Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Його сонце

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ранок. Сергій перевертається на спину і ще навіть не відкривши очей проводить долонею по іншій половині ліжка. Нікого. Хмуриться на мить, а потім чує звуки з кухні і розслабляється. Потягується і відкриває очі. Вставати не хочеться. Це ранок вихідного дня і він має законне право поніжитися в ліжку довше ніж зазвичай. Позіхає ще сонно і тягнеться до телефону. На екрані показує пів девʼятої ранку.

— Вже прокинувся? — лунає рідний голос і Сергій обертається відкладаючи гаджет. Володимир стоїть у дверях спершись на раму плечем і тримаючи в руках чашку зі свіжою ароматною кавою. На ньому лише боксери та домашня сіра футболка, а волосся розпущене і розтріпане зі сну. Петров тепло посміхається і огортає горнятко обома долонями гріючись.

Кімнату заливають промені ранкового сонця і від них Володимир смішно щуриться.

— Угу — каже Сергій і не може відвести погляду від свого чоловіка. Через освітлення його волосся здається золотим, а очі небесно-голубими, майже прозорими. І він стоїть такий рідний, домашній і теплий.

— Йди до мене — промовляє Іванов і протягує до Володимира руку. Той посміхається, хитає головою, але відштовхується від стінки і ліниво підходить до ліжка зі сторони де лежав Сергій. Виляє стегнами, але зовсім не вульгарно, а навпаки — розслаблено.

Ставить чашку на тумбу, сідає поряд із чоловіком та нахиляється до нього. А Сергій наче зачарованим милується цією ранковою неспішністю в чужих рухах. Він готовий віддати душу за те, щоб кожен ранок проводити з Володимиром. І самим фантастичним є те, що йому не потрібно нічого продавати, адже він вже має це. У нього є цей неймовірний чоловік, якого він кохає і який кохає його. І них є цей і ще багато ранків попереду, щоб провести їх разом. Це не вкладається в його голові. Чим він заслужив таке щастя?

І спочатку він боявся, що ці відносини швидко закінчаться. Адже все хороше рано чи пізно закінчується, а чим кращим воно є тим швидше воно зникає. Бо з ним так було завжди. І він вже не шукав свого щастя, він шукав просто приємної стабільності, щоб знати точно, що він не залишиться знову один через кілька місяців.

А потім він зустрів Володимира. Як товариша, як колегу, потім як друга і згодом як партнера. І звичайно, що після перших місяців відносин коктейль емоцій змінився, але він не зник. Залишилося бажання, ніжність, турбота і тепло в грудях від одного погляду на чоловіка. Він боявся, що це все зникне, але цього не ставалося.

Він любив ці буденні речі наповнені турботою один про одного, як ранкова кава, обійми в ліжку, неспішні поцілунки і тихі розмови. 

Володимир зараз без окулярів і дивиться прямо в душу. А сонце вплітається у його волосся і підсвічує локони та щетину. Він виглядає таким світлим, сонячним.

Сергій тягне руку, щоб погладити його по щоці і Володимир тягнеться на зустріч, треться об долоню і щуриться задоволено. 

Сергій дивиться на це, відчуває, як щемить у грудях і розуміє:

“Ось це і є кохання” 

Припіднімається на ліктях і тягнеться за поцілунком. Неспішно торкається чужих губ. Обережно, не поглиблюючи поцілунок. Петров мало не муркотить, кладе долоні на чужі плечі і тисне змушуючи лягти назад на спину. А сам перекидає ногу через чужі стегна і впирається ліктями по обидві сторони від голови партнера. Ніжно прихоплює нижню губу Сергія своїми і посміхається в поцілунок. Іванов вкладає долоні на його талію і гладить боки та спину. 

Вони розривають поцілунок. Волосся Володимира спадає вниз і закриває їх від решти світу. Хоча воно надто коротке, щоб справді сховати їх, але так здається Сергію. Іванов посміхається щасливо, торкається однією долонею чужого підборіддя і гладить великий пальцем. Дивиться в чужі очі.

— Ти — моє сонце — промовляє і Володимир на це сміється. У нього немає настрою відпускати на це саркастичних коментарів. Не зараз, не в такій атмосфері. Тому він просто сунеться трохи вбік і лягає поруч вкладаючи голову на чуже плече. Прикушує  губу, щоб сховати посмішку від чужих слів.

Приємно бути його сонцем.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь