Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Золоті стрінги мають відповідати халату. 9 днів до Хеллоуїна

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

ТеГон взяв вихідний на роботі, щоб сходити у секс-шоп за стрінгами. Якщо вже зовсім чесно, то ТеГон просто не вийшов на роботу, щоб задовольнити бажання Рай Це, які він загалом розділяв.

– Тату, привіт, я сьогодні попрацюю з дому.
– ТеГон, навіщо ти мені дзвониш із цим? Я майже повноцінно передав компанію в твої руки. Далі вирішуй сам.
– Дякую, тату.

Їхня розмова виглядала приблизно таким чином. Це було кумедно для Рай Це, який сидів у машині ТеГона.
– Ти ж не маленький, щоб проситись. – Він активно тер зап’ястя.
– Я вже одного разу проштрафився, а до речі, – Квак розвернувся в півоберта, щоб глянути на Рай Це прямо. – Де ти працюєш?
– Ну… – здивувався Рай Це, – на демонічній державній службі.
– Пологи?
– Ага, – Рай Це відкусив знатний шматок від бургера і тепер давився їм.
– А я казав, що краще брати пунопани, – ТеГон дбайливо погладив його по голові.
– Мхм, – затряс головою Рай Це, намагаючись скинути з волосся надмірно тактильну руку.
Це викликало у ТеГона лише тихий смішок.
– Нам треба вибрати місця, де можна буде їх купити.
Квак почав копатися у маршрутизаторі.
– А я говорив, – Рай Це нарешті прожував і ковтнув, – що варто просто замовити в інтернеті, так швидше та ефективніше. І роботу, – з докором похитав головою він, – ходити не треба.
– Ага, – весело відповів ТеГон.
– Білизняні магазини чи секс-шопи? Де велика можливість їх дістати?
– Не фнаю, – Рай Це повернувся до бургера і знову наступив на старі граблі у вигляді великого укусу.
– Досить дивно, адже майстер збочень тут ти.
– Я тофі*, – обурився Рай Це, – фифал зафання! Ти, – йому вдалося прожувати, – мусиш розбиратися з цим сам. Я тобі не помічник. Будь ласка, виріши проблему без того, щоб мене напружувати та ображати.
– Їж-їж, – мабуть, для заспокоєння Рай Це, що розбушувався, Квак ТеГон вибрав правильну методику.
Їжа для його милого була просто порятунком. Це вирішувало багато проблем ТеГона:
1) Милий був зайнятий.
2) Здоров’я милого буде в порядку.
3) Милий ставати щасливішим і веселішим, коли поїв.
Коротше кажучи, у їжі була маса плюсів для їхньої пари.
***
– Ось ці, – Рай Це вказав пальцем на коробочку, розфарбовану кольорами прапора бісексуалів.
Дівчина-консультант швидко повернулася до прилавка з річчю:
– Ви можете відкрити та оглянути. Одягти, на жаль, не зможете.
– Мені здається, будуть малі, – ТеГон узяв у руки коробку і почав розкривати.
– Не таке вже там і велике господарство, щоб не влізти, навіть якщо випаде, вдома не переохолодишся. – Байдуже відзначив Рай Це, а сам з цікавістю поглядав на шматочок блискучої тканини, що з’явився у руках Квака.
– Я про стегна, – тихо пробурчав ТеГон.
– Такі зазвичай йдуть на один раз, швидше за все або розтягнуться, або порвуться, – сказала продавчиня.
– До сімейних не розтягнуться. – Хмикнув Рай Це.
ТеГон придушив смішок.
Стринги виглядали кумедно. Начебто і жіночі, а й гідність є куди скласти.
– Мені здається, навіть колір збігся.
– А мені здається, що вони трохи світліші, дай сюди. – Хоча, – визнав він, – напевно, ти маєш рацію, навіть колір майже такий.
ТеГон задоволено хмикнув.
– Беремо?
***
Вони сіли в машину і тут Рай Це попросив:
– Давай заїдемо в ательє?
– Навіщо?
– Нехай з тебе знімуть мірки, виберемо тканину в колір халата і пошиємо, щоб не тріснули.
– Ти хочеш мене бачити в них неодноразово?
– Ну, ці можуть стати непридатними, – завагався Рай Це. – Шкода буде, такий комплект зібрали…
ТеГон тихо засміявся і взяв Рай Це за руку, погладжуючи зовнішній бік кисті своїм великим пальцем.
– Мило.
Співробітники ательє, незважаючи на те, що дивилися на їхню пару косо, таки виконали прохання. Рай Це переглянув кілька десятків тканин, що сяяли золотом, і нарешті зупинився на одній. ТеГон померз у трусах під холодним і ревнивим поглядом Рай Це. І нарешті вони вийшли.
– Я розумію, чому секретар відвіз мене до магазину заради пошиття костюма. Стільки зневаги до того, хто платить і поводиться добре, я давно не бачив, – Квак почухав потилицю.
– Якби ми були окремо, цього не було б.
– Чому? Хіба двоє чоловіків не можуть здобути щастя один з одним?
– Вони ж відчули, що ти альфа. А я весь пропах тобою, свого ж аромату не маю. Ось вони і знають, чим ми займаємось.
– Ти ж омега.
– Вони про це не знають.
– Навіть якби ти був альфою і ми займалися б тим, чим займаємося, не може піддаватися осуду. Ані активному, ані пасивному.
– Ще скажи: “Ані універсальному”. – Рай Це криво посміхнувся.
Посмішка ТеГона була м’якшою:
– Може, прогуляємось?
– Не хочу. Хочу труси.
– Мені вдягнути їх прямо тут?
– Ні, – протягнув Рай Це. – Вдома. З халатом.
ТеГон притиснув його до машини і почав повільно дихати в шию Рай Це, лоскочучи і викликаючи мурашки по його тілу.
– Тоді нам треба підготуватися.
– Презервативів дома повно… – Рай Це глибоко дихав, намагаючись не піддаватися збудженню, що прилива хвилями.
***
ТеГон вийшов з-за рогу. Рай Це розвалився на ліжку, погладжуючи член, що встав.
Халат ТеГон таки не зміг надіти на руки, тож пов’язав рукави на шию. Тепер халат став схожим на дуже вкорочений плащ. На тілі ТеГона це виглядало дуже смішно та мило. Клаптик, що залишився від усієї золотої пишноти ледве закривав м’яке місце, на яке були ганебно натягнуті стрінги.
Рай Це було б весело, якби ТеГон не стяг його рідкий хайлайтер і тепер всі його груди і ноги до колін були намази і блищав він яскравіше зірки, яка надівається на різдвяну ялинку.
– Ти весь блищиш, – Рай Це облизав губи.
– Хочеш дізнатися … – ТеГон прикусив нижню губу, – де ще, я виблискую?
Він став повільно, майже навшпиньки, підкрадатися до Рай Це.
– Там… – Він вказав правою рукою на приховану стрінгами промежину.
– Ти й там намазав? – Рай Це тепер хотілося плакати.
Був флакончик хайлайтера і не стало.
– Ага, – ТеГон не встиг вловити зміну настрою.
– Купиш новий, – роздратовано зітхнув Рай Це.
– Ти чого? Засмутився? – ТеГон сів на край ліжка, погладжуючи голу ногу Рай Це.
– Так, погладь п’ята, – знову переключився Рай Це.
– Тут?
ТеГон м’яко провів по п’яті Рай Це, піднімаючись легкими, майже невагомими дотиками до кожної клітини стопи, викликаючи еротичні судоми у Рай Це.
– Так, – майже з полегшенням видихнув він, коли ТеГон прибрав руку.- Продовжуй, – він провів своєю стопою по стегну Квака.
ТеГон повернувся до своїх погладжень, а потім, став навколішки перед ліжком, на якому розташувався Рай Це.
Він доторкнувся губами до великого пальця ноги Рай Це. Той вигнувся, як кіт, що отримував глибоке задоволення. ТеГон обережно торкнувся кінчиком язика подушечки пальця.
– Ох, – здавлено простогнав Рай Це.
Він зовсім не збирався зупиняти цю розпусту.
ТеГон став впевненішим, відчуваючи реакцію партнера. Його язик пройшовся нижче, пестячи основну частину стопи, п’яту, паралельно ніжно мучичи і томлячи пальці ноги своїми руками.
Рай Це вп’явся пальцями в подушку.
– Сьогодні я не буду першим, – простогнав він.
Рай Це змусив себе сісти і підняв стопою підборіддя Тегона, примушуючи його дивитися на себе.
– Знімай труси. Я буду зверху.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Золоті стрінги мають відповідати халату. 9 днів до Хеллоуїна