Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Знайомство

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Джисон не пам’ятав як він опинився у ліжку в незнайомому домі , він лише пам’ятав що випив дуже багато.

Флешбек

Джисон омега, йому 23 роки . Він приперся до клубу лишень тому що його кинули. Він вважав що він його соулмейт.

Навіть запахи у них схожі були солена карамель Джисона і солодка карамель Чон чен ї . Проте коли вони вже почали говорити про весілля Чон зник .

І лишень сьогодні написав що Джисон йому не треба і він просто жалка підстилка .

Джисон незнав що йому робити і куди йти адже квартира теж не його. Тому зібравши усі свої речі він звалив на*** звідти .

В нього навіть батьків не було , він виріс у дитбудинку. З друзями Чон забороняв спілкуватися. Чон був багатим таким що навіть президент час від часу йому дзвонив.

Тепер він сидів у барі і попивав вино .

До нього підійшов милий чоловік , по запаху було зрозуміло що він альфа.

– Сонце чому ти сидиш?

Мабуть через те що він багагато випив, він в сльозах почав розповідати усе .

-Сонечко не плач іди сюди .

Джисон прижався до нього .

-Я Мінхо але можеш називати мене хен .

Альфа випустивзаспокоюючі феромони .

-Яяя Джисон. Все ще через плач вимовив джисон .

-Знаєш поїхали до мене -альфі аж і хотілося прижати цього малюка і заспокоїти.

Мабуть через то що Джисон багато випив він погодився.

Примітки автора:

Це моя перша робота , тому не кидайте помідорами;). Доречі ось мій тг канал де розділи будуть виходити швидше https://t.me/theturte

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь