Промовила Сольюн.

-Тоді бувайте! – Лілі поцілувала подругу в щоку і пішла додому.

 

-Так мені треба на 56 тролейбус,вони ходять часто тому чекати доведеться не довго. – Сольюн сіла на лавку на зупинці,поки хлопці стояли і дивилися на розклад автобусів .

-В мене готівки немає,тому я піду пішки,я не далеко живу. – Мінхо говорив тихо,Джісону навіть на секунду здалося,що той сам з собою говорить.

-О ,мій тролейбус! – Солью підскочила й побігла до дороги – Бувайте хлопчики!

Тролейбус від’їхав від зупинки,створивши для Хана не найприємнішу атмосферу.

-Твій автобус скоро? – Говорив Мінхо.

-В мене готівки немає,я пішки піду,мені недалеко!

-А ну тоді бувай! – Мінхо розвернувся до Джісона спиною і швидким кроком пішов прямо,але Хан його одразу наздогнав.

-Ти чого? – Мінхо перевів сві погляд на молодшого.

-Мені теж в ту сторону.

-А,зрозуміло.

 

 

-Ти так ніколи з нею зустрічатися не почнеш! – Хан перервав мовчання.

-Я ні на що й не сподіваюся – Мінхо перевів погляд на Джісона – Ти так кажеш,ніби сам закадрив пів міста.

-Я зараз не про це взагалі – Хан перевів погляд – Якщо ти подумав,що я тебе флірту вчити буду,то ти помиляєшся!

Хан на секунду змовк,щоб сформулювати речення і сказав – З дівчатами треба бути ніжними! Не можна їх матюкати,як ти сьогодні!

–А що мені треба було казати?Дякую, що нагодувала снігом, тепер мені холодно і я можу захворіти!

-Справді так холодно?

-В мене шапка мокра,а на вулиці мороз.Звісно!Це вже не шапка,а дубинка.– Мінхо зняв шапку й по стукав по ній пальцями,вона й справді була замерзла.

-Не вистачало ще захворіти – Хан потягнувся руками до шиї,а після зняв з себе шарф.

-Що ти робиш?

Хан підійшов до Мінхо – Зніми шапку!

 

-Е ні,не треба! – Мінхо зробив крок назад – Ця сцена мені вже нагадує якийсь романтичний фільм.

-Як хочеш,не мені ж ще йти мерзнути ще хвилин 15. – Хан вже почав надягати шарфа назад.

-Добре давай,тільки я сам!

Хан задоволено посміхнувся і віддав шарфа Лі.

 

 

–Дякую! – Мінхо сказав це спокійно,але в душі в нього метелики стрибали.

 

 

–О ось де вже мі двір – Хан повернувся до Мінхо обличчям і сказав – До завтра! – А після,побіг до пішохідного переходу.

-Хані,ти забув шарфа! – Крикну

в Мінхо.

– Завтра в школі віддаси! – Світлофор загорівся зеленим, тому Хан почав переходити дорогу.

 

Стоп!

Хані?..

 

 

 

 

 

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь