Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Дякуючи Кетлін

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ранок почався з зарядки і сніданку. Ніл з Ендрю так і не говорили, а на зарядці Ендрю пішов до своєї компанії, хоча продовжував дивитися на нового сусіда. В його поведінці нічого дивного не було. Він і далі не з ким не розмовляв і тримався подалі. Єдине що було дивне це його одяг. Всі ходили в футболках чи топах, а Ніл подовжував ходити в кофті на довгий рукав.
За сніданком до них підійшла Кетлін.
-Сьогодні в 9 годині збираємося біля лісу. Підемо проходити квест- вона усміхнулася самою милою усмішкою, яку тільки могла з себе вичавити.
-Окей, Ендрю, скажеш Нілу- Аарон перевів погляд на брата, а той легенько кивнув.
-Що?- Кетлін здивовано глянула на Аарона.
-Ніл піде з нами.
-Цей ідіот буде тусити біля нас?!- вона стиснула стаканчик, який тримала в рухак.
-Кетлін, не все завжди йде як ти хочеш, та й, насправді, я б хотів з ним познайомитися- нарешті вимовив Кевін.
Кетлін пирхнула, але розуміла що іншого варіанту в неї не має, тому з максимально незадоволеним вираженням лиця кивнула.

Після обіду всі розійшлися по своїм кімнатам. Ніл сидів на ліжку і читав одну з книг, яка лежала на столику. Ендрю спочатку гортав стрічку тік току, а потім перевів погляд на свого сусіда, і потім вже не зміг його відірвати. Він не розумів чому. Ендрю не сперечався, Ніл був доволі красивий, але що такого в цьому хлопці, що так цікавить Ендрю?
-Може перестанеш п’ялитися?- Ніл перевів холодний погляд зі сторінки книги на Ендрю.
Дрю покрився рум’янцем і водночас по тілу пробіглися муражки, від такого важкого і холодного погляду. Він різко повернув голову і знову почав дивитися в телефон, ніби нічого й не сталося. Ніл ще хвилини 2 роздивлявся знервованого Ендрю, а потім знову почав уважно читати книгу.
-А доречі- Ендрю перевів погляд на Ніла, який знову почав вивчати його своїми холодними очима- на рахунок квесту.. сьогодні в 9 вечора ми йдемо проходити його.
-Угу- ледь чутно вимовив Ніл і знову перевів погляд на книгу.

Вже під 9 вечора Ендрю почав збиратися. Особо йому було нічого брати. Він вдягнув грубшу кофту, і взяв пляшку води.
-Ти куди? Відбій скоро- Ніл знову перевів погляд з книги на Ендрю.
-На квест.. Ти чому не збираєшся?
Ніл окинув поглядом кімнату, поклав книгу і запхнув телефон в карман, провіривши заряд батареї.
-Не подобається мені ця затія.. І Кетлін ваша теж. Але хто ваші жопи буде спасати якщо не я?- Ніл відкрив вхідні двері і відступив так, щоб перший пройшов Ендрю.
-Що це значить?- Ніл не відповідав. Він терпеливо чекав поки Ендрю вийде з кімнати.
Хлопцю нічого не оставалося, він прекрасно зрозумів, що відповіді не отримає.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь