Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

загляни у серце

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– ти вирішила подзвонити своєму колишньому, щоб поговорити про нового колишнього?

(або ненсі розійшлась з джонатаном, стів хоче з’їхати до едді, а робін ненавидить жити сама)

 

1

 

Ненсі здається, що вона сходить з розуму. По-справжньому, коли думки бігають в такі місця, де їм би й не варто було б бути, але вони все одно настирливо тікали. Це заважає, Вілер за цей тиждень встигла зіпсувати кілька інтерв’ю та врізатися в бабусю на касі магазину, перекинувши їй візочок з продуктами, за які потім заплатила втричі більше (просто, щоб совість не гризла).

Проблеми були з самого початку – збільшились вони після одного інциденту, де була замішана Робін, як то і було очікувано.

Того ранку Ненсі проспала – дуже сильно проспала, що навіть поснідати вона вже не встигала. Залишалось тільки забігти у ванну, щоб вмитися, та летіти до Джонатана, який так люб’язно погодився її підвести до місця зборів. В той момент Ненсі розуміла, що краще б навіть і не поспішала б, адже з цього і почались всі проблеми.

Стів вже пішов на роботу, а у Робін був вихідний вперше за тиждень. Едді втік за Стівом, адже тому дуже треба була людина, яка заважала б всю зміну, щоб прийти до них додому і заважати далі. Цього Вілер не знала того ранку – пізніше сам Едді розказав про їхній ранок, ігноруючи дивну поведінку нової подруги.

Так і не виплутавшись з піжами, Ненсі потягнула ручку ванної, яка легко відкрилась під її силою. Пара вдарила їй в обличчя, і Ненсі, повністю знімаючи кофту, вирячилась в очі Робін, яка мала спати в той момент. А потім, буквально в один момент, її очі опустились нижче, і її щоки дивно загорілися. Баклі стояла тільки в самому топі та трусах, і Ненсі й досі не може сказати, що конкретно так її дошкуляло – дівчат вона бачила і голими, і бувало то не один раз. От тільки саме того разу вона різко зиркнула Робін в сині очі, які немов затягували до себе, і, забувши піжаму на підлозі, розвернулась з ванної з тихими вибаченнями, які подруга навіть не почула.

– Ненс! Ти чого?!

Ненсі вже не чула, закриваючи двері кімнати, яку вона так мило забрала в Робін. Після тої першої ночі, коли вони заснули в ліжку вдвох, більше такого не траплялось – і Вілер боялась собі зізнатися, що їй дійсно хотілось то повторити.

Вона тоді сповзла по стінці, відчуваючи, як швидко билось серце в її грудях. Якого біса тільки що сталось?  Вона ніколи так не реагувала на тіло дівчат, всі ці роки вона спокійно спілкувалась з однокласницями, поки вони вдягали штани, або знімали кофти. Хоча …

Далі подумати їй не давав телефон, який розбив тишу у квартирі, і зі слухавки почувся розгніваний голос Джонатана.

– Ненсі, ти ще довго? Ми запізнюємось.

Половину його слів вона пропустила повз вуха, відчуваючи, як перед очима стояла Робін з тою зубною щіткою в роті. Відганяючи всі небажані думки, дівчина потрясла головою та піднесла телефон до вуха.

– Вже біжу, почекай.

Баклі вона того ранку більше не бачила, адже двері ванної відкрились якраз в той момент, коли сама Вілер вибігала з квартири. Вигук Робін відбився від пустих стін.

 

2

 

Здавалось, що відпочинок на роботу мав якось вибити такі непристойні думки щодо подруги, але так не сталось. Навпаки, як тільки Ненсі, червона тільки через біг сіла у машину, Байєрс стривожено зиркнув на неї, проте нічого не сказав, очікуючи слів від неї, та завів автомобіль. От тільки сама дівчина і слова не сказала про запізнення, а тільки охопила сумку руками та сховала в ній обличчя.

Знов повідомлення прийшло, і вона, здогадуючись від кого воно буде, навіть не ввімкнула телефон. Джонатан кинув на неї дивний погляд, але знов промовчав. Звук повторився, і довелось хоча б подивитися, хто то був.

Ну звісно.

 

робін

«все номрально?»

«нормлаьно»

«та бля номрально»

«ти мене зрозуміл»

«АААААААА»

«ч не прокинцлась»

 

– Щось смішне? – з хитрою посмішкою поцікавився тоді хлопець, і Ненсі відчула зрадливу усмішку на своєму обличчі.

Вона тоді не відповіла, а тільки кинула сердитий погляд в бік колишнього, який на це переможемо підняв ріки, ледь не вганяючи їх в аварію.

Вона дійсно усміхалась на повідомлення подруги, а перед очима все так само стояли її руки, які вона ще тиждень тому цілувала. Інтерв’ю того дня вона грандіозно завалила. А на повідомлення вона відповіла, лише трохи пізніше.

 

ненсі

«все гаразд»

«лягай доспи»

 

І чого вона не могла лягти доспати до того, як Вілер так налетіла на неї у ванній?

 

3

 

Добив її хіба що Едді через кілька днів, коли він вирішив серйозно з усіма поговорити. Ненсі не любила такі розмови, бо вони були або прелюдією їхніх рольових ігор, після яких дівчата мали тікати з дому задля збереження власних вух, або ще одним жартом, який той хотів розказати.

Того разу все було серйозно, бо навіть Стів з подивом сів на диван і слова не видав, що знає причину такого дивного зібрання.

– Ми хочемо з’їхатися зі Стівом.

– Йоб твою мать, Мансон.

Або ж Гаррінґтон знав причину, просто не здогадувався, що саме вона буде підійматися того дня. Як сама Ненсі встигла зрозуміти, Стів хотів з’їхати з Едді в окрему квартиру, щоб більше не травмувати подругу своїми … собою в цілому. І з одного боку, дівчина була тільки рада випхати їх з ноги й більше не бачити далі магазину; проте поставала інша проблема – орендна плата була зависока для одної дівчини. Вілер на собі знала, якими бувають неадекватними власники квартир, які ставили ціни на свої діри більше, ніж за Білий Дім, від чого бідні люди мали нирки продавати, тільки щоб не вмирати на вулиці.

– Я не буду платити за цю конуру сама, – відрізала Баклі та відвернулась, щоб заварити чаю.

Едді не почав дутися та якось прикривати розмову – навіть навпаки, він широко посміхнувся та кинув у Робі подушку, змушуючи її розлити води собі на руку. На щастя Стіва і довге життя Едді, вона була ще холодною, тому окрім мокрого рукава дівчина нічого собі не отримала.

– Стіве, тримай свого хлопця на ціпку, він мене починає дратувати, – вона поставила чашку та бризнула з руки на Мансона. – Стривай, а чого ти взагалі тут з нами живеш?

Питання схожого характеру хотіла задати й сама Ненсі, от тільки не вважала, що це було б достатньо коректно з її боку – зрештою вона новенька на цій квартирі. Та все ж таки, Едді був хлопцем Стіва, так тут все правильно, але наскільки дівчина могла зрозуміти, то за ці хороми платило тільки двоє, себто Стів і Робін. Спочатку вона подумала, що Мансон прийшов погостювати у свого хлопця – хто тут буде проти, всі так роблять. От тільки день перетворювався на два, а два – на п’ять, і ось він сидить у них понад тиждень, так ще і радить самій Вілер залишатися надовше. Дивно, що ніхто цього не помітив раніше.

– Едді, я тобі казав, що вона помітить, – з тихим смішком прошепотів Стів, за що отримав подушкою в обличчя. На диво, але вона прилетіла не від подруги, а від власного хлопця. – Мансон, якого біса?

Той навіть оком на повів, все так само тримаючи всіх присутніх у напрузі.

Я знаю, що за цю діру деруть, як за цілий район, але тобі, сонце моє Робін, не треба буде платити самій.

– Стівчика свого так будеш називати, Еддюння ґейське відлуння.

– Туше, Роб, – він навіть руки підняв, показуючи свій програш.

Ненсі мала здогадатися, яку ідею мав Едді, адже це не було такою ж непосильною задачею. Зрештою, тільки вона тут жила на заячих правах і шукала собі квартиру. Принаймні казала, що шукала, адже насправді вона, коли приходила додому, валилась на ліжко після довгого дня на ногах і не вставала, допоки не приповзала Робін з новим фільмом чи серіалом. Всі плани про пошук відкладались, допоки вона не зізналась собі, що не хотіла її шукати взагалі.

Так от, коли Мансон заінтригував їх усіх своєю надзвичайною ідеєю, Вілер мала розкусити його своєю журналістською аурою. Але вона того не зробила, все так само згадуючи, як Робін її обіймала вночі.

– Ненсі буде жити з тобою! – задоволений собою, він навіть не помітив здивування на обличчі самої Ненсі. – А що, вона шукає квартиру, Стівчик хоче з’їхати до мене та мого прекрасного – ауч, Стів, та заспокойся ти, шалений чи шо – до мого прекрасного асортименту кондиціонерів для волосся – а про що ти подумав, збоченцю – але до того ти теж хочеш з’їхати.

Під кінець його монологу Едді таки отримав у обличчя подушкою і яблуком від Робін, яке насправді кинула сама Ненсі, просто цього не хотілось казати, щоб не псувати перше враження. Сама Баклі, задивившись на її відпрацьовані рухи, тільки кивнула та голосно засміялась, коли яблуко попало якраз у живіт. Мабуть, у неї почали з’являтися підозри про те, скільки багато було шансів отримати кулю в лоб першого дня їхнього знайомства.

– А ти у Ненсі запитати не хотів? – подала голос Робін, про на саму Вілер вона не дивилась, майстерно уникаючи зорового контакту. – Може, вона не хоче тут лишатися?

Її голос змінився – різко і неочікувано, і це здивувало навіть самого Стіва, який так багато часу провів з дівчиною. Ненсі не могла сказати, що точно це спричинило, але це щось було важливим для Баклі.

– Впевнений, що Ненсі обома руками й ногами за, чи не так? – Мансон, широко і награно посміхаючись, повернувся до дівчини, щоб знайти відповіді на питання.

На мить їй здалось, що вона побачила в цьому погляді не тільки допомогу, щоб змусити Робін відпустити Стіва нарешті з’їхати. Було там щось дивне, несхоже на його звичайно насмішкуватий погляд. Немов він намагався їй передати якісь слова, яких не сказати словами – і це дивно, бо Вілер завжди вміла слухати, а в Едді був підвішений язик.

Насправді Ненсі була не тільки руками й ногами за, а взагалі всім тілом і всіма кінцівками, які існували в її тілі.

– Не проти.

Сині очі, вдруге за вечір, зупинить на дівчині, і вона голосно, навіть для її власної голови, ковтнула гірку слину. Так не має бути, вона не мала так реагувати на звичайний погляд подруги, але так було, і тіло сіпалось, немов не мало можливості стримати себе на місці. Такого не було навіть … Ненсі схопилась за цю думку, намагаючись не думати про її походження. Адже вона мало не подумала, що таких почуттів вона не мала, навіть коли закохувалась у Стіва чи Джонатана; але ж то просто нісенітниці. Робін – дівчина, до того ж її подруга.

Вона себе ледь не вдарила по голові – дівчина могла любити іншу дівчину, і сама Робін, зважаючи на прапор на стіні, могла і робила це. В горлі пересохло, і Вілер ковтнула так само гірку слину. Треба було перевірити печінку.

Стів, встаючи з місця, плеснув у долоні, чим і перервав сесію дивоглядок синіх очей, і Ненсі ледь не кинула в нього ще одним яблуком.

– От і домовились, ми шукати квартиру!

Коли Едді забрав хлопця за руку і пішов з ним за руку до кімнати, Баклі насмішкувато кинула їм у відповідь:

– Шукайте квартиру із захистом!

У відповідь вона отримала фак від Стіва та сміх Ненсі.

Того вечора вони знов завалились дивитися фільми, тільки Вілер змусили розпочати знайомство з кіновсесвітом Марвел. Заснули вони разом, і Ненсі знов прокинулась в обіймах Робін, відчуваючи щось тепле в животі.

 

4

 

Так ось, так, Ненсі дійсно сходить з розуму. З останнього перегляду фільму пройшов кілька днів, і вона відчувала, що все менше і менше може торкатися дівчини, не відчуваючи дивного викиду емоцій в тілі. Вона міряла температуру, приймала пігулки проти алергії, хоча алергії у неї не було з дитинства, і навіть думала піти до лікарні, хоча і розуміла, що там її скоріше вб’ють, аніж зроблять аналізи.

Тому вона лежить на своєму – не своєму, а Робін – ліжку і дивиться на прапор в світлі одної гірлянди. Чи могло це бути, що вона … Ні, бути такого не могло бути. Точно ні, вона зрозуміла б раніше.

З тихим видихом дівчина таки підтягує ноутбук до себе, нахиляючи його на бік, щоб зручно лежати і читати. Вона не розуміє, конкретно для чого вона це робить, але одна ж спроба не зашкодить. Зрештою, результат не може бути точним і справжнім.

Саме тому, усвідомлюючи, що її історію пошуку ніхто, окрім неї самої, не бачить, Ненсі почала вбивати таке дивне «тест на орієнтацію». Хіба не так всі дізнаються про власну негетеросексуальність? Вілер хвилюватися нема про що, тому вона впевнено відкриває перше посилання.

 

Тест на визначення Вашої сексуальної орієнтації.

 

Щоки трохи почервоніли від самого сорому за те, що вона цим збирається займатися, але шляху назад немає – треба проходити.

 

Дану Теорію сексуальної орієнтації висунув психолог Майкл Стормс з метою врахування неточностей Тесту на визначення сексуальної орієнтації за шкалою Кінсі, чий підхід до визначення сексуальної орієнтації чимало людей вважають надміру бінарним. Тест за шкалою Стормса відомий більшою увагою до людей з небінарною орієнтацією та урахуванням явища асексуальності.

 

Вона не вважає себе відсталою, тому про саме різноманіття орієнтацій знає – не знає тільки, що сама зштовхнеться з ними. Бісова Робін з її бісовим гарним тілом і руками, і голосом, і волосся, і характером, і …

Так, точно, тест.

 

Яка у Вас сексуальна орієнтація? Для кожного наступного твердження вкажіть, наскільки часто це траплялося з Вами.

 

Вона готова вмерти від сорому хоч зараз, але таки гортає донизу та бачить перше питання.

 

  1. Я вважаю себе …

Ненсі, не думаючи, обирає варіант жінка і натискає на кнопку «продовжити». Цікаво, Робін та Стів теж таким займались, чи вони адекватні?

 

  1. Протягом останніх двох тижнів…

         Я помітив(-ла) своє бажання вступити в статевий контакт з чоловіком в реальному житті.

Вона застигає над цим питанням, згадуючи всі минулі події. Вона не може згадати дуже сильного бажання переспати з кимось з чоловіків, але це могло бути пов’язаним з її розставанням. Раніше, коли вона зустрічалась з Джонатаном чи Стівом, таке бажання було і іноді доволі частим, тмоу вона обрає варіант часто. Зараз просто такий період.

 

  1. Протягом останніх двох тижнів…

          Я помітив(-ла) привабливу жінку.

Неочікувано, але вона безбожно червоніє на цьому питанні, адже саме через такі думки вона вимушена проходити такий тупий тест. Чи помічала вона привабливу жінку? Робін … дійсно приваблива, і вона і є причиною такого стану Вілер, тому вона обирає варіант «часто». Вона ж часто бачить Баклі?

 

  1. Протягом останніх двох тижнів…

          Я хотів(-ла) пестити чоловіка і/чи оголитися перед ним.

Знов питання про секс, і дівчина тільки замислюється – чи хотілось їй пестити чоловіка? Хіба то не схоже питання на перше про секс? Якщо вона хоче сексу з чоловіком, то і пестити його теж хочеться, правильно? Обирає варіант між часто і сережнє та йде вперед.

 

  1. Протягом останніх двох тижнів…

         Я помітив(-ла) привабливого чоловіка.

Так, таке бувало часто. По-перше, вона все ще вважала Стіва привабливим, хоч вона і не збиралась з ним вступати в ніякі секусуальні контакти. Джонатан їй подобався, та і на роботі іноді бували привадливі чоловіки – вона не хотіла з ними спати, але заперечувати факт було дивно. Обирає «часто» та йде далі.

 

  1. Протягом останніх двох тижнів…

          Я уявляв(-ла) довготривалі романтичні стосунки з жінкою.

Питання з підвохом – звідки вона то має знати? Вона тільки нещодавно зустріла цю жінку, про які стосунки вона мала думати? Проте, якщо відкинути всі за і проти, й дійсно замислитися про це на мить – теоретично. Що буде, якщо вона буде зустрічатися з Робін?

Тоді вони могли б спати разом, і Ненсі не мала б обіймати ц. тупу подушку в надії тримати потрібне тепло. На ранок вона отримувала б … горілі яйця, тому мала б сама вставати та готувати сніданок на двох. Баклі могла б сидіти на столі та час від часу притягувати її до себе, щоб коротко поцілувати або обійняти, і тоді вона б збирались на роботу, розмовляючи про все на світі. Ненсі могла б отримувати дурні повідомлення, написані криво та помилково, проте від усього серце. Ненсі могла б отримати серце Робін. Могла б, але цього не станеться, тому вона швидко обирає варіант, щоб не думати про це забагато. Курсор застигає над «не дуже часто».

 

  1. Протягом останніх двох тижнів…

          Я хотів(-ла) пестити жінку і/чи оголитися перед нею.

Вона не буде думати про щодо власної подруги, яка спить зовсім поряд, що може почути такі непристойні та гидкі думки Ненсі. Але якщо забути про Робін та згадати всі минулі рази, коли вона, мокра від тренування, сканувала всіх дівчат в роздягальні пустим поглядом, коли на мить схопилась за одну з чорним волоссям. Тоді вона скинула думки на втому, але дійсно, на якусь зовсім коротку мить їй хотілось торкнутись теплої шкіри, просто щоб зрозуміти, якою вона була на дотик. Подібні думки вона від себе гнала, але то був факт – іноді вони з’являлись – не часто, але бувало.

 

  1. Протягом останніх двох тижнів…

         Я помітив(-ла) своє бажання вступити в статевий контакт з жінкою в реальному житті.

Від страху отримати відповідь, дівчина не посунула скалу, а так і пішла далі. Ніколи вона про це думала, точно ніколи. І ніколи їй не снилось, як вона цілує дівчину, спускаючись нижче, поки не торкається …

Вона натискає далі.

 

  1. Протягом останніх двох тижнів…

          Я уявляв(-ла) довготривалі романтичні стосунки з чоловіком.

Вона любить чоловіків, суті в цих питаннях не було точно, тому вона, прокрутивши до «часто», йде вперед.

 

  1. Протягом останніх двох тижнів…

           Мене збуджували чоловіки.

Так, і це було б нерозумно заперечувати. Д а л і.

 

  1. Протягом останніх двох тижнів…

          Я уявляв(-ла) статевий контакт з чоловіком.

За роки стосунків з Стівом та Джонатаном у неї було достатньо часу, щоб уявляти їхній секс. Дурне питання, знову ж таки.

 

  1. Протягом останніх двох тижнів…

           Я уявляв(-ла) петинг і/чи фізичну близкість з чоловіком.

І знов за рибу гроші – таке бувало. Можливо, то було не конкретно останні два тижні, але привіт, вона розійшлась, звісно, що сексу може менше хотітися.

 

  1. Протягом останніх двох тижнів…

          Мене збуджували жінки.

Дурне питання. Проте … іноді, коли вона мастурбувала сама, ще до їхніх стосунків з Байєрсом, їй в голову могли залітати різні думки. Вона не думала надто тим перейматися, адже у дівчат не було конкретних лиць, тільки розмиті силуети. Проте так у всі ж буває, так? Жіноче тіло дійсно гарне. Відповідь «посередньо».

 

  1. Протягом останніх двох тижнів…

           Я уявляв(-ла) петинг і/чи фізичну близкість з жінкою.

Хіба що уві снах. Нічого не змінюючи, вона йде вперед. Якщо про це не думати забагато, то нічого і нема, правда ж?

 

  1. Протягом останніх двох тижнів…

          Я уявляв(-ла) статевий контакт з жінкою.

Ненсі зависає – якщо вона зараз подумає про фізичний контакт з жінкою, то можна прокрутити трохи вперед? Вона про різне думає, все може бути, правда ж? Розуміючи, що ніхто окрім неї ці результати не побачить, дівчина ставить на «посереднє» та клацає на «кінець». Була не була.

 

Перед нею з’являється квадрат з чотирма кольорами: фіолетовий, жовтий, сірий та синій. Всі вони підписані, але Ненсі з завмиранням серця дивиться на маленький кружечок в жовтому секторі – бісексуальність. Нижче написаний вирок:

 

Ваша сексуальна орієнтація на 96,4% гетеросексуальна, на 71,4% гомосексуальна, тому Ви знаходитеся в бісексуальному квадранті.

 

Вона не бісексуалка, нічого подібного. Всі тести брешуть, адже так? Хто сказав, що йому можна вірити? Хто не думає час від час про секс з жінками і чоловіками? Це ж абсолютно нормально. Для того, щоб бути бісексуальною, вона мала б хоча б раз закохатися в дівчину так? А у неї були тільки почуття до хлопців.

З тихи «клац» Вілер закриває ноутбук та відкидає його подалі, немов це змінить слова з сайту. Серце колотиться, немов натякаючи на щось, але дівчина робить кілька ковтків холодної води на столі та лягає нарешті спати. Більш ніяких тестів та побідних думок посеред ночі.

Через пів години вона вирішує пройти інший тест, просто щоб довести, що перший помиляється. На результаті про бісексуальність Вілер таки відкладає ноутбук та лягає спати. До біса все це, вона дійсно сходить з розуму.

 


від авторки


ідей не було, і я збиралась покращувати свій режим до універу, коли побачила комент, що людина регулярно оновлює сайт в надії на нову главу. тому я сказала: нахуй сон, і сіла писати.

якщо є якісь ідеї, пропозиції, скарги і тд і тп, пишіть мені в тві [равлик-павлик] (так, не оригінально, зате зручно). рада всім завжди, окрім ранків, бо тоді я сплю

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “загляни у серце



  1. “тому я сказала: нахуй сон, і сіла писати” – оце правильно, бо робота справді цікава) одна біда на цьому сайті, хз як слідкувати за роботою автора, якщо повідомлення не надходять 🤔 Чи може надходять, це просто я олениха яка ніяк не може тут розібратися 😅
    Бажаю вам натхнення і з нетерпінням чекаю на проду \о(