Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Дивна історія

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Пройшло два тижні, сьогодні планувався бал, Вікторія дуже хотіла побувати там тому що це такий казковий та атмосферний захід. Плац готували до приїзду гостів, кімнати прибирали з самого ранку.
* * *
Близько шести вечора почали прибувати гості, на їх каретах і палац поступово наповнювався людьми. Це були як і звичайні люди так і високого статусу. Дівчина пішла в свою кімнату щоб переодягнутись в її сукню, як не дивно їй дозволили бути не тільки як покоївка на цьому балу, а й частиною заходу. Сукня була червоного кольору, довга та пишна біля неї лежали червоні рукавички. Вікторія одягла сукню, кришталеві каблуки, рукавички, з прикрас вона одягла перлинне намисто і сама зробила собі зачіску. Бал вже почався, було чути музику та розмови в перемішку з сміхом. Крег відкрив перед нею двері і посміхнувся їй за масивними дверями вона побачила багато людей одягнуті дуже вишукано та багато. Вона почала спускатись зі сходів і рухалась до натовпу. Там була вся королівська сім’я вони з кимось говорили очі Августо піднялись і подивились на дівчину, в хлопця перехопило подих від її краси і від незграбно відвів від неї погляд. Вікторія як тільки спустилась зі сходів почала говорити з іншими покоївками. Атмосфера була божественна музика огорнула всю кімнату її було чути в кожному куточку. Чоловіки почали запрошувати дам до танцю, вони кружляли по залі ніби сніг в завірюху. Дівчина розмовляла та сміялась з покоївками але раптом вона відчула присутність ззаду неї. Це був Августо він мило посміхався хлопець простягнув їй елегантно його руку і заговорив помірним голосом.
– Ти неперевершено сьогодні виглядаєш леді Вікторіє, ти будеш не проти якщо я запрошую тебе до танцю?
Вікторію ніби приглушило нічого не було чути був тільки він перед нею гарний, привабливий і запрошував на танець, не відомо скільки часу вона простояла нерухомо але все ж з її рота вирвалися слова.
– Я не проти.
Вона поклала її руку в його, це відчувалось так ніжно і приємно серце дівчини почало бити шалені ритми. Вони закрутились в легкому і романтичному танці, його одна рука була на її талії, а інша ніжно стискала її руку. Вікторія дивилась в його очі і загубилась там, було таке відчуття що в залі всі дивились тільки на них, вони були центром цього Всесвіту, ніби вони Сонце, а всі інші маленькі зірки цей момент був ідеальним. Зір дівчини ніби притягнула постать яка підпирала стіну біля банкетного столу, Густав дивився на неї з під лобу і виглядав дуже злим таке відчуття, що якщо він буде дивиться на неї ще так деякий час то пропалить в ній дирку. Голова Вікторії закрутилася і стало не по собі, вона зупинилась і приклала її руку до її рота. Дівчину нудило, вона подивилась на Августо і заговорила.
– Вибач, я зараз прийду.
Вона рухається до виходу, хлопець ніби й хотів щось сказати й підняв його руку щоб схопити її за зап’ясток але не став він сумно подивився їй в спину опустив його погляд на підлогу і пішов до його сім’ї.

Вікторія вийшла в сад щоб подихати свіжим повітрям але запах троянд сильно зайшов в її подих від чого хотілось все більше блювати.

Ззаду неї роздався голос.

– Ох, крон принц Августо запаморочив мені голову я така щаслива.

Глузливо дражнив її Густав, дівчина повернулась і подивилась на нього.

– Закрий свій рот зараз взагалі не до тебе.

– Ой ой, а що ж сталось? Наш принц мало дав тобі турботи і кохання? Як так він же такий ідеальний.

На його обличчі з’явилася дратівлива посмішка, дівчина переводила подих та вгамовувала нудоту це навіть майже допомогло.

– Це так незграбно виглядало, ти ні що лише злидень тай годі.

– Тобі взагалі яке діло до того що я роблю?

– Я хочу все зіпсувати і щоб ти залишилась без нічого, бах вау правда розкрита, так леді Вікторіє?

Дражнив він, Вікторія вдарила хлопця по обличчю що на його щоці залишився багряний слід, потім дівчина повернулась в замок. Густав опустив голову та агресивно дивився в її слід коли вона зникла з очей він відправився в альтанку. Він вдарив дерев’яний стовп що аж почувся скрип, кісточки кулаку моментально закровили і по долоні стікала кров, рана почала пульсувати після заніміння біль поширилась по руці. Його дихання було злим та агресивним, потім він злим тоном проговорив собі під ніс.

– Elle sera à moi!

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь