Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Дякуючи Кетлін

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ендрю з Аароном сиділи в кімнаті. Нарешті настало літо і їхній клас вирішив поїхати в табір. Хлопці насправді не дуже хотіли, але Кетлін вмовила Аарона, а за ним відповідно піде і його брат. Насправді, Ендрю не розумів як Аарон міг зустрічатися з нею. Зі сторони вона виглядає як людина, яка думає, що вона найголовніша. Кетлін бісить абсолютно всіх, і як Аарон тільки міг в неї влюбитися?

Отже, вони завтра їдуть в табір.

-Ендрю, ти не бачив моєї чорної кофти?

-Якої з всіх?

Аарон на секунду зупинився.

-А.. ой

Ендрю трохи усміхнувся, а потім продовжив збирати свої речі. В кімнату зайшов Кевін і кинув в Аарона синю футболку.

-На – і швидко закрив двері, щоб не отримати у відповідь.

-Це навіть не моя!

Кевін і Міньярди жили разом. Кетлін теж хотіла переїхати до них, але Ендрю і Кевін були категорично проти.

 

Табір був доволі великим і красивим. Дітей розділяли по парам і кожна пара жила в окремому будиночку. Кетлін посилили з Ден. Міньярдів вирішили разом не селити, тому Аарон буде з Кевіном.

-А я?- Ендрю подивився на вожату.

-Ти ще з кимось спілкуєшся окрім цієї компанії?

Ендрю похитав головою, а в думках промайну: «Не має більше таких ідіотів, які зі мною хотіли б дружити»

-Тоді будеш з..

-А одному можна?- перебив Дрю

-Ні. Будинків рівно стільки, скільки пар. Будеш з Нілом. Він теж не з кім не спілкується.

Ендрю подивився на рижоволосого хлопця. Той лише кивнув вожатій. Аарон пирхнув.

-Ти диви там акуратніше. Чутки ходять, що він з хлопцями мутить.

-Він дуже дивний. Тримайся від нього подалі- нарешті промовила Кетлін.

-Кетлін, як тільки ти це сказала зразу з ним подружитися захотілося, на зло тобі- Ендрю усміхнувся кінчиками вуст.

-Ей!- Кетлін замахнулася ніби хотіла його вдарити, але всі знали що цього вона не зробить.

Після того як оголосили правила і програму на ці два тижні, всі розійшлися по кімнатам. Ніл нічого не сказавши зайшов і окинув поглядом кімнату. Місця було доволі багато. Стояло дві шафи, то на вигляд доволі зручні ліжка. Посередині стояв невеликий журнальний столик, ніби розділяючи кімнату на дві частини. Також все було прикрашено різними свічками, картинками та навіть лежало пару книг.

Ніл кинув рюкзак на вільне ліжко. Ендрю вже розклав більшість своїх речей і уважно дивися за кожним рухом Ніла, ніби хотів щось зрозуміти. Весь час скільки Ендрю його знає, він завжди був один. Джостен ніколи не усміхався. Його гардероб завжди був однаковий. Можливо тому з самого початку Ендрю, можна сказати, цікавився ним. Завжди, коли випадала така можливість, Дрю стежив за Нілом. Ніби так він дізнається його секрет. Чи щось подібне. І Ендрю завжди боявся.. розчаруватися? Зрозуміти, що Ніл не такий цікавий. Що він звичайна людина, а ці всі дивні речі просто частинки його характеру, і в них не має нічого особливого.

Десь за пів години непорушної тишини в кімнату увірвався Аарон. Ендрю навіть трохи здригнувся, а Ніл беземоційно подивився на Міньярда.

-Схоже, принаймні завтрашній день буде цікавим!

Ендрю не дуже зрозумів що він мав на увазі.

-Кетлін замовила на завтра страшний квест, і ми завтра йдемо його проходити! Відмовок не приймаю. З нами йде Ден, Кетлін, Кевін і відповідно я з тобою, Ендрю.

Ендрю подивився на Ніла, який весь цей час спокійно сидів і дивився на них з таким же беземоційним лицем.

-Якщо хочеш можеш і Ніла взяти- Аарон теж подивився на хлопця. Ніл ніяк не відреагував на його запрошення.-Завтра скажу де і коли зустрічаємося.

Аарон усміхнувся і вийшов з кімнати, закривши за собою двері.

-Підеш?-Ендрю глянув на Джостена.

Вперше за весь час Ендрю почув його голос. На уроках він завжди відповідав ніби робот, а за межами школи Ніл ніколи не говорив.

-Всеодно займатися тут не має чим.

 

P.s. КЕТЛІН ПРЕКРАСНА ЛЮДИНА І Я НЕ МАЮ НІЧОГО ПРОТИ НЕЇ І ЇЇ ВІДНОСИН З ААРОНОМ, АЛЕ МЕНІ ПОТРІБНО БУЛО ЗРОБИТИ ЇЇ ТАКОЮ ЩОБ НЕ ДОБАВЛЯТИ ЯКОГОСЬ ЗАЙВОГО ПЕРСОНАЖА!!!

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь