Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Доказ того, що Тоні Старк має серце

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

По щоці скотилась кристально прозора сльоза. Серце розбивалося на мільйони уламків. Усвідомлення втрати підібралося так не вчасно. Но похорони Тоні зібралися лише самі близькі йому люди. Не було ніякого напускного пафосу, ні спалахів фотокамер, ні оркестру. Лише люди, які побачили не одну смерть, але саме ця стала для них крахом усього, що їх об’єднувало. Харлі Кратс обвела поглядом присутніх: Пеппер, Стів, Наталя, Клінт, Пітер та ще багато інших спільних знайомих. Вони стояли поряд з нею, але одночасно так далеко.

Кожну хвилину дівчина понирювала у світ минулового, перебираючи найяскравіші спогади. Харлі з Тоні були спорідненими душами. Їхня перша зустріч відбулася в 2012 році. Філантроп, не задоволенний втручанням у справи майбутніх месників невідомої, влаштував справжню істерику, але як тільки Кратс перевела на нього «ультравбивчий-погляд-замовкни-бо-я-можу-допомогти» та видала насичену сарказмом промову, що Тоні прийняв цю «дивовижну красуню» (за його словами) з теплими обіймами. Кратс виявилась точнісенькою копією Старка, а той у свою чергу, відображенням Старк. Вони були схожі абсолютно в усьому: манера спілкування, стиль одягу, улюблена їжа та музика. Навіть хода в них була однаковою. Саме тому, втративши Тоні, Харлі втратила частину себе.

Повільно протовкуючись через натовп, Харлі вийшла до річки. Наче у замідленій зйомці, вона спостерігала за тремтячими руками Пеппер, яка опустила у воду реактор Залізної Людину. Гравіювання гласило «Доказ того, що Тоні Стар має серце». Боляче, як це боляче. Харлі була не взмозі відвести погляд від простого надпису, який приносив нестерпну біль.

Вечірніє. Всі вже розійшлися, а вона продовжували дивитися на водяну гладь. Пеппер залишилась без чоловіка, Марго без батька, Пітер без мудрого наставника, а Харлі втратила найкращого друга. Смерть однієї людини – втрата цілого Всесвіту.

Пройшов час, люди забули про існування генія в броньованому костюмі. От тільки сім років поспіль до ріки приходить Харлі Кратс з надією, що Тоні Старк живий.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь